Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Kράτησε την πίστη σφιχτά, στα μεγάλα ιδανικά η πατρίδα δεν πουλιέται, η Eκκλησία δεν πεθαίνει κι η ιστορία δεν ξεχνιέται!!!!!!

read more "Kράτησε την πίστη σφιχτά, στα μεγάλα ιδανικά η πατρίδα δεν πουλιέται, η Eκκλησία δεν πεθαίνει κι η ιστορία δεν ξεχνιέται!!!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

KANEIΣ ΜΟΝΟΣ!!!


Η κατάσταση στη χώρα μας γίνεται ολοένα και χειρότερη, και η απογοήτευση ολοένα και μεγαλύτερη! Ο λαός (λένε) έχει τους πολιτικούς που του αξίζει. Ίσως θα πρέπει όλοι μας (οπαδοί και μη) να σκεφτόμαστε περισσότερο και να πράττουμε πολύ περισσότερο! Μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους εμάς τους απλούς πολίτες, βλέπουμε πρόσωπα απογοητευμένα, αγχωμένα και συγχρόνως αδρανά και από την άλλη πλευρά ακούμε για βολεμένους-βουλευτές να έχουν το θράσος να μιλούν πως αυτές είναι οι μόνες λύσεις, με νέα μέτρα και νέους νόμους εις βάρος μας. Συγχρόνως έχουν μία λυσσαλέα καταστολή σε όσους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι. Αυτή είναι η δημοκρατία τους!
Ο μέγας υπουργός πολιτισμού, που τόσα έχει προσφέρει και αυτός στο τόπο, έφτασε σε σημείο να συγκρίνει τα ελληνικά γήπεδα με τα περιστατικά της Αιγύπτου. Μετά από αυτή του τη δήλωση η αστυνομία έκανε το έργο της. ΠΩΣ; Ρίχνοντας δακρυγόνο μέσα στη κερκίδα στο παιχνίδι της ομάδας μας στη Λειβαδιά, ενώ δεν συνέβαινε τίποτα καθώς οι οπαδοί μας είχαν προμηθευτεί όλοι εισιτήρια και όλα έδειχναν πως θα ήταν ένα ήσυχο απόγευμα. Μετά από αυτό, αντί ο μέγας υπουργός να ψάξει και να βρεί το “δολοφόνο” που το έκανε, μίλησε για παραλίγο νεκρούς πώς ευθύνονται οι οπαδοί και άλλα τέτοια ωραία. Όσο ευθυνόντουσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη! Συνεχίζουν να παίρνουν νέα μέτρα κατά της βίας, λέγοντας πώς το κάνουν για τα παιδιά μας και πώς θέλουν να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα (λίγη τσίπα δεν βλάπτει). Μήπως το πρόβλημα είναι άλλο; Μήπως γιατί έχουμε το 3ο ακριβότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη;;; (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ!!)
Μήπως γιατί εσείς οι άπληστοι και βολεμένοι βουλευτές καταφέρατε να είναι 1 στους 2 νέους άνεργοι;; Σας λυπόμαστε, σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι γιαγιάδες με τα ψέματα σας. Έρχεται και η δικιά σας ώρα. Φυσικά έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας και το ξέουμε πολύ καλά, γι’ αυτό και θα οργανωθούμε περισσότερο ενάντια στις απαγορεύσεις, τους τρομονόμους εντός και εκτός γηπέδων! Ζητάμε απο όλους τους οπαδούς περισσότερη σκέψη, περισσότερη οργάνωση για το καλό μας. έχουμε δύναμη και ήρθε ο καιρός να την εκμεταλλευτούμε. Εμείς δεν θα αφήσουμε τη προπαγάνδα για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου απο τα σημαντικά ζητήματα της χώρας μας να κερδίσει. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ… Οι οπαδοί πρέπει και μπορούν να γίνουν το καμάρι της κοινωνίας μας. Και όπως είπαμε και στους εργαζομένους της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑΣ και του ALTER … ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!!!
Υ.Γ. Τα παιδιά της Κρήτης στην ανακοίνωση τους είπαν τις πιο σωστές λέξεις…
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΣΥΝΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

WEST BLOCK 13
read more "KANEIΣ ΜΟΝΟΣ!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;


Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με “χτυπήματα” σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:
Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα “χτυπήματά” τους είχαν ενταθεί.
Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.
Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο που κάνουν τα 2-3 τελευταία χρόνια, οι ανήλικοι μαθητές hackers της Greek Hacking Scene βρίσκονται τώρα υπόλογοι απέναντι στο ίδιο το “Ελληνικό” (κατ’ όνομα) κράτος.
  • Που είναι η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους ανήλικους μαθητές τους;
  • Που είναι οι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου;
Οι τρεις ανήλικοι μαθητές ΔΕΝ πέταξαν πέτρες, ούτε έσπασαν μαγαζιά, ούτε πέταξαν μολότοφ ούτε στοχοποίησαν “μπάτσους” στο Indymedia.Αγωνίστηκαν για να προασπίσουν την πατρίδα τους απόντόπιους και ξένους επιβουλείς.
Ποιος όμως τους πρόδωσε;;;
Επιτρέψτε μας μερικούς συνειρμούς:
Απέκτησαν άραγε ξαφνικά τόσο αξιόλογα στελέχη στην ΕΛ.ΑΣ.;
-Μάλλον ΟΧΙ.
Οι Έλληνες hackers έκαναν ένα και μοναδικό λάθος.
Πίστεψαν στο παγκοσμιοποιημένο κίνημα των anonymous (στους οποίους απεύθηναν κάλεσμα για συστράτευση: http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/ghs.html ):
Κάποιος ρουφιάνος των anonymous έκανε τη δουλειά του
Οι anonymous -πιθανόν σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ.- προέτρεψαν την GHS να κάνει το χτύπημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μάλιστα το χτύπημα να γίνει ως anonymous.
Στα 3 χρόνια παρουσίας της GHS με δεκάδες χτυπήματα παντού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε γίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναφορά από Ελληνικά ΜΜΕ στην Greek Hacking Scene.
Το χτύπημα όμως στο Υπ.Δικαιοσύνης ως anonymous, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ παντού και ήταν η 1η φορά που ΟΛΑ τα κανάλια έπαιζαν το χτύπημα τους ΔΙΑΡΚΩΣ. Σύμπτωση;;;
Και στη συνέχεια υπήρξε η δημόσια “αποκήρυξη” των anonymous εναντίον της παρουσίας Ελληνικής σημαίας!!
Πόσο ύπουλα τελικά χτυπάνε πάντα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και πόσο επικίνδυνα είναι τα παγκοσμιοποιημένα κινήματα.
Δείτε τώρα και την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που αντί για hackers, αποκαλεί τους ανήλικους πατριώτες μαθητές διαρκώς crackers.
Πείτε μας κύριε Σφακιανάκη:
  • Πότε έκανε οικονομικές απάτες η GHS;
  • Πότε εισέβαλε σε τραπεζικούς λογαριασμούς η GHS, πότε μετέφερε χρήματα, πότε εκβίασε για να πετύχει οικονομικά ανταλλάγματα;
  • Πως είναι δυνατόν την αγάπη για την πατρίδα να την αποκαλείτε “cracking“;;;
Οι δεκάδες επιθέσεις σε Σκοπιανά και Τουρκικά κυρίως site -που γινόταν συνήθως ως αντίποινα για αντίστοιχες επιθέσεις Τούρκων και Σκοπιανών hacker σε Ελληνικές Ιστοσελίδες, επιβεβαιώνουν το απόλυτα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ υπόβαθρο των πράξεών τους.
Είναι λοιπόν HACKERS και όχι CRACKERS όπως υποτιμητικά επιμένετε να τους αποκαλείτε.
Τους στήσατε πιθανώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ την παγίδα -μέσω των anonymous- και έκαναν αυτό που τους υποδείξατε.
Όλα ήταν πιθανόν σχεδιασμένα από ΕΣΑΣ τους ίδιους.
Και τώρα περηφανεύεστε για το “κατόρθωμά” σας.
Ότι ακριβώς έκανε προχθές και το FBI που εφοδίασε Μαροκινό με εκρηκτικά για να τον συλλάβει στη συνέχεια ως τρομοκράτη.
Για μία ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνει Έλληνες πατριώτες.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ μαθητές.
Συγχαρητήρια κ.Σφακιανάκη …
μπορείτε να είστε περήφανος για το “κατόρθωμά” σας.
(σχετική αναφορά στην επιλεκτική συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει ήδη και από το Ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ)
Παρουσιάσεις μερικών από τα “χτυπήματα” της GHS μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη ετικέτα του Ιστολογίου μας ή κάνοντας κλικ εδώ

read more "Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;" Διαβάστε περισσότερα...

Μην κοροϊδεύετε τον Τσάκα ρε! Ο Γκότζος τον βρήκε τον επενδυτή ..Σείχης είναι!


Την ώρα που όλοι έχουν πάρει στο ψιλό τον Τσάκα ,ο Κώστας Γκότζος και η ανατρεπτική εφημερίδα του (που χαλάει την πιάτσα σε όλους τους στημένους ,όπως είθισται να λέει) αποκαλύπτουν το όνομα ενός απο τους επενδυτές ..του Σείχη  Αμπντελαζίζ Άλχα Γκαγκ.

Οπότε τώρα μπορούμε όλοι να αρχίσουμε επιτέλους να εμπιστευόμαστε τον Βλάση Τσάκα και να μην τον ξανά αμφισβητήσουμε.. τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά;

ΥΣ: Και μαλακίες να είναι η ..αποκάλυψη της derby ,δεν τρέχει τίποτα. Συνηθισμένοι είναι στις ανακρίβειες έτσι κι αλλιώς και στα ψέματα ..
read more "Μην κοροϊδεύετε τον Τσάκα ρε! Ο Γκότζος τον βρήκε τον επενδυτή ..Σείχης είναι!" Διαβάστε περισσότερα...

Ρε Gazzetta ,πως να μην σε λέμε ΓΑΥΡΕΤΑ;; Επισήμως πλέον το νο1 φιμωμένο και γαύρικο site!



To νο1 αθλητικό site είναι πλέον και με την βούλα το νο1 φιμωμένο και γαύρικο site. Κι ας θέλει να αυτοπροβάλεται ως το πιο ανεξάρτητο ΜΜΕ στον Ελληνικό χώρο και να προσπαθεί να φαίνεται ως το κάτι διαφορετικό;

Όντως βασικά ,είναι κάτι το διαφορετικό καθώς αυτό που συνέβη με την απόλυση του Βασιλαρά πήρε διαστάσεις και δεν έμεινε κρυφός ο λόγος που τελικά το site αποφάσισε να τον ..κόψει. Γιατί το Gazzetta είναι γνωστό και για την λογοκρισία που -υποτίθεται πως- δεν κάνει. Αλλά στην περίπτωση του Βασιλαρά είπαν να 
κάνουν μια μικρή εξαίρεση και να υποκύψουν στα θελήματα του κ.Μαρινάκη. Και για κακό δικό τους ,κάτι τέτοιο δεν έμεινε κρυφό αφού και ο ίδιος δημοσιογράφος το λέει ευθέως πως απο κει έπεσε σύρμα για την απόλυση του. Τώρα φανταζόμαστε ,που το Gazzetta πέρασε σε νέα-πιο ανεξάρτητη εποχή ,θα σταματήσει και τα επικριτικά -όσο μπορούσαν να είναι- άρθρα προς τον ΚΥΡΙΟ Μαρινάκη. Που ξέρετε ..μπορεί και κάποια μέρα ο Καραπαπάς που απο τον γαύρο έκραζε το gazzetta ,να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις και να τους κάνει και δώρα ,τίποτα αποκλειστικά.

Τώρα φανταζόμαστε θα έχουν δώσει στον Τάσο Νικολογιάννη και στους υπόλοιπους πράσινους ρεπόρτερ ,τις σχετικές οδηγίες ώστε τα άρθρα τους να είναι πιο soft όσον αφορά τον ΚΥΡΙΟ Μαρινάκη.

ΥΣ: Η άποψη μου για το Gazzetta σαν site και ιδιοκτησία δεν ήταν και ποτέ η καλύτερη. Απλά τα άρθρα τους όσον αφορά τα ενδοΠαναθηναϊκά καθώς και η συμπεριφορά τους στο περυσινό ντέρμπι της ντροπής και στα στημένα ,την θεώρησα ως την ενδεδειγμένη. Αλλά αυτό που έχουν κάνει με τα Leoforos και KatiMagiko αντικατοπτρίζει και την φιλοσοφία αυτού του site. Στον βωμό των clicks και για να μην χάσουν την -υποτιθέμενη- μάσκα του αντικειμενικού και αντί-πορωτικού site ,έχουν φτιάξει τα δύο παιδάκια ώστε απο κει να πορώνουν άνετα και ελεύθερα τον κόσμο.
read more "Ρε Gazzetta ,πως να μην σε λέμε ΓΑΥΡΕΤΑ;; Επισήμως πλέον το νο1 φιμωμένο και γαύρικο site!" Διαβάστε περισσότερα...

Ισχύει ο μύθος των τεμπέλικων τζιτζικιών για τους Έλληνες;


Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες δουλεύουν λιγότερο και συνταξιοδοτούνται πιο πρόωρα σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο; Έχουν μάθει να ζουν με λιγότερα; Είναι πράγματι η κρίση μόνο ελληνική;

Το ρεπορτάζ του διευθυντή του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Βαρουφάκη για το Κανάλι 4 της βρετανικής τηλεόρασης επιχειρεί να απαντήσει σε μερικά από τα πιο βασικά ερωτήματα, ενώ έρχεται σε επαφή με Έλληνες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, συνομιλεί με απλούς ανθρώπους στο δρόμο και κάνει ένα πέρασμα από τους πιο κεντρικούς αθηναϊκούς δρόμους, στους οποίους έχει πλέον χαραχτεί η απόγνωση και η οργή για τα δυσκολότερα που έρχονται...

Και ενώ τα Μνημόνια ψηφίζονται στη Βουλή, οι τιμές των προϊόντων παίρνουν την ανιούσα και οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραστικά, οι Έλληνες εργάζονται εντατικότερα, για να αναπληρώσουν τις ζημίες, ενώ τρέχουν με ταχύτερους ρυθμούς για να προλάβουν αυτά που προσέφεραν τα "πάλαι ποτέ ένδοξα" εργατικά χέρια.



Ρεπορτάζ του Γ. Βαρουφάκη για βρετανικό κανάλι από babisflou


"Δουλεύουμε πολύ. Όμως είναι δύσκολα. Ο κόσμος δεν μπορεί πια να ψωνίσει τίποτα", παραδέχεται ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης στο διεθνούς φήμης οικονομολόγο για χάριν του τηλεοπτικού ρεπορτάζ στη βρετανική τηλεόραση.

Τι γίνεται με την αύξηση τιμών, όταν οι μισθοί εξανεμίζονται; "Οι πλούσιοι τα βγάζουν πέρα, ενώ οι μικρομεσαίοι δίνουν μάχη για την επιβίωσή τους", παραδέχεται ο οικονομολόγος, πραγματοποιώντας μια αναδρομή στο παρελθόν και στην είσοδο του ευρώ στη ζωή μας.

Ήταν τελικά η κρίση που αύξησε κατακόρυφα τις τιμές των βασικών ειδών διατροφής, αλλά και το βιοτικό μας επίπεδο; Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως όχι.

Το παράδειγμα της καθαρίστριας στο πανεπιστήμιο Αθηνών που είδε το μισθό της να κατρακυλά από τα 830 ευρώ στα περίπου 600, δουλεύοντας ακριβώς τις ίδιες ώρες όπως και πριν το Μνημόνιο, ίσως καταρρίπτει το μύθο για τα τεμπέλικα τζιτζίκια.

Το ίδιο θα παραδεχτούν και αρκετοί εργάτες στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, που μετά από 61 χρόνια δουλειάς, θα μείνουν απλήρωτοι για έξι μήνες. "Δουλεύουμε το ίδιο με πριν. Οι μισοί συνάδελφοί μας έχουν απολυθεί. Και πάλι είμαστε απλήρωτοι. Δεν έχουμε ούτε τα προς το ζην. Είναι ντροπή οι Γερμανοί μετά από όλα αυτά να μας αποκαλούν τεμπέληδες".

Ο οικονομολόγος θα κάνει μία στάση στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Και θα επιχειρήσει μία σύγκριση με τα "εργατικά μυρμήγκια".

Τα συμπεράσματα είναι πλέον δικά σας.




read more "Ισχύει ο μύθος των τεμπέλικων τζιτζικιών για τους Έλληνες;" Διαβάστε περισσότερα...

«Fuck off Τροι@@α»

«Fuck off Τροι@@α»

Ύστερα από δύο χρόνια ανοχής ο λαός έχει φθάσει πλέον στα όρια των αντοχών του

Με δούρειο ίππο τα διάφορα παπαγαλάκια τους, άλωσαν τη χώρα…

Σαν άλλη Τροία, η πληγωμένη Ελλάδα μας, μετρά τις πληγές τις μετά την οριστική και αμετάκλητη υπογραφή της θανατικής της ποινής, που της ανακοινώθηκε και επισήμως την21/02/2012, ημερομηνία καρκινική (διαβάζεται και ανάποδα) και άρα ιδιαιτέρως σημαντική για ορισμένους σημειολογικά και όχι μόνο…


Μετρά τις πληγές που της άφησαν τα «μεσαία δάχτυλα» του “Focus,” οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι προκλητικές παραλήψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου, τα επικοινωνιακά παιχνίδια των παραδοσιακών ΜΜΕ που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραπληροφόρηση των Ελλήνων (όχι όλα αλλά σημαντική μερίδα τους), οι δήθεν πιέσεις των Τροϊκανών, οι μυστικές συναντήσεις που καθόρισαν το μέλλον της Ελλάδας, τα μνημόνια που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, την εθνική μας κυριαρχία, τον ορυκτό μας πλούτο και σήμερα την υγεία μας, η οποία ξεπουλήθηκε και μάλιστα με αντάλλαγμα την πλήρη ανυπαρξία φαρμάκων τελευταίας γενιάς στη χώρα μας και την εισαγωγή φθηνών και αναποτελεσματικών έως και επικίνδυνων σκευασμάτων.

Τέρμα πια η τραγωδία όμως! Ως εδώ ήταν το πάρτι. Αυτός ο λαός, που εδώ και δυο χρόνια υποφέρει τα πάνδεινα, είναι έτοιμος να πει το «άι γ…….. όλοι»!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ!

Οι Δούρειοι Ίπποι αποκαλύφθηκαν!!!

Τέλος οι κραυγές αγωνίας και απόγνωσης! Τώρα θα πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και θα αναλάβει την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για τα όσα αποφασίστηκαν αλλά και για τα όσα θα αποφασιστούν στο άμεσο μέλλον.

Πάνω από όλα η ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά… μόνο Γ…!!!!!!

read more "«Fuck off Τροι@@α»" Διαβάστε περισσότερα...

Δανείζονται μεταξύ τους με... ενέχυρο το λαό!



Η σελίδα 241 του μνημονίου. Να που πάνε τα λεφτά!
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνθλίβεται ο ελληνικός λαός, η πραγματική αιτία, για την οποία οι εργαζόμενοι, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους «πρέπει» να ζουν σαν είλωτες, ο πραγματικός στόχος του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, των μονοπωλίων, των εγχώριων και των Ευρωπαίων Σαμαροβενιζέλων και των Σόιμπλε, καταγράφονται στη σελίδα 241 του μνημονίου που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή στη Βουλή.

Ιδού, λοιπόν, προς όφελος ποιων συνάπτεται το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ:...

Σύμφωνα με το μνημόνιο, όπως αυτό ψηφίστηκε στο... Ναό της Δημοκρατίας και πριν από τις αποφάσεις του Eurogroup, από τα 130 δισ. ευρώ του δανείου, στο «Παράρτημα 3 - Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης - Προοίμιο - Αρθρο 6», αναφέρεται ότι

α) τα 30 δισ. ευρώ θα διατεθούν άμεσα στους ιδιώτες κατόχους ομολόγων του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα ενταχθούν στο λεγόμενο PSI,

β) τα 35 δισ. ευρώ θα διατεθούν μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στις τράπεζες των κρατών της Ευρωζώνης οι οποίες κατέχουν ελληνικά ομόλογα,

γ) τα 5,7 δισ. ευρώ θα διοχετευτούν για την εξόφληση τόκων ανεξόφλητων ομολόγων που έχουν ενταχθεί στο «κούρεμα».
Επίσης:
Σύμφωνα με το μνημόνιο που ψηφίστηκε, και όπως καταγράφεται στην ίδια σελίδα, τη σελίδα 241, προβλέπεται ότι από το δάνειο θα διοχετευτούν χρήματα για την περίφημη «ανακεφαλαίωση των ελληνικών τραπεζών». Το συγκεκριμένο ύψος του ποσού αυτού - κατά πολύ περίεργο τρόπο - δεν αναγράφεται. Στο συγκεκριμένο σημείο του μνημονίου που ψήφισε η Βουλή, αντί αριθμού... υπάρχει κενό (σ.σ.: αν και στο αρχικό σχέδιο γινόταν λόγος για 23 δισ. ευρώ).
Εντούτοις, εκείνο που γνωρίζουμε - και το γνωρίζουμε από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών - είναι ότι πρόκειται για ένα ποσό το οποίο, σε κάθε περίπτωση, ξεπερνά

δ) τα 39 δισ. ευρώ που θα διατεθούν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και θα προστεθούν στον προηγούμενο πακτωλό των δισεκατομμυρίων που από το 2009 έχουν, με την μορφή «πακέτων» και «ενισχύσεων», διατεθεί στους τραπεζίτες.

(Σημείωση: Χτες, μόλις, έγινε γνωστό στο πλαίσιο του Eurogroup ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ εκτιμούν ότι το ποσό αυτό θα κινηθεί τελικά στα 50 δισ. ευρώ!).

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ίδιο το Μνημόνιο που ψηφίστηκε, από αυτό το «σωτήριο» δάνειο των 130 δισ. ευρώ - σ.σ.: «το μεγαλύτερο στην ιστορία», όπως ομολογούν πανηγυρίζοντας (!) οι Παπαδήμος, Σαμαράς, Παπανδρέου - τουλάχιστον τα 110 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από το 85% του δανείου, αφορά, πηγαίνει και εκ προοιμίου επιστρέφει -και μάλιστα με τόκο που θα τον πληρώνει ο ελληνικός λαός για δεκαετίες- στους δανειστές, στους εγχώριους και ξένους ομολογιούχους, στους τραπεζίτες, στους τοκογλύφους και τους λεγόμενους κερδοσκόπους!

Οσο για τα υπόλοιπα 20 δισ. ευρώ που απομένουν (αν απομένουν..) από το «πακέτο», είναι δεδομένο ότι θα βρίσκονται κατατεθειμένα και δεσμευμένα στον περίφημο «ειδικό λογαριασμό», ο οποίος φυσικά και δεν αφορά ούτε τους μισθούς, ούτε τις συντάξεις των εργαζομένων, αλλά τη διασφάλιση - και πάλι - των πιστωτών έναντι των τρεχουσών και μελλοντικών τοκογλυφικών τους απαιτήσεων!

Αυτή είναι η αλήθεια!

Αυτή είναι η «σωτηρία», την οποία ευαγγελίζονται για τον ελληνικό λαό!
Δανείζουν την Ελλάδα, υποτίθεται, για να «ορθοποδήσει», όταν είναι πασιφανές ότι δεν δανείζουν την Ελλάδα των λαϊκών στρωμάτων, αλλά ότι
οι πιστωτές μας επαναχρηματοδοτούν τον εαυτό τους,
και ότι για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούν τον ελληνικό λαό σαν «ενέχυρο»!
*
Αυτή είναι η αλήθεια!
Οτι τα χρήματα για τα οποία μιλούν δεν αφορούν στον ελληνικό λαό.

Οτι δεν έχουν καμία σχέση με τους μισθούς και τις συντάξεις του.

Οτι - και αυτό το δάνειο - η μόνη σχέση που έχει με τους μισθούς είναι ότι λεηλατεί τους μισθούς, ότι - και αυτό το δάνειο - η μόνη σχέση που έχει με τις συντάξεις είναι ότι καταργεί τις συντάξεις.

Οτι, τελικά, πρόκειται για δανεικά που καταλήγουν στην κεφαλαιουχική ενίσχυση της εγχώριας πλουτοκρατίας και στους ίδιους τους δανειστές προς τους οποίους επιστρέφουν αυτά τα χρήματα - και μάλιστα επιστρέφουν ακριβώς τη στιγμή που «δίνονται» - και που αυτοί που τα «δίνουν», τα «δίνουν» για να εξασφαλίσουν τα δικά τους κέρδη, για να εξασφαλίσουν ότι θα εισπράξουν τα τοκογλυφικά από τα παλιότερα δάνεια.

Οσο δε για τα μελλοντικά τοκογλυφικά, οι ντόπιοι και διεθνείς «σωτήρες» επιβάλλουν -διά νόμου πλέον(!)- τη ρήτρα ότι ο ελληνικός λαός έχει έναν και μοναδικό λόγο ύπαρξης:

Να πληρώνει τους νέους τόκους αυτής της νέας ληστείας, ζώντας σκλάβος, δούλος των 400 ευρώ μισθό, άνεργος, άστεγος και υποσιτιζόμενος, εις τον αιώνα τον άπαντα!

read more "Δανείζονται μεταξύ τους με... ενέχυρο το λαό!" Διαβάστε περισσότερα...

Ψυχολογικές επιχειρήσεις: Ο άγνωστος πόλεμος κατά της Ελλάδας


Αυτοί που ξέρουν, λένε ότι η πιο αποτελεσματική μορφή πολέμου είναι οι ψυχολογικές επιχειρήσεις. Δηλαδή το να διαλύσεις τα νεύρα και την ψυχολογία του αντίπαλου και να τον καταστήσεις ανίκανο να αντισταθεί, χωρίς να ρίξεις ούτε μια σφαίρα. Γι αυτό και οι καλύτεροι αξιωματικοί περνούν τη λεγόμενη Σχολή Ανορθοδόξου Πολέμου.

Στον (οικονομικό, αλλά όχι μόνο) πόλεμο που υφίσταται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια η Ελλάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ψυχολογικές επιχειρήσεις έχουν την τιμητική τους. Εκατομμύρια τόνοι μελάνης, δισεκατομμύρια σελίδες χαρτί εφημερίδων και περιοδικών, και εκατοντάδες χιλιάδες ώρες ανταποκρίσεων και air time καναλιών ρίχτηκαν στη μάχη για να αποσταθεροποιήσουν τους Έλληνες.

Γιατί, θα ρωτήσετε;

Είναι τόσο δυσάρεστα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν (έχουμε ακόμη) που πραγματικά χρειάζεται η πλήρης αποσταθεροποίηση του ψυχικού δυναμικού ενός λαού για να περάσουν. Να περάσουν αναίμακτα, δηλαδή, μια και αυτό είναι που επί της ουσίας επιχειρείται. Έτσι, ενώ στην μία πλευρά έχουμε το οικονομικό πείραμα της πτώχευσης μιας χώρας μέσα σε ένα οικονομικό σύστημα (ευρωζώνη) που πρέπει να βγει αλώβητο, από την άλλη έχουμε τη διαχείριση ενός λαού που θα φαλιρίσει, αλλά δεν θα πρέπει να αντιδράσει…

Κι όπως φαίνεται, αυτοί που σχεδίασαν τον ψυχολογικό πόλεμο κατά της Ελλάδας, έχουν πετύχει. Αρκετά, τουλάχιστον. Στην Γαλλία, πριν τέσσερα χρόνια, η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης κατά μερικούς μήνες, στάθηκε αφορμή να καίγεται το Παρίσι για αρκετές ημέρες. Εδώ, δυστυχώς, η πρωτεύουσα καίγεται (και σίγουρα όχι από αγνούς διαδηλωτές) ώστε να πεισθούν οι Έλληνες να δεχθούν όχι μόνο τις δεκαπλάσιας βαρύτητας αλλαγές στο ασφαλιστικό τους, αλλά και την περικοπή των συντάξεων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την απάνθρωπη φορολόγηση, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, την εξομοίωση της Ελλάδας με χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, την εξανέμιση της άξιας των ακινήτων και των προσωπικών περιουσιών, και πολλά άλλα.

Μην έχετε αυταπάτες. Αυτοί που μελέτησαν το σχέδιο ήξεραν τι έκαναν. Κατάλαβαν την κόπωση του ελληνικού λαού. Μετά από δεκαετίες πολέμων (Βαλκανικοί, Διχασμός, Μικρασία, δύο παγκόσμιοι, ένας εμφύλιος κι ένα Κυπριακό) οι Έλληνες κουράστηκαν. Βάλτε λίγο κι ότι έβγαλαν μερικά χρήματα στην πάντα κι έμαθαν να κλέβουν και λιγάκι. Κάπου εκεί άρχισαν να πιστεύουν ότι υπάρχει καλύτερη ζωή από τους αγώνες και τις ιδέες. Μια ζωή με εξοχικά και γερμανικά αυτοκίνητα.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα των Ιμίων, οι περισσότεροι Έλληνες προτίμησαν να προστατεύσουν τον νέο πολιτισμό τους. Και επέλεξαν τις ευχαριστίες του Σημίτη προς τους Αμερικανούς για την «ισοπαλία» στο Αιγαίο, παρά το να πάρουν τα όπλα. Ίσως να είχαν και δίκιο για την συγκεκριμένη περίσταση, όμως…

Σήμερα, που διακυβεύονται πολλά περισσότερα από δυο βραχονησίδες, οι Έλληνες είναι πολύ πιο κουρασμένοι, πολύ πιο καλομαθημένοι, και πολύ πιο ανήμποροι. Πως;

Οι τόνοι μελάνης και οι ώρες των ανταποκρίσεων, που είναι και το «υλικό» του ψυχολογικού πολέμου, δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν εδώ και μήνες. Το σχέδιο μάλιστα είναι τόσο καλά στημένο που κάθε Σαββατοκύριακο «παίζεται» και ένα κορυφαίο διακύβευμα: Χρεωκοπία, πτώχευση, νέο μνημόνιο, νέο δάνειο, νέο Γιούρογκρουπ. Και δώστου να αναβάλουν τις συσκέψεις και τις διαβουλεύσεις οι αρχηγοί λες και «πρέπει» σώνει και καλά να μένει όλος ο λαός ξύπνιος περιμένοντας… Γιατί;
Μα, οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ότι η στέρηση ύπνου και ανάπαυσης είναι το πρώτο μαρτύριο που επιβάλλεται σε έναν βασανιζόμενο που πρέπει να λυγίσει. Μην θεωρήσετε τυχαίο ότι τα ψυχιατρεία και οι κλινικές έχουν γεμίσει Έλληνες που δεν είχαν στο παρελθόν κανένα πρόβλημα. Κάπως έτσι, κι ενώ ο ορίζοντας είναι μαύρος, οι περισσότεροι λένε «ναι», ας τελειώνουμε, ελπίζοντας ότι στο βάθος η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Περίπου όπως κι ο βασανιζόμενος ελπίζει ότι ο βασανιστής θα τον αφήσει να κοιμηθεί… τον ύπνο του δικαίου.
read more "Ψυχολογικές επιχειρήσεις: Ο άγνωστος πόλεμος κατά της Ελλάδας" Διαβάστε περισσότερα...