Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Τι είπε ο Πούτιν στον Καραμανλή τον «ταραγμένο» Δεκέμβρη;


Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα τηλεφώνημα του κ. Βλαντιμίρ Πούτιν στον τέως πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, αποκαλύπτει... η εφημερίδα Realnews.
Ο τότε πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός της Ρωσίας είχε τηλεφωνήσει στον κ. Καραμανλή το Δεκέμβριο του 2008, περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα συγκλονιζόταν από τις μεγάλες διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ο κ. Πούτιν ρώτησε τον κ. Καραμανλή, αν μια δήλωση στήριξης προς την ελληνική κυβέρνηση θα τον ωφελούσε. Ωστόσο ο τέως πρωθυπουργός αρνήθηκε ευγενικά, καθώς δεν ήθελε να περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μυστικές υπηρεσίας της Ρωσίας ήταν πεπεισμένες πως πίσω από τα έκτροπα βρίσκονταν ξένες δυνάμεις, οι οποίες καθοδηγούσαν τους «κουκουλοφόρους» με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

newscode.gr
read more "Τι είπε ο Πούτιν στον Καραμανλή τον «ταραγμένο» Δεκέμβρη;" Διαβάστε περισσότερα...

Συνελήφθησαν 15 μέλη των «Anonymous»

Δεκαπέντε άτομα, τα οποία φέρονται να είναι μέλη της ομάδας χάκερ «Anonymous», συνέλαβαν οι ιταλικές και οι ελβετικές αρχές.


Πρόκειται για νεαρά άτομα, ηλικίας από 15 έως 28 ετών, ενώ «αρχηγός» τους φέρεται να είναι ένας 26χρονος Ελβετο-Ιταλός, με το ψευδώνυμο «Phre».

Οι ιταλικές αρχές αναζητούν ακόμα...
30 άτομα-μέλη της διάσημης ομάδας.

Οι «Anonymous», μόλις έγιναν γνωστά τα ονόματα των συλληφθέντων, ορκίστηκαν εκδίκηση και κάλεσαν τα μέλη τους στην Ιταλία να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά κρατικών και κυβερνητικών στόχων.

Έτσι, λοιπόν, το πιο πιθανό είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να δούμε πολλές «καίριες» επιθέσεις…
read more "Συνελήφθησαν 15 μέλη των «Anonymous»" Διαβάστε περισσότερα...

Μακεδόνες ΗΠΑ: Επιστολή προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

Αξιότιμον             Κον Σ. Λαμπρινίδη

                        Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος

6-28-2011

Αξιότιμε Κε Υπουργέ!

Αρχικώς θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την καινούργια σας θέση του Υπουργού Εξωτερικών.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε η τόσο νευραλγικής σημασίας θέση σας, να

αξιοποιηθεί ανάλογα, για να έχουμε τα προσδοκούμενα αποτελέσματα μιας

δυναμικής και σταθερής  Εξωτερικής Πολιτικής, ιδιαίτερα στα κρίσιμα Εθνικά μας θέματα.

Σχετικά με την ανέγερση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρική

πλατεία των Σκοπίων, καθώς επίσης του αγάλματος του Βασιλέως Φιλίππου Β’ νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Μοναστηρίου [Βίτολα], μας βρίσκει όλους τους Έλληνας της διασποράς και ιδιαίτερα εμάς τους Μακεδόνας, τελείως αντίθετους και φοβερά εξοργισμένους.


 

Αυτή η φοβερή πρόκληση, όχι μόνον θεωρείται ως μια επαίσχυντη πράξη

οικειοποιήσεως της Ιστορίας μας, απο τους Σκοπιανούς με τους χειρότερους όρους, αλλά επίσης προβάλλει τις αληθινά αλυτρωτικές και επεκτατικές τους βλέψεις.

Αυτή η απαράδεκτη πράξη των Σκοπιανών όχι μόνον παραχαράζει την αυθεντική Ελληνική Ιστορία, αλλά αποτελεί και παράνομη αυθαίρετη ενέργεια εναντίον της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ του 1995 μεταξύ Ελλάδος και Π.Γ.Δ.Μ.

 – Επιπροσθέτως νομίζουμε πως η διεθνής κοινότητα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιτρέψει την υποκλοπή της διεθνώς Ιστορικής φυσιογνωμίας του Μεγάλου Αλέξανδρου από την Ελλάδα, δεδομένου ότι ακόμη και ο πρώην Πρόεδρος  των Σκοπίων “Kirov Gligorov”, σε συνέντευξή του το 1992 και το 2009, είπε ξεκάθαρα: «Είμαστε Σλάβοι και δεν έχουμε καμιά σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο».  Τέλος κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την ουσιαστική και Ιστορική Αμερικανική Εγκύκλιο του Υπουργού Εξωτερικών των Η.Π.Α. Edward Stettinious στις 26 Δεκεμβρίου 1944:

«Το Υπουργείο Εξωτερικών σημείωσε με σημαντικό ενδιαφέρον προπαγανδιστικές διαδόσεις υπέρ μιας αυτόνομης Μακεδονίας από την Βουλγαρία και από Γιουγκοσλαβικές πηγές Παρτιζάνων.  Η Κυβέρνηση των Η.Π.Α. θεωρεί τις συζητήσεις περί Μακεδονικού «Κράτους», Μακεδονικής «Πατρίδος» και «Εθνικής Συνειδήσεως» αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν αντιπροσωπεύει Εθνική ή Πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει σε μια συγκάλυψη επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδος».

 Λαμβάνοντας Υπ’ όψιν τα ανωτέρω σεβαστέ Κε Υπουργέ, θeρμώς παρακαλούμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, για την άμεση αποκατάσταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και της ένδοξης και αυθεντικής Ιστορίας μας.

Ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες με τα πάμπολλα δείνα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ευχόμαστ ολόψυχα η ευλογία του Θεού να τα φέρει όλα κατ’ ευχήν!

Η Χώρα μας το ζητά, Η Ιστορία μας το απαιτεί!

Ήρθε επιτέλους η κατάλληλη στιγμή για την ανέγερση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίον ο Δήμος Αθηναίων επί χρόνια πολλά φυλάγει στις αποθήκες του, να ανεγερθεί μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων ή στην πλατειά Συντάγματος.

                        -            Με εκτίμηση                     -

Ν. Περοπούλου

Πρώην Ύπατη Πρόεδρος

Παμμακεδονικής Η.Π.Α.

 Κυβερνήτης Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ, Περιφέρειας Νοτιοδυτικών

Πολιτειών-Θωμάς Μάντης, New Orleans

 Πρόεδρος του Συλλόγου – Τάσσος Τριανταφύλλης

 Αντιπρόεδρος – Μάρκος Δασυγένης

 Ταμίας- Κώστας Γιαννιτσόπουλος

 Γραμματέας – Πήτερ Περόπουλος

Πρώην Πρόεδροι

Χάρης Συμεωνίδης, Μηνάς Τεκτενίδης

 Πρώην Αντιπρόεδροι

Λίντα Σιδέρη – Μάνος Παπαδάκης

Linda Sideris – Manos Papadakis

 Πρώην Ταμίας

Μαρία Γάση

 Σύμβουλος του Συλλόγου–Αντώνιος Κουζούνης

Κοινοποίηση: Ελληνική Βουλή

read more "Μακεδόνες ΗΠΑ: Επιστολή προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας" Διαβάστε περισσότερα...

Αμερικανικά ΜΜΕ κοροϊδεύουν τους Αλβανούς…

 

«Δεν μπορεί να είναι αλήθεια», γράφουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης  με την ανέγερση του αγάλματος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην Αλβανία.

Οι αμερικανοί το παίρνουν ως χιούμορ.

Ίσως επειδή είναι σπάνιο να ‘παγώσει’ ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται ακόμη εν ζωή.

Η εφημερίδα ‘Atlantic Wire’ γράφει ότι «η Αλβανία πήρε τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής του Μπους και του έδωσε ένα άγαλμα».

Όλοι αναφέρουν ότι επιλέχθηκε η μέρα αποκάλυψης του αγάλματος, η 6η Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων  του Μπους, που μπήκε αισίως στα 65 του χρόνια.  πηγη

read more "Αμερικανικά ΜΜΕ κοροϊδεύουν τους Αλβανούς…" Διαβάστε περισσότερα...

Η απάντηση για τους προπηλακισμούς βουλευτών έχει δοθεί από… το Νεύτωνα!!


Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία, ατέλειωτες διαμάχες μεταξύ βουλευτών έχουν καταγραφεί στη βουλή, πολύτιμός (για ποιούς άραγε) τηλεοπτικός χρόνος έχει σπαταληθεί και πολύ μελάνι έχει χυθεί για το ποιος βρίσκεται πίσω από τους προπηλακισμούς ενάντια σε βουλευτές. Αλλά νομίζω ότι όλοι εσκεμμένα αποφεύγουν να δουν το αυτονόητο…
Το ΠΑΣΟΚ και ίσως και άλλα κόμματα βλέπουν το ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις επιθέσεις… Αυτό είναι τουλάχιστον ανακριβές. Φυσικά και σε κάποιες επιθέσεις πιθανότατα να συμμετέχουν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων πολιτικών κομμάτων. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι οι επιθέσεις αυτές οργανώνονται από βραδύς στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ, και εκτελούνται την επόμενη ημέρα. Πολλές από τις επιθέσεις γίνονται σε ανύποπτο χρόνο, όταν κάποιος βουλευτής γίνεται αντιληπτός. Εξάλλου υπάρχουν περιπτώσεις βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (κυρία Μερεντίτη) αναγνώρισε και στελέχη του κόμματός της ανάμεσα στο πλήθος.
Σαφώς και τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει αν μη τι άλλο να μας προβληματίσουν όλους, αλλά κυρίως τους πολιτικούς. Και εγώ σίγουρα δεν είμαι από αυτούς που θα δηλώσω κατηγορηματικά ότι είμαι αντίθετος σε αυτά, γιατί πολύ απλά..δεν είμαι!! Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες εκδηλώσεις, όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε πρώτη ευκαιρία θα αποδοκίμαζα φραστικά ένα μεγαλοστέλεχος και νυν ή πρώην υπουργό. Πολύ απλά γιατί τους θεωρώ κύρια υπεύθυνους για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα. Όσο για τους νεότερους βουλευτές, αυτοί απλά πληρώνουν την επιλογή τους να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο, με το οποίο το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού δε συμφωνεί.
Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από τους “προπηλακισμούς” θα δει ότι αυτοί που συμμετέχουν σίγουρα δεν είναι κάποιοι “μπράβοι”. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις διακρίνεις από νέους μέχρι ηλικιωμένους. Δεν μπορεί όλοι αυτοί να είναι “βαλτοί”… Όπως άλλωστε δείχνει και η δημοσκόπηση της Kαππα Research, που δημοσιεύεται σήμερα στο "Βήμα της Κυριακής", ένας στους δύο πολίτες (49,6%), τάσσονται υπέρ των προπηλακισμών βουλευτών, ενώ οι περισσότεροι (58,7%), δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα επεισόδια.
Όμως η καλύτερη μαρτυρία για το ποιοι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους επεισόδια προέρχεται.. από το ΠΑΣΟΚ, και από τη βουλευτή Έβρου κυρία Ολγα Ρενταρή:
«Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου πετούν πέτρες, γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό.Ένας μάλιστα είχε και μια ντουντούκα και την έβαλε στο αφτί μου και με εξέβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειρονομούσε εναντίον μου. Εγώ που τίποτε δεν με φοβίζει έπαθα εκείνη την ημέρα σοκ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών. Φαίνονταν "αγανακτισμένοι", δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε μασκοφόρο ούτε τίποτε. Ήταν ηλικιωμένοι-το καταλαβαίνετε;-αυτοί που μας πετούσαν τα αβγά και τα γιαούρτια. Αυτό ήταν το τραγικό».
Ίσως ο πατριώτης μας ο Καρχιμάκης και η παρέα του θα έπρεπε να ρωτήσουν και την κα Ρεντάρη πριν προβούν σε βαρυσήμαντες δηλώσεις… Ή απλά να παρακολουθήσουν τα επίμαχα βίντεο… Ή απλά να ρωτήσουν μερικούς ανθρώπους στο δρόμο… Αλλά η προπαγάνδα στην πολιτική είναι πάντα εύκολη, και εξυπηρετεί καλύτερα τους πονηρούς σκοπούς απ’ ότι η αλήθεια.
Η οποία αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει τους λόγους που οι πολίτες αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στις ίδιες τις πολιτικές της. Πολιτικές που έχουν ανατρέψει προγραμματισμούς πολλών ετών για πολλές οικογένειες και έχουν ανατρέψει τα σχέδια εκατοντάδων χιλιάδων νέων για το μέλλον.
Και τελικά η απάντηση για τα φαινόμενα βίαιης συμπεριφοράς στους βουλευτές από πολίτες βρίσκεται στον 3ο Νόμο του Νεύτωνα: “Κάθε δράση φέρνει και μια αντίδραση”. Και όσο πιο βίαιη είναι η δράση που ασκείται από την κυβέρνηση με την πολιτική της, τόσο πιο βίαιη θα είναι και η αντίδραση…
Πηγή
read more "Η απάντηση για τους προπηλακισμούς βουλευτών έχει δοθεί από… το Νεύτωνα!!" Διαβάστε περισσότερα...

Ας απολαύσουμε την χρεοκοπία τους



Το ξιπασμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης τα δίνει όλα για να διασώσει τις τράπεζες.
Μόνο η διάσωση των τραπεζών τους ενδιαφέρει.
Η πουλημένη κυβέρνηση δίνει λοιπόν πακέτα στήριξης στις τράπεζες κι αυτές με τη σειρά τους τα μετατρέπουν σε μετρητό ώστε να μπορούν οι μεγαλόσχημοι φοροφυγάδες – πελάτες τους να τα βγάζουν στο εξωτερικό.
Το σύστημα δεν σώζεται με τίποτε κι όπως έχουμε ξαναγράψει, η χρεοκοπία για τη πλειοψηφία των πολιτών είναι ευλογία.
Θα χρεοκοπήσουν οι ξιπασμένες τράπεζες και οι κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ που ταίζουν τη διαπλοκή.
Μακάρι.
Να μην μείνει όρθιο κολυμπηθρόξυλο.
Η χρεοκοπία τους είναι ευλογία για όλους εμάς που δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε.
Άσε που αν βαρέσουν κανόνι οι τράπεζές τους μπορεί να γίνουν και τα δικά μας δάνεια αγύριστα, όπως αυτά των νταβατζήδων.
Δείτε με πόση αγωνία το σύστημα πιέζει για το γάμο Εθνικής-Eurobank.
Έχουν ντέρτια οι άνθρωποι.
Ας τους αφήσουμε να ζήσουν την κόλασή τους.
Όλοι οι υπόλοιποι ας απολαύσουμε το μεθυστικό festival της Χρεοκοπίας.
Εννοείται ότι κανείς δεν θα πληρώσει, γιατί δεν έχει να πληρώσει, τα έκτακτα χαράτσια της Εφορίας.
Κι όσοι έχουν ακούω ότι θα προτιμήσουν να τα κάψουν παρά να τα δώσουν στην Εφορία, δηλαδή στο παρακράτος της ανομίας και της ατιμωρησίας των πολιτικών καθαρμάτων και της διαπλοκής.
Πηγή
read more "Ας απολαύσουμε την χρεοκοπία τους" Διαβάστε περισσότερα...

Προς τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους νενέκους της τροϊκανής κυβέρνησης…

  • …εσείς μπορείτε να ζήσετε με 327,43 ευρώ το μήνα; Οι μανάδες σας και οι πατεράδες σας πόσα παίρνουν κυβερνητικά λαμόγια; Ή έκαναν περιουσία με τον ιδρώτα τους;
Ο πατέρας μου ζει… 85 χρονών με τα γνωστά προβλήματα γήρανσης. Έφθασε στην Αθήνα με την εσωτερική μετανάστευση μετά τον εμφύλιο. Πας μη δεξιός βάρβαρος, εχθρός της πατρίδας…Δούλεψε σαν σκυλί όλες τις δουλειές του ποδαριού… βοηθός μάγειρα, οικοδόμος, έκτακτος εισπράκτορας, εργάτης σε φούρνο… μια ζωή αγώνας για την επιβίωση, για να μπορέσει να σπουδάσει εμάς, τα παιδιά του. Ούτε στο καφενείο δεν έπινε καφέ, για να μην ξοδέψει τη δραχμούλα, το γάλα, το ψωμί των παιδιών του.

Δημοκράτης, στο ΕΛΑΣ, αλλά φανατικός αντιβασιλικός, με το γέρο της Δημοκρατίας… Άγριο κυνηγητό από το αστυνομικό κράτος του Καραμανλή… πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, ακόμη και για δουλέψει στην οικοδομή… απαγορευμένη η «Αθηναϊκή» ως κομμουνιστικό έντυπο, διώξεις γιατί τόλμησε να την αγόρασε στο περίπτερο της γειτονιάς…

Ήρθε η χούντα… μετά εκ νέου ο «εθνάρχης» της δεξιάς με το αστυνομικό κράτος… Ο Ανδρέας, η λύτρωση για τα περήφανα γηρατειά… μια ανάσα, μια ελπίδα ζωής Επιβίωνε, μας μεγάλωσε, του χρωστάμε ευγνωμοσύνη.

Δεν θέλησε να μην ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για «να κερδίσει ο Γιώργος, ο γιος του Ανδρέα», έλεγε.

Και να που ο Γιωργάκης έγινε πρωθυπουργός… και να που διόρισε μια κλίκα από νενέκους κι όλοι μαζί βρήκαν τον ένοχο που μαζί τα φάγανε!

Το συνταξιούχο που με τις περικοπές, μετά από μια ζωή δουλειάς παίρνει 327,43 ευρώ και πρέπει να πληρώσει τα μισά συνδρομή στα φάρμακα και εξ ολοκλήρου όσα αποφασίσατε ότι δεν πρέπει να τα συνταγογραφεί το ΙΚΑ (Αληταράδες, γαμώ την πίστη σας κυβερνητικά λαμόγια, γιατί να μην υπάρχει συνταγογραφούμενο φάρμακο για τον ίλιγγο;).

Τέλος η «αγανάκτιση»! Συντεταγμένα, οργανωμένα πρέπει να δώσουμε την ψυχή και τη ζωή μας για να ξεκουμπιστούν, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τη χώρα ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ όσοι συμμετέχουν στο έγκλημα και ψήφισαν αυτή την πολιτική!

Άραγε υπάρχει έστω ένας, μία υπουργός που νιώθει τύψεις; Αμφιβάλω! Είστε όλοι ένοχοι, εγκληματίες! Δεν είναι εγκληματίας ένας πρωθυπουργός που αποφασίζει το θάνατο ενός γέροντα;

Για την ώρα βλέπω ότι αφού κατά το επίσημο ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ σας κράζει, είμαι μαζί τους. Βασικά θα προτιμούσα το ΠΑΜΕ να στρατοπεδεύσει έξω από τη βουλή και να δείτε τι εστί βερίκοκο εσείς, οι ασφαλίτες σας και οι παρακρατικοί σας χαφιέδες!

Και… τις επιστολές που μας στείλατε να ανανεώσουμε την κάρτα μέλους του ΠΑΣΟΚ, να μην τις βάλετε εσείς, αλλά εμείς θα σας τις βάλουμε στο κɷλ⓪ σας!

read more "Προς τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους νενέκους της τροϊκανής κυβέρνησης…" Διαβάστε περισσότερα...

Ιδιωτικούς αστυνομικούς προσλαμβάνουν οι βουλευτές

Βασίλης Σκουλαράκος.
Μεγαλύτερα και ισχυρότερα μέτρα φύλαξης σκέφτονται να υιοθετήσουν οι βουλευτές του Κοινοβουλίου που νοιώθουν να απειλούνται από τους αγανακτισμένους πολίτες.
Ο πολιτικός κόσμος έχει θορυβηθεί από τις συνεχείς επιθέσεις και η....
πλειοψηφία των βουλευτών κυκλοφορεί πάντα με τον προσωπικό αστυνομικό. Μάλιστα πληροφορίες λένε πως κάποιοι από τους πολιτικούς σκέφτονται να ζητήσουν και περισσότερους αστυνομικούς για να τους προστατεύουν, ή ακόμα και να προσλάβουν άνδρες από ιδιωτικές εταρείες φύλαξης.
Κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη απευθυνθεί σε εταιρείες security, υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών και προπηλακισμών.
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής φυλάσσεται από 45 αστυνομικούς, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης από 96.
Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος μιλώντας στο newsbomb.gr δήλωσε πως αν κάποιος από τους βουλευτές νοιώσει ότι απειλείται ο ίδιος και η οικογένεια του, θα προσλάβει ακόμα και ιδιωτική ασφάλεια. «Αυτά τα φαινόμενα είναι πρωτόγνωρα, ούτε στη Χούντα δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ακόμα και η πράξη του Α. Παναγούλη ήταν άκρως επαναστατική, υπήρχε πάντα ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Αυτές οι πράξεις είναι καθαρά μειωτικές. Εγώ στον Πύργο κυκλοφορώ άνετα, δεν φοβάμαι. Οι τύποι που προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες είναι προβληματικοί, τζάμπα μάγκες.

Η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο newsomb.gr δήλωσε πως είναι τραγικό να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις. «Είναι τραγικό για τη Δημοκρατία ο βουλευτής να φοβάται να κυκλοφορήσει. Εγώ πάντως δεν φοβάμαι, ούτε να κυκλοφορήσω στην Αθήνα, ούτε στην Μεσσηνία. Αν οι βουλευτές χρειαστούν μεγαλύτερη προστασία μπορούν να ζητήσουν επιπλέον αστυνομικούς».
newsbomb
read more "Ιδιωτικούς αστυνομικούς προσλαμβάνουν οι βουλευτές" Διαβάστε περισσότερα...