Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αυτό το απόσπασμα ,κρατήστε το!

Εφημερίδα Derby News


Δεν θα βαρεθώ να λέω πως το γηπεδικό είναι αυτό που καθορίζει άμεσα ή έμμεσα ,τα πάντα στον Σύλλογο. Είτε με την μορφή της ΓΗΠΕΛ ,είτε με την μορφή της πολυμετοχικότητας. Γιατί της πολυμετοχικότητας; Υπάρχει μια άποψη που λέει ,πως ο Τζίγγερ δεν πιέστηκε πραγματικά απο το συλλαλητήριο για να ανοίξει την ΠΑΕ ,αλλά το βρήκε ως μια καλή αφορμή ώστε να βάλει κόσμο στην ΠΑΕ ,να του πληρώσει λεφτά ώστε να έχει ο ίδιος ακόμη το πλειοψηφικό πακέτο.

Τι νομίζετε; Άλλαξε κάτι στην ουσία με την πολυμετοχικότητα; Απλά είδαμε νέα πρόσωπα ,μάθαμε πως εκτός απο τους Βαρδινογιάννηδες υπάρχουν κι άλλοι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί μέχρι το 2008 νομίζαμε πως μετά την οικογένεια ,υπήρχε ο απλός κόσμος μόνο.. ή μάλλον έτσι θέλανε να μας κάνουν να πιστεύουμε. Στην ουσία όμως και στην πολυμετοχικότητα ,ο ίδιος άνθρωπος έκανε το κουμάντο. Απλά με λεφτά άλλων. Αυτό που κατηγορούν δηλαδή τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα..

Νομίζετε πως αν δεν σκάλωνε ποτέ το γηπεδικό ,η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα έλεγε πως αποχωρεί απο τον Παναθηναϊκό;

Το έχω γράψει και παλαιότερα ,το ξαναλέω και τώρα και μακάρι να διαψευστώ.
Οι Βαρδινογιάννηδες δεν φεύγουν απο τον Παναθηναϊκό. Αν φύγουν ,θα το κάνουν μόνο για τις άδειες του ιντερνετικού στοιχήματος που θα τους αποφέρουν τρελά κέρδη. Μια άδεια που αν δεν με απατάει η μνήμη μου την έχουν καπαρώσει και πιθανότατα θα υπάρξει συνεταιρισμός με τον Κόκκαλη. Αν δεν την πάρουν ,τότε μην περιμένετε άσπρο φως.

Το θέμα του Βοτανικού ,αν προχωρήσει ,είναι ικανό να τους κρατήσει στην ΠΑΕ ,σε περίπτωση που οι άδειες του στοιχήματος σκαλώσουν κάπου (γιατί 2 χρόνια τις περιμένουν) ή κριθεί πως δεν θα είναι εν τέλει τόσο κερδοφόρα μια τέτοια κίνηση.

Ο Βοτανικός κάτι μου λέει πως θα επανενεργοποιηθεί  και μάλιστα θα αποτελέσει νέο μέρος διαμαχών με τον Βγενόπουλο. Κοιτάξτε το παραπάνω απόσπασμα που σας έβαλα απο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Derby και συνδυάστε το με τις δηλώσεις του τέως δημάρχου Αθηνών ,Νικήτα Κακλαμάνη ,τον Δεκέμβριο του 2011 που έλεγε πως τον είχαν διαβεβαιώσει και απο την ΠΑΕ πως το έργο του Βοτανικού θα γίνει (διαβάστε εδώ την σχετική ανάρτηση).

Θα χει πολύ χρήμα το project του Βοτανικού και πολύ μέλλον. Αυτό -για μένα- είναι το μόνο σίγουρο..
read more "Αυτό το απόσπασμα ,κρατήστε το!" Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί έχουν χαθεί όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι;



Mε βάση τις σημερινές εξελίξεις και ανακοινώσεις του Τζίγγερ και με την ανακοίνωση των Παλαιμάχων που μας ενημερώνει πως δυστυχώς η προσπάθεια τους δεν τράβηξε ,θέλω να πάω λίγο την κουβέντα αλλού. Στους υπόλοιπους μετόχους ,που για κάποιο λόγο (ή για διαφορετικό ο καθένας) ,δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ξανά εμπλακούν με την ΠΑΕ. Κα αυτό είναι που μου κάνει τρομερή εντύπωση ,αν και οι πιθανοί λόγοι που μπορεί να μην θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα ,λίγο-πολύ μπορεί όλοι να τους ξέρουμε. Αλλά και πάλι ...πως φτάσαμε απο την τρελή κάψα του 2008 ,στην απόλυτη ξενέρα του 2012; Και αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς ,απο το 2010 ξεκίνησαν τα πρώτα σοβαρά σημάδια φυγής.

Επαναλαμβάνω πως αφήνω στην απέξω Τζίγγερ και Βγενόπουλο ,που όλοι μας έχουμε χιλιοαναλύσει τα σκεπτικά τους και τις κινήσεις τους.

Για μένα ,πιο πολύ ζουμί έχει ο λόγος (ή οι λόγοι) που όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλουν να ακούνε για την ΠΑΕ. Και δεν μιλάμε για
1 ή 2 μετόχους. Αδέρφια Γιαννακόπουλοι ,Πατέρας ,Πολέμης (ήθελε να δώσει δάνειο ,τώρα όχι) ,Ζολώτας ,Νίκας ,Ξυλάς...τι έγινε και έχουν κάνει πίσω;

Κάνανε πίσω απο την συμπεριφορά του Τζίγγερ; Απο αυτή του Βγενόπουλου; Έχουν κι αυτοί θέματα με την ΓΗΠΕΛ; Είδαν για τα καλά την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και σιχάθηκαν;Η βία και τα συνεχόμενα επεισόδια; Ήθελαν να διαφημίσουν το όνομα τους και τέλος; Δεν χτίστηκε το γήπεδο και χάθηκε το ενδιαφέρον τους; Κουράστηκαν απο τις λασπολογίες ή τις ανακρίβειες των ΜΜΕ; Δεν έχουν λεφτά ή δεν μπορούν να τρέξουν άλλο το "μαγαζί"; Φαντάζομαι η απάντηση θα βρίσκεται κάπου μέσα σε όλα αυτά. Η ουσία είναι πως δεν βρίσκονται στο προσκήνιο και δεν δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που βιώνει. Και για μένα ,ασχέτως των λόγων που έχουν κάνει πίσω ,θα τους γράψει η ιστορία με κατάμαυρα γράμματα ρίχνοντας πάνω και σε αυτούς τις ευθύνες που τους αναλογούνΑυτοί είναι οι μέτοχοι ,όχι εγώ!

Δεν με νοιάζουν οι λόγοι τους. Με νοιάζει η ομάδα μου και αυτοί δεν βρίσκονται εδώ να βοηθήσουν. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καψούρα της στιγμής ,ούτε παιχνιδάκι ,ούτε μέσο προβολής. Σέβομαι απολύτως τα λεφτά που ρίξανε στην ομάδα ,αλλά αυτοί δεν σέβονται εμένα που συνεχίζω να είμαι δίπλα στην ομάδα ,να πληρώνω το εισιτήριο μου και να αγωνιώ κάθε μέρα για το μέλλον της ομάδας μου.

Δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα που κάνουν πολλοί και για αυτό δεν το κάνω κι εγώ τώρα.
Ο καθένας έχει τις ευθύνες τους. Αν νομίζουν πως δεν έχουν ,να βγουν να μας πουν την άποψη τους και αν γνωρίζουν γεγονότα και ονόματα που βοήθησαν στην σημερινή μαύρη περίοδο του Συλλόγου ,να βγουν να τα πουν στον κόσμο. Δεν έχουν δικαίωμα να ξέρουν κάτι παραπάνω απο τον κόσμο του Συλλόγου. Κανένα απολύτως!

Γιατί μπορεί οι Τζίγγερ και Βγενόπουλος να έχουν ακονίσει τα μαχαίρια εδώ και μήνες ,αλλά όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν είναι θύματα αυτής της κατάστασης και δεν τους τιμάει καθόλου να έχουν εξαφανιστεί και να κρύβονται πίσω απο αυτήν την μάχη των άλλων 2. Θύτες είναι κι αυτοί ...αναλογικά!

ΥΣ: Το αστείο είναι πως όλα ξεκίνησαν να γαμιούνται το καλοκαίρι του 2010. Τότε δηλαδή που η ομάδα είχε όλα τα φόντα να εκτιναχθεί...

ΥΣ2: Για τον Πολέμη δεν ισχύουν όλα ,καθώς ούτε έχει χαθεί ,ούτε δεν ασχολείται με την ομάδα. Αλλά και αυτουνού η στάση δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη.
read more "Γιατί έχουν χαθεί όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι;" Διαβάστε περισσότερα...