Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

MHN KANETE KANA AΣΤΕΙΟ..

Η χρονιά για το τμήμα έκλεισε με τον συνηθησμένο απογοητευτικό τρόπο και προφανώς κρίνεται αποτυγχημένη (το κύπελλο δεν σώζει για κανένα λόγο την παρτίδα). Ευθύνες στην διοίκηση ,προσμονή του Μεσσία που θα έρθει να εκτοξέυσει το τμήμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και γενική αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα συμπληρώνουν ένα ωραίο σκηνικό για το βόλλευ αντρών.

Και επειδή το πρώτο θέμα που καίει είναι ο Αγκάμεζ...

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ,ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΚΑΜΕΖ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!

Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα πρέπει να κάνει και του χρόνου. Έχουμε ένα απίστευτο ταλέντο που απο πέρυσι αρχίζει και γίνεται ένας σπουδαίος παίκτης και ηγέτης για την ομάδα. Παίκτης παγκοσμίου επιπέδου που θα είχε σε οποιαδήποτε πρωτοκλασάτη ομάδα ρόλο πρωταγωνιστή.

Μην τολμήσετε και διώξετε αυτόν τον παίκτη απο τον Σύλλογο!!
read more "MHN KANETE KANA AΣΤΕΙΟ.." Διαβάστε περισσότερα...

Καρατζαφέρης στην «Ελευθεροτυπία»: «Έχουμε πήξει από θεούσες και συντηρητισμό - Είναι μεγάλη η προσφορά τής κυρίας Μανωλίδου στο Κόμμα»!..

Σοβαρή μαέστρος ή σέξι χορεύτρια; Αυστηρή κριτής ή αδίστακτη ξεκατινιάστρα; Μα, όλα μαζί. Οσο κι αν τον μπερδεύουμε με τον πραγματικό, ο εικονικός κόσμος της τηλεόρασης δημιουργείται από εικονικές ταυτότητες. Και η Ευγενία Μανωλίδου ξέρει να τις υποδύεται όλες. Με το αζημίωτο. Οχι μόνο για τον εαυτό της. Και για τον φουκαριάρη τον άντρα της.

Ακόμα κι όταν εμφανίζεται μόνη, ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι παρών. Πότε ως «απρόσμενος» επισκέπτης με μπουκέτο σε πρωινάδικο, πότε ως «περαστικός» για να δει πώς τα πηγαίνει η χορευτική της πρόβα, πότε για να ανακοινώσει με υπερηφάνεια «έσκισες, αγάπη μου», μόλις έχει διαγωνιστεί με τόσο τρακ. Να το ανακοινώσει όχι τόσο σ' εκείνη όσο στους τηλεθεατές και ψηφοφόρους. Γιατί δηλαδή; Δεν δικαιούται την ανάπαυση του πολεμιστή ένας πολιτικός προσηλωμένος στο εθνικό μετερίζι; Δεν μπορεί να χαρεί έναν έρωτα καθαγιασμένο από την Εκκλησία «ένας από τους πιο γενναίους Ελληνες», όπως τον χαρακτήρισε ο αρχηγός του Γιώργος Καρατζαφέρης;

Ετσι, άλλωστε, συγκίνησε ο Αδωνις την πολυδιαφημισμένη νύφη του ΛΑΟΣ. «Με το μυαλό και τη λογική του», όπως έχει πει η ίδια. Εκείνη είχε προσφύγει μαθήτρια στη σχολή που εκείνος διατηρεί, με σκοπό να διδαχτεί την αρχαία ελληνική. Οι γνώσεις και ο φλογερός οίστρος του, τη σκλάβωσαν: Ο Γεωργιάδης περιέγραφε τις μάχες των αρχαίων προγόνων μας «τόσο γλαφυρά σαν να ήταν παρών». Η Ευγενία, πάλι, πάντα ήθελε να κάνει κάτι που «θα σχετιζόταν με την τέχνη, την ομορφιά, με κάτι το εντελώς ουράνιο». Η συνάντησή τους δημιούργησε «ένα σεισμό». Ομως η αγία εικόνα της πατρίδας έμεινε ανέπαφη. «Να κρατάτε στην καρδιά σας πάντα την Ελλάδα!» ζήτησε από το πλήθος των συμπατριωτών της, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, όπου την περίμενε ο εκλεκτός νυμφίος.

Και ποιος αμφιβάλλει γι' αυτό, όταν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή του βουλευτή «Ελλήνων Εγερσις» στο Τηλεάστυ με φόντο τη γαλανόλευκη και με το αφυπνιστικό μότο «Ιτε Παίδες Ελλήνων»; Εκεί κρατά ψηλά το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων διαφημίζοντας βιβλία αρχαιολατρικής απλοϊκότητας. Επίσης αναλύει την πολιτική επικαιρότητα, ενώ ο αδελφός του Λεωνίδας ακούει μαγεμένος: «Είσαι καταπληκτικός Αδωνι»... Ο Γεωργιάδης κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ γιατί προβάλλουν εικόνες κινητοποιήσεων, ζητά την ποινικοποίηση της κουκούλας και ν' ανοίξει η Αγιά Σοφιά ως ορθόδοξος ναός. Και πόσο επιδεικτική αυτή η ψευτοκαθαρεύουσα με τις υπογεγραμμένες να κομπάζουν! Στο βιογραφικό του ενημερώνει ότι «ενυμφεύθη την Ευγενία Μανωλίδου, με την οποία έχουν έναν υιό, τον Αθανάσιο-Περσέα». Ο οποίος, βεβαιώνει η περήφανη μητέρα, απαγγέλλει από τριάμισι ετών στίχους της «Ιλιάδας» στα αρχαία ελληνικά.

Παράλληλα ο πατέρας ξιφουλκεί από το βήμα της Βουλής εναντίον όσων δεν προνόησαν να έχουν τέτοια παιδεία. Εναντίον ιδίως της αριστεράς, την οποία κατηγορεί ότι υπονομεύει την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία «για να πεινάσει η Ελλάς μήπως έτσι πάρει τη ρεβάνς από το 1949». Διωκόμενος, για κείνον, είναι ο επιχειρηματίας που δεν προστατεύεται από κανέναν. Προτείνει μάλιστα να δημιουργηθεί μνημείο στον «άγνωστο επιχειρηματία».

Εν τω μεταξύ, η ευγενής Ευγενία γνώριζε μια νέα εμπειρία που «την πήγε παραπέρα ως άνθρωπο». Η ίδια που αναφωνεί τώρα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» «κάποιος πρέπει να ντρέπεται εδώ μέσα», στη «Στιγμή της αλήθειας» έθετε ερωτήσεις που προφανώς πήγαζαν από την αστείρευτη δεξαμενή της αρχαίας ελληνικής γραμματείας: «Η πρώτη σου σεξουαλική επαφή ήταν με τραβεστί;», «Πιστεύεις ότι τα νεύρα της αδελφής σου οφείλονται στην έλλειψη σεξ;», «Θα δεχόσουν πέντε εκατομμύρια ευρώ αν αυτό σήμαινε ότι ο πατέρας σου θα έχανε πέντε χρόνια απ' τη ζωή του;». Και πόσο χαιρόταν η καλή μαέστρος, όταν ο «ορός της αλήθειας» επιβεβαίωνε τον εκούσιο εξευτελισμό των διαγωνιζόμενων και των οικογενειών τους.

Η ίδια βέβαια «δεν θέλει να γίνει βορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης». Γι' αυτό και, όταν εμφανίζεται πρωί, μεσημέρι, βράδυ στην τηλεόραση, πότε ως διαγωνιζόμενη χορεύτρια και πότε ως άτεγκτη κριτής, είναι πάντα με τους όρους της. Που γίνονται σεβαστοί και στις κουτσουμπολίστικες μεσημεριανές εκπομπές και στα περιοδικά του λάιφσταϊλ. Εδώ τα δημοσιεύματα εμφανίζονται συχνά συνδυασμένα: πριν καλά καλά προλάβει να «δοκιμαστεί» ως χορεύτρια, βγαίνει κιόλας στα περίπτερα το σχετικό φωτογραφικό αφιέρωμα. Αλλωστε η Μανωλίδου έχει την άνεση να προσαρμόζεται σε κάθε κόνσεπτ: κάπου έχει πάντα πρόχειρη την μπαγκέτα μήπως και της ζητήσουν να θυμηθεί την ιδιότητα της μουσικού. Ομως μάλλον προτιμά την ιδιότητα της στοργικής μητέρας, της ερωτευμένης συζύγου, της σέξι γυναίκας. Πολλά μοντέλα που διαγκωνίζονται για λίγα τηλεοπτικά δευτερόλεπτα θα ζήλευαν τα σχόλια των θαυμαστών της στο Ιντερνετ.

Γιατί να μην αξιοποιηθούν όλ' αυτά ακόμα περισσότερο; Εκτός από δημοσιότητα και χρήματα, μπορεί να φέρουν και ψήφους. Αυτό το λαχταριστό κομμάτι της τηλεοπτικής αγοράς φαίνεται ότι εκτιμάται σαν νότα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού στο κόμμα του κουμπάρου Γ. Καρατζαφέρη. Η Ευγενία μπορεί να μεταφέρει αταβιστικά στο ΛΑΟΣ έτοιμα θύματα της τηλεοπτικής χαύνωσης. Παλιά καραβάνα στη διαφήμιση, ο αρχηγός του κόμματος προσεταιρίστηκε εγκαίρως το τηλεοπτικό λάιφσταϊλ. Καλή η Εκκλησία και το φλερτ με τους χουντικούς, αλλά η νέα εποχή χρειάζεται και την Εφη Σαρρή βουλευτή και τον Ψινάκη, «έναν από τους πιο έξυπνους Ελληνες». Ποιος θα μπορούσε να τους γεφυρώσει καλύτερα από την Ευγενία; «Μεγάλη είναι η προσφορά της κυρίας Μανωλίδου στο κόμμα. Το βάζει σε άλλους κόσμους, έχουμε πήξει από θεούσες και από συντηρητισμό», δήλωσε ο αρχηγός στο «Βήμα». Και πρόσθεσε ότι πολύ ευχαρίστως θα την έχει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιό του αν εκείνη του το ζητήσει.

Η διασκέδαση της σαχλαμάρας

Και η χυδαία διαπόμπευση ανθρώπων στην οποία πρωταγωνιστούσε, πώς συμβιβάζεται με το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»; Ανιστόρητη ερώτηση: ένας υποκριτικός δυϊσμός υπήρχε ανέκαθεν στην ακροδεξιά. Η μαύρη συντήρηση και θρησκοληψία δεν είναι παρά η άλλη όψη του νομίσματος όπου λάμπει και η επιδεικτική αποθέωση του κιτς. Επί χούντας, η διασκέδαση της σαχλαμάρας απογειώθηκε. Η νερόβραστη «ελληνική ποπ» κυριαρχούσε. Ο κινηματογράφος παραδόθηκε στα χέρια του Τζέιμς Πάρις. Και, όταν δεν εκκλησιάζονταν και εγκαινίαζαν στάδια, αρκετά πρωτοπαλίκαρα του καθεστώτος τα έσπαγαν στου Βοσκόπουλου και της Μαρινέλλας, στιγμές που έλειψαν από την «Ιστορία της Ελλάδας» όπως παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου το μιούζικαλ που συνεχίζεται στο «Παλλάς». Και ταυτόχρονα, να η χουντική Τσινετσιτά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τα καλλιστεία και οι Ολυμπιάδες Τραγουδιού και η γεμάτη ανακούφιση υποδοχή του καθεστώτος από τον Νίκο Μαστοράκη στους «Μοντέρνους Καιρούς». Στιχουργός και μέντορας ποπ συγκροτημάτων την εποχή εκείνη, ο Γ. Καρατζαφέρης είχε διατελέσει και επιχειρηματίας πρακτορείου μοντέλων. Αν δεν ξέρει αυτός να αξιοποιήσει το νέο ζεύγος της τηλεοπτικής επικαιρότητας, τότε ποιος ξέρει; Η αίγλη που περιβάλλει το ζεύγος Αδωνις - Ευγενία έχει αρχίσει πια να παίρνει μυθικές διαστάσεις. Κάτι σαν Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Ζολί...

Οι δυο τους υποδύονται ρόλους απέναντι σ' έναν κόσμο που αφήνεται στη «διασκέδαση» που του προσφέρουν. Μοναδική άμυνα είναι η προσπάθεια να διακρίνουμε πίσω από τις λέξεις και κυρίως πίσω από τις εικόνες. Και πίσω από την εικόνα της ευειδούς Ευγενίας υπάρχει ένα ακροδεξιό κόμμα που αλιεύει ψήφους μπαϊλντισμένων και σε λίγο νεόπτωχων πολιτών.

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=161848
read more "Καρατζαφέρης στην «Ελευθεροτυπία»: «Έχουμε πήξει από θεούσες και συντηρητισμό - Είναι μεγάλη η προσφορά τής κυρίας Μανωλίδου στο Κόμμα»!.." Διαβάστε περισσότερα...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ BLOGS:ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ!

ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΔΩ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΚΑΘΗΣΑ ΚΙ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 100 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-6 ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ" ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ:ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ "ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ","ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΛΠ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΤΙ ΜΕΝΕΙ;

ΜΕΡΙΚΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Λαος:ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ...ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ,ΗΘΙΚΟ,ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ:








Ή ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! 


Ή ΜΕ ΤΟ "ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ!

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Η "ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ...ΦΑΙΔΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΣΠΟΥΔΕΣ" ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ-ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ!


ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ!

ΤΕΛΟΣ,ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΚΟ ΜΠΕΤΟΝ-ΑΡΜΕ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ...ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ,Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ:ΟΧΙ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΕΞΩ-ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! 


ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΣΩΝ ΤOΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!


ΕΜΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Λαος:ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!


ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ!
read more "ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ BLOGS:ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ!" Διαβάστε περισσότερα...

ενώ ο Γιωργάκης κοιμάται..


(η εικόνα δεν είναι καθόλου άσχετη με τα όσα θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια)
Τη φορά αυτή το θράσος των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ) ξεπέρασε κάθε όριο. Ανάρτησαν (με IP που δρομολογείται από την Άγκυρα) στο facebook το παρακάτω προβοκατόρικο κείμενο:
«…21 Μαΐου απέχουν από την εργασία Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, απέχουμε από την εργασία.
Αν τα μέλη του group ξεπεράσουμε τα 10.000 το υλοποιούμε.
Ενημερώστε τους Διοικητές ή Διευθυντές σας και πείτε τους ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα.
Αν ο Διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη μέρα ότι είστε άρρωστος. Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι κι αυτός άρρωστος. Τη μέρα εκείνη θα παρουσιαστεί κανονικά το προσωπικό ασφαλείας..»
Στόχος του κειμένου της ΜΙΤ είναι να προσελκύσει …. 10.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Ξεκινά ζητώντας τους να απέχουν από την υπηρεσία τους στις 21 Μαΐου.
Μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει η ύποπτη αυτή κίνηση της ΜΙΤ τη στιγμή που η χώρα μαστίζεται από την μεγαλύτερη κοινωνική, οικονομική και πολιτική κρίση της μεταπολίτευσης. Είναι άραγε όλα αυτά τυχαία, τη στιγμή που την ερχόμενη εβδομάδα επισκέπτεται τη χώρα ο Ερντογάν με το σύνολο σχεδόν του υπουργικού του συμβουλίου;
Η κυβέρνηση θα κάνει επιτέλους κάτι;
αντιγραφή απο: http://www.antinews.gr/?p=44892
Kαι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, μια είδηση σαν την παρακάτω, σε κάνει να αναθεωρήσεις.. Γραφεία της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στήθηκαν εντελώς φανερά και απροκάλυπτα σε ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας! Στον συγκεκριμένο χώρο αναρτήθηκαν σε εμφανή σημείο γνωστά σύμβολα των ..”ιδεαλιστών” (ulkucu) όπως αυτοαποκαλούνται τα μέλη του κόμματος Εθνικιστικής δράσης, όπως ο γκρίζος λύκος, οι τρεις ημισελινοι συνοδευόμενα απο τα σχετικά συνθήματα.
Θορυβημένοι οι κάτοικοι της περιοχής κατείγγειλαν το γεγονός στον δήμαρχο της πόλης ο οποίος κάνοντας “ρελάνς προοδευτικότητας” στον Νομάρχη Χίου, φέρεται να καθυσήχασε τους συμπολίτες του λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι σύμβολα θέλει.. Σεβόμενοι απολύτως τις προοδευτικές απόψεις των τοπικών αρχόντων και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως :
α) το συγκεκριμένο “σωματείο” δεν αποτελεί ΜΚΟ υπερ της προστασίας του συμπαθέστατου ζώου της στέπας, β) τα τσιγκελωτά μουστάκια των Τούρκων παρακρατικών δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντίστοιχο “αξεσουάρ” της αμερικανικής γκέι κοινότητας.
Η ιδεολογία του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) είναι ένα μείγμα Παντουρκισμού-Παντουρανισμού με δόσεις ισλαμισμού και εδράζεται σε τρεις πυλώνες: Τον Εθνικισμό (milliyetçilik), τον Τουρκο-Ισλαμισμό (ülkücülük) και τον Παντουρκισμό (Nizam-i Alem) ο οποίος προωθεί την ιδέα ενός neue ordnung υπό την ηγεσία του Τουρκικού κόσμου.
Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Όλως τυχαίως όχι μακριά απο τον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται 2 μουσουλμανικά τζαμιά..
αντιγραφή απο: http://www.enkripto.com/2010/05/blog-post_3728.html
Στήνουν σκηνικό ελληνικού αφοπλισμού – Πάνε για λύση “a la ΔΝΤ” στο Αιγαίο υπέρ της Τουρκίας
………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Όπως είχε δηλώσει σε εκπομπή στην τηλεόραση ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Μπεγλίτης «Είτε μας αρέσει, είτε όχι για αντικειμενικούς λόγους (δημογραφικούς, μεγέθους, κτλ.) η Τουρκία είναι μία μεγάλη περιφερειακή δύναμη και εμείς πρέπει να αναπροσαρμόσουμε την πολιτική μας».
Η ομολογία αυτή αντικατοπτρίζει δυστυχώς την ψυχή και το πνεύμα της πολιτικής που ακολουθεί η παρούσα κυβέρνηση. Αφού με λίγα λόγια τα πράγματα ήρθαν εδώ που ήρθαν και αφού δεν έχουμε τη θέληση και την ψυχική δύναμη να αγωνιστούμε με ότι έχουμε στη διάθεση μας έχουμε υποκύψει στο ψευδοδίλημμα “πόλεμος ή υποχώρηση” τη στιγμή που παντού διακηρύσσουμε ότι ποτέ μία υπό ένταξη στην ΕΕ Τουρκία θα ήταν στρατιωτική απειλή για την Ελλάδα.
Έτσι για άλλη μία φορά όπως και με την περίπτωση της οικονομίας που επιλέξαμε το ΔΝΤ οδηγούμαστε σε “μοναδική λύση” που θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση για να έχουμε να δικαιολογήσουμε στους Έλληνες πολίτες γιατί δεν μπορούμε να υπερασπίσουμε την εθνική κυριαρχία και συμφέροντα της χώρας.
Οδηγώντας την κατάσταση σε αδιέξοδο και μη παρουσιάζοντας καμία άλλη εναλλακτική λύση ακόμα και αποκλείοντας αυτές που έχουμε δικαιολογούμε την εγκατάλειψη όλων αυτών για τα οποία οι προηγούμενες γενιές αγωνίστηκαν.
Άλλωστε τι αξία έχει να εκχωρήσουμε μέρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αρκεί να κοιμόμαστε ήσυχοι και να κάνουμε οικονομία, με τις τουρκικές φρεγάτες να προστατεύουν από τρομοκρατικές απειλές τα νησιά του Αιγαίου και τις ακτές της Αττικής.
πηγη: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
read more "ενώ ο Γιωργάκης κοιμάται.." Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση Πατέρα σε Δ. Γιαννακόπουλο!


Άμεση ήταν η απάντηση του Νικόλα Πατέρα στην προσωπική ανακοίνωση του Δήμητρη Γιαννακόπουλου με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ας μάθει πρώτα συντακτικό και ελληνικά. Κι ας πάψει να κρύβεται πίσω από τον πάτερα του” ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εννοώντας πως στη δική του ανακοίνωση δεν υπήρχε καμία αναφορά στο όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου
πηγή
read more "Απάντηση Πατέρα σε Δ. Γιαννακόπουλο!" Διαβάστε περισσότερα...

Σκληρή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!


Σκληρή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που εξαπολύει επίθεση στο Νικόλα Πατέρα, τονίζοντας ότι η “προσωπική του ανοχή εξαντλήθηκε από τον λαϊκισμό και την μαγκιά που πουλούσε ένας παράγοντας διετίας” όπως χαρακτηρίζει το Νικόλα Πατέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αθήνα, 18 ΜΑΪΟΥ 2010
Επειδή η έπαρση και η αμετροέπεια ενός ανθρώπου θα πρέπει να έχει και κάποιο όριο, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και από εκεί και πέρα ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ που τη βγάζει από την ανυποληψία στην οποία είχε οδηγηθεί την τελευταία 15ετία.
Ως φίλαθλος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου εκπλήσσομαι διαβάζοντας στην ανακοίνωση του ανθρώπου που έχει αναλάβει τη διαχείριση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναγράφεται χωρίς ίχνος ντροπής, ευθιξίας και του δέοντος σεβασμού φρασεολογία με ύφος χιλίων καρδιναλίων για την οικογένεια Γιαννακόπουλου που επί μία 40ετία έχει δώσει και τη ζωή της για να κάνει περήφανους τους φιλάθλους.
Ακόμα και οπαδός αντίπαλης ομάδας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τη φράση «που δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού» αναφερόμενος στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας μας ότι η προσωπική ανοχή μου εξαντλήθηκε από τη στιγμή που μπροστά στον λαϊκισμό που εξέφραζε και την προσπάθειά του για επιδείξεις μαγκιάς, δεν δίσταζε να προβεί σε προσωπικές δηλώσεις εναντίον ενός ανθρώπου που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Καμία διάθεση δεν είχα και δεν έχω να εμπλακώ στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ όπως τεχνηέντως αφήνουν να εννοηθεί «κύκλοι» του προέδρου. Μόνο γέλια, δε, μου προκαλούν δημοσιεύματα που διαρρέουν από συγκεκριμένες πλευρές περί δήθεν δικού μου ενδιαφέροντος για την ανάληψη της προεδρίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Εκείνο που δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και στον Παναθηναϊκό, είναι από παράγοντες διετίας να πιάνουν στο στόμα τους, χωρίς πρώτα να το έχουν πλύνει, το όνομα «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου να μειώσουν την προσφορά του. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει καταβάλει περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ για τη γιγάντωση της ιδέας που λέγεται Παναθηναϊκός, έχει προσφέρει αμέτρητο χρόνο από την προσωπική της ζωή, και κυρίως συνέβαλλε στην κατάκτηση αμέτρητων τίτλων που έκαναν ξακουστό τον σύλλογο στα πέρατα ολόκληρης της γης.
Αναφέρω την κατάκτηση των τίτλων διότι μία από τις λίγες φορές που επισκέφθηκε το κλειστό του ΟΑΚΑ σαν πρόεδρος της ΠΑΕ, είχε φροντίσει εκείνος και οι συνεργάτες του να λείπουν από την οροφή του γηπέδου τα λάβαρα που έχουν υψωθεί και θυμίζουν σε κάθε επισκέπτη τα ευρωπαϊκά τρόπαια, τα ελληνικά Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Χωρίς μάλιστα να ζητήσει μια έμπρακτη συγγνώμη προς τον σύλλογο για τη βάναυση προσβολή της ιστορίας του.
Ένας άνθρωπος λοιπόν που έχει προσφέρει συνολικά 8,9 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί παράγοντα και φίλαθλο του Παναθηναϊκού μόλις τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώνει και να μιλάει υποτιμητικά και ειρωνικά για την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου όπως κατ’ επανάληψιν πράττει εδώ και πολλούς μήνες.
Αδιαφορώ παγερά για την προσωπική φθορά που έχω υποστεί από την εμπλοκή μου με έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό για την προσωπική του προβολή, ωστόσο δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος μπροστά στις επιθέσεις που εξαπολύονται εναντίον της οικογένειάς μου, του χρυσού παρελθόντος και του ένδοξου μέλλοντος. Το πιο εύκολο θα ήταν να κωφεύσω και να ταυτιστώ με το κύμα. Θεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύσω το όνομα της οικογένειάς μου και κυρίως του Παναθηναϊκού από κομήτες που κάνουν τους καμπόσους με τον παρά των άλλων.
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου προσφέρει επί 40 χρόνια σε ΟΛΑ τα τμήματα του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να το κάνει με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση γιατί αγαπά παθολογικά τον σύλλογο».
read more "Σκληρή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!" Διαβάστε περισσότερα...

Έκανε το 2-0 ο ΠΑΟ!!


Έκανε το 2-0 ο ΠΑΟ!!
Με τρίποντο του Ντρου Νίκολας, δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 75-73 τον Πανελλήνιο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ και έκανε το 2-0. Μια νίκη απέχουν πλέον οι «πράσινοι» από την πρόκριση στον τελικό. Κορυφαίοι Διαμαντίδης και Μπατίστ.
Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος 2, Παπαμακάριος 3 (1), Χαραλαμπίδης 12 (1), Καλαϊτζής 3 (1), Όουενς 2, Σμιθ 22 (3), Πέτρουλας, Μπλάκνεϊ 10, Ντέιβις 5, Βουγιούκας 14.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4 (1), Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5, Μπατίστ 10, Φώτσης 7, Γιασικεβίτσιους 8 (2), Νίκολας 5 (1), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 13 (2), Πέκοβιτς 11, Καλάθης 2.
read more "Έκανε το 2-0 ο ΠΑΟ!!" Διαβάστε περισσότερα...

Που το πάει το Μπατσοκ με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ δίωξη σε bloggers?Γιατί σωπαίνουν όλοι οι ‘μεγάλοι bloggers’ ?


Τρία χρόνια στο blogging …Tρία χρόνια απειλούμαστε με διώξεις απο την Εξουσία!
Τώρα προαναγγέλλουν ότι μας έχουν …στη “φάκα” …με τους κατάλληλους ανθρώπους Αυτό σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ
Ξεκινήσαμε την περιπέτεια στο blogging από δω πριν τρία χρόνια αλλά και πιο πριν όταν ήμασταν μετρημένα τα blogs ! Kάναμε την πρώτη bloggoσυγκέντρωση στο Mercedes της Γλυφάδας ! Βιώσαμε την περίπτωση της Αμαλίας που έδωσε την ανθρώπινη και κοινωνική διάσταση του blogging . Την σύλληψη του blogme , στην συνέχεια είχαμε την επίθεση στο prees-gr.blogspot.com Kαι τότε τα ίδια έχουν στην φάκα τους εκβιαστές δημοσιογράφους ! Μεγάλη επιχείρηση εισαγγελικών αρχών για το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων! Τότε απόλυτα ψύχραιμα βγήκαμε και είπαμε περιμένουμε τα στοιχεία ..Και μόλις έσκασε πως έγινε η άρση του απορρήτου τους υποδείξαμε με ακρίβεια τι κόλπο είχε παιχτεί! Στην συνέχεια ήρθε το Σκάνδαλο Ζαχόπουλου! Πρώτοι πήραμε θέση υπέρ του Πρώτου Θέματατος και των φωτογραφιών που για κάθε κράτος πολιτισμένο ενα τέτοιο σκάνδαλο είναι θέμα για τον τύπο! Εδώ στην Τουρκία είδατε την έγινε με τον Μπαικάλ !
Δεν άνοιξε μύτη στα Μίντια ! Και υποτίθεται εμείς έχουμε την απόλυτη δημοκρατία και οι Τούρκοι ημι-δημοκραρτία !
Και τότε πάλι μαζι με το press-gr (ήμασταν τότε με το bollywood.gr) μας πήγαν φάκελο στην εισαγγελία για ένα βίντεο παρωδία με ανιμέισον που είχε αναρτηθεί στο Υoutube …ως υπόπτους να δημοσιοποιήσουμε το βίντεο!
Μετά πέσαμε θύματα των μασκοφόρων του blogging ! Oταν κάπου σε παρακρατική περιοχή είχε ανοίξει η φάμπρικα να καταγγέλλονται blogs μέσω αυτόματων επισημάνσεων ως απαράδεκτου περιεχόμενου ! Μπορεί να είχαν μπει και χίλια blog σε αυτή την λίστα! Και ξαφνικά όταν τους πήραν χαμπάρι έπαψαν οι Έλληνες χρήστες να διαμαρτύρονται για το περιεχόμενό ! Όταν κατά μέσo όρο 10 blogs «έτρωγαν» μάσκα την ημέρα ! Τώρα ούτε ένα ! ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!
Φθάσαμε …μετά στην γκαλοαπαγόρευση ! Δύο φoρες εμείς το fimotro και το troktiko βρισκόμασταν στην εισαγγελία με φάκελο ως παραβάτες της εκλογικής νομοθεσίας!
Εντάξει εμείς έχουμε και ειδικό φάκελο …αλλά δεν είναι του παρόντος !
Λέμε εντάξει θα το υποστούμε! Ο Γιώργος Παπανδρέου και πρωθυπουργός τώρα μας έστειλε χαιρετισμό …από το Πεδίο του Άρεως στα blogs τους αμφισβητούν (τους τότε εξουσιαστές) ! Είπαμε μπράβο Γιώργο Κάτι Αλλάζει ! Όταν επίσης τον είδαμε να έχει στο πάνελ της συνέντευξης στο ΤVXS των bloggers και τον Καψαμπέλη ( τον «εβιαστή» blogger του 2008 που τον έψαχναν 10 εισαγγελείς και δεκάδες αστυνομικά αποσπάσματα ) !
Βέβαια θα ήταν παράληψη να αναφέρουμε οτι πάντα σταθήκαμε ( χωρίς ανταλλάγματα και ανταλλαγές) σε κάθε blog –διώξη και σε εφόδους με την υπόνοια του υπόπτου για blogger ! Kαι χωρίς περιστροφές και ιδιοτέλειες!
Είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι Και αντίστροφα! Είτε μας θέλουν με λουκέτο είτε όχι ! Εμείς λέμε κανένα λουκέτο ! Kάνενα παιχνίδι …σε βάρος Bloggger που είναι blogger Και όχι blog-φάντασμα !
Να δούμε τελικά που θα το πάνε …
αντιγραφή απο: http://papatzides.blogspot.com/2010/05/blogging-t.html
read more "Που το πάει το Μπατσοκ με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ δίωξη σε bloggers?Γιατί σωπαίνουν όλοι οι ‘μεγάλοι bloggers’ ?" Διαβάστε περισσότερα...

Επιτέλους βρέθηκε κάποιος ήρωας!

Μετά από το άρθρο μας, για τα γραφεία των Γκρίζων Λύκων στην Ελευσίνα και τον ακτιβισμό που ανακαλύψαμε ότι έγινε εκεί, τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία.

Τα διάφορα…παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβιβάσουν το γεγονός, ο κόσμος προσπαθεί με εύλογη αγωνία να πληροφορηθεί αν αληθεύουν τα γεγονότα και ευτυχώς κάποιοι πατριώτες ξυπνάνε από τον λήθαργό τους και περνάνε στην δράση.

Μας ήρθαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο νέες φωτογραφίες από τα… πρώην γραφεία των Γκρίζων Λύκων (τώρα λέγονται ΣΠΑΣΜΕΝΑ γραφεία) στην Ελευσίνα. Κάποιοι ήρωες αγνοώντας τον κίνδυνο και παρά τον σάλο που έχει προκληθεί(ο χώρος σίγουρα θα παρακολουθείτε) τα κάνανε γυαλιά καρφιά αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας δεν έχει πεθάνει και αντιστέκεται. Νομίζω πως αυτό είναι ένα ηχηρό μήνυμα, σε όσους θέλουν να μας κάνουν ραγιάδες όπως επίσης και στους προδότες της βουλής, ότι ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στα σχέδια τους. Δείτε τις φωτογραφίες:


Από αυτό το βήμα κάνουμε έκκληση στις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να προκαλούν το λαϊκό αίσθημα με την στάση τους, κλείνοντας τα εν λόγο γραφεία και στέλνοντας τους γκρίζους,πράσινους,ροζ-και δεν ξέρω τι άλλο-Τούρκους εκεί που είναι η θέση τους: Στην…Μογγολία.

Σε αντίθετη περίπτωση πολύ φοβούμαστε ότι η λαϊκή οργή δικαίως θα κορυφωθεί. Εμείς να συγχαρούμε τους πατριώτες που κάνανε την δράση αυτή και να αναφωνήσουμε:  ”Επιτέλους βρέθηκε κάποιος ήρωας”. πηγη

read more "Επιτέλους βρέθηκε κάποιος ήρωας!" Διαβάστε περισσότερα...

Τι σημαίνει η επιστροφή στη δραχμή…

Τι θα σημαίνει ακριβώς μια ενδεχόμενη κρατική χρεοκοπία για πολίτες,τράπεζες,επιχειρήσεις, δημόσιο κλπ.

Ποιοί χάνουν και τι.

Χρεοκοπία χώρας σημαίνει ότι ένα κράτος σταματά να πληρώνει τις υποχρεώσεις του λόγω αδυναμίας. Δεν σταματά να υπάρχει το κράτος ούτε η κοινωνία, ούτε να ανατέλλει ο ήλιος…

Με βάση την εμπειρία υπάρχει μια αναστάτωση μερικών ημερών στην καθημερινή ζωή αλλά μετά, αυτή επανέρχεται. Φυσικά στο πρότερο επίπεδο διαβίωσης στην καλύτερη περίπτωση, θα κάνει χρόνια να επανέλθει, αν επανέλθει ποτέ.

Το κράτος σταματά να πληρώνει τους πιστωτές και στη συνέχεια διαπραγματεύεται μαζί τους τι και πότε μπορεί να τους δώσει από το χρέος και ποιο μέρος θα διαγράψουν.


Φυσικά το… κράτος μειώνει τις δαπάνες δραστικά και πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό χάνουν τη δουλειά τους και το εισόδημά τους. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μειωθεί η ζήτηση και να χάσουν τη δουλειά τους και πολλοί από αυτούς που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Αν το κράτος για το οποίο μιλάμε έχει δικό του νόμισμα, με υποτίμηση και εκτύπωση του νομίσματος που θα χάνει την αξία του θα προσπαθεί να κάνει τη μηχανή της ανταγωνιστικότητας και άρα της οικονομίας να πάρει μπροστά.

Αν δεν ελέγχει το νόμισμα τότε η μόνη λύση είναι να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών και ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Η εμπειρία των χρεοκοπιών είναι οδυνηρή και κοινωνίες που δεν διακρίνονται για τη συνέπεια και την οργάνωση δύσκολα επανακάμπτουν.

Τι σημαίνει για…

Τράπεζες…

Οι τράπεζες έχουν έσοδα από τα κρατικά ομόλογα και δάνεια που έχουν διαθέσει στους πελάτες. Χρεοκοπία σημαίνει ότι τα κρατικά ομόλογα χάνουν ένα μεγάλο μέρος της αξίας τους τουλάχιστον. Οι ζημιές από αυτό θα είναι ασήκωτες. Μια χρεοκοπία οδηγεί σε μεγάλες περικοπές δαπανών άρα σε ύφεση, ανεργία, άρα αύξηση των επισφαλειών. Συμπέρασμα, όσες τράπεζες επιβιώσουν με διάφορες ενέσεις θα χρειαστούν χρόνια να συνέλθουν. Οι καταθέσεις, τουλάχιστον ένα μέρος αυτών είναι εγγυημένες. Αλλά στο βαθμό που οι επισφάλειες θα εκτοξευθούν δεν ξέρω που θα βρουν καταθέσεις να επιστρέψουν. Οι καταθέσεις είναι, που έχουν δοθεί σαν δάνεια επί κάποιο πολλαπλάσιο. Όποιος θεωρεί το ενδεχόμενο χρεοκοπίας πιθανό, λογικό είναι να αποστρέφεται τις τραπεζικές μετοχές, τις τραπεζικές καταθέσεις, τις τραπεζικές μετοχές, ακόμη και να περνά έξω από τις τράπεζες ή να σερφάρει κοντά σε τραπεζικές διευθύνσεις.

Παρ’ όλα αυτά ιστορικά σε περιπτώσεις χρεοκοπιών κρατών οι κυβερνήσεις ρυθμίζουν με πολιτικές αποφάσεις τι ακριβώς θα συμβεί. Αν θα κλείσουν τα υποκαταστήματα, για πόσο και τι θα πουλάνε όταν ανοίξουν και με ποιους όρους, το ορίζουν οι κυβερνήσεις στο βαθμό που υποτίθεται ότι πάνε σε ένα σχέδιο χρεοκοπίας συντεταγμένα.

Ιδιωτικές επιχειρήσεις – μετοχές.

Πριν και μετά την ανακοίνωση χρεοκοπίας οι μετοχές υπόκεινται σοκ πωλήσεων. Η ζήτηση πέφτει και κατά συνέπεια τα κέρδη εξανεμίζονται και πολλές ίσως χρειαστεί να βάλουν λουκέτο.

Ο κόσμος όμως και μετά τη χρεοκοπία θα χρειάζεται, τροφή, ρούχα διασκέδαση. Άρα, οι δραστηριότητες θα επανέλθουν. Μια επιχείρηση είναι τα πάγια και το know-how των ανθρώπων της. Η αξία αυτών μπορεί να διακυμανθεί αλλά πολύ γρήγορα θα επανέλθει καθώς θα χρειαστεί να παράγει αγαθά και να κερδίσει από αυτά.

Υπάρχουν όμως και επιχειρήσεις που έχουν δραστηριότητες σε άλλες αγορές εκτός της χώρας που χρεοκοπεί. Αυτές θα επηρεαστούν λιγότερο και ενδεχομένως στον πανικό του χρηματιστηρίου οι μετοχές τους να αποτελέσουν ευκαιρίες.

Σε περίπτωση τέτοιου βεληνεκούς κρίσης μεγαλύτερο ενδιαφέρουν έχουν οι επιχειρήσεις με προϊόντα ανελαστικής ζήτησης, τρόφιμα, ενέργεια κλπ.

Καταθέσεις σε ξένες τράπεζες.

Οι καταθέσεις σε ξένες τράπεζες και όχι ελληνικά υποκατάστημα ξένων τραπεζών θεωρητικά γλυτώνουν από την εγχώρια περιπέτεια της χώρας που χρεοκοπεί. Το ρίσκο σε αυτή την περίπτωση που είναι της μόδας, είναι ότι αν δεν υπάρξει χρεοκοπία οι καταθέτες αυτοί έχουν αναλάβει το κόστος εξόδου και επανεισόδου όταν τα πράγματα ηρεμήσουν.

Ξένες μετοχές.

Πρακτικά αυτό που συμβαίνει για όποιον κατέχει ξένες μετοχές, είναι να είναι πιστωμένες σε κάποια μερίδα που του ανήκει σε κάποιο ξένο χρηματιστήριο ή πλατφόρμα. Οι ξένες αγορές είναι απίθανο να επηρεαστούν ιδιαίτερα από τη χρεοκοπία μιας μικρής χώρας, εκτός και αν αυτή αποτελέσει θρυαλλίδα για παγκόσμια κατάρρευση.

Όποιος κατέχει ξένες μετοχές όπως και πριν τη χρεοκοπία υπόκειται σε φορολόγηση μερισμάτων και κεφαλαιακών κερδών. Το ίδιο συμβαίνει και με τα συμβόλαια.

Χρυσό.

Θεωρητικά ο χρυσός αποτελεί καταφύγιο σε περιόδους κρίσεων καθώς αποτελεί ένα εναλλακτικό σταθερό νόμισμα. Αν υπάρξει παγκόσμια κατάρρευση και το σύστημα βρεθεί εκτός ελέγχου, τότε η αξία του χρυσού που υπάρχει θα ανέβει πολύ λόγω της αύξησης της ζήτησης. Πρακτικά οι κεντρικές τράπεζες παίρνουν μέτρα εναντίον της κατοχής χρυσού από ιδιώτες σε περιόδους κρίσεις. Η εμπειρία λέει ότι απαγορεύουν την κατοχή με φόβητρο την επιβολή φυλάκισης και επιτρέπουν στους πολίτες να κρατήσουν μόνο τις βέρες και τα σταυρουδάκια τους.

Ένα μέρος του χαρτοφυλακίου σε χρυσό και μετοχές ορυχείων μετά το 2000 δεν έβλαψε, αντιθέτως βοήθησε πολύ ένα χαρτοφυλάκιο μετοχών και ακινήτων. Απλά χρειάζεται προσοχή μέσα στα επόμενα χρόνια όταν αλλάξουν τα δεδομένα, η μείωση της έκθεσης. Όποιος αγόρασε χρυσό το 1980 ακόμη δεν έχει πάρει τα πραγματικά χρήματα που επένδυσε πίσω… Το ίδιο θα συμβεί και με την επόμενη κορυφή…

Ακίνητα.

Τα ακίνητα χάνουν την αξία πώλησης και άρα επένδυσης καθώς η κρίση προκαλεί μείωση της ζήτησης. Οι χρεοκοπίες νοικοκυριών θα οδηγήσουν τις τράπεζες σε μαζικές κατασχέσεις και πωλήσεις ακινήτων και αυτό ενδέχεται να πιέσει περαιτέρω τις τιμές.

Η αξία χρήσης των ακινήτων δεν επηρεάζεται καθόλου. Ένα σπίτι 200 τετραγωνικών θα συνεχίσει να προσφέρει καλύτερες ανέσεις από ένα των 30 τετραγωνικών για όποιον δεν χρωστάει. Για όποιον νοικιάζει ακίνητα η κρίση θα πιέσει τα έσοδα, αλλά όταν επανέλθει η ομαλότητα, η αύξηση της ζήτησης θα επαναφέρει ισορροπία. Γενικά μιλώντας μια κρίση ενδεχομένως να δημιουργήσει ευκαιρίες για αγορές ακινήτων κάτω του κόστους κατασκευής. Αλλά θέλει υπομονή και μετρητά.

Απολογία.

Τα παραπάνω τα παρέθεσα γιατί υπάρχουν πολλές παρακλήσεις για να αναφερθώ στο τι θα σημάνει μια χρεοκοπία. Το μέγεθος και η ένταση αυτής της ζήτησης είναι χαρακτηριστικό της περιόδου που διανύουμε…

Προσωπικά συνεχίζω να θεωρώ σαν πιθανό σενάριο την αποφυγή χρεοκοπίας από τη χώρα μας μέσω ενός «αιματηρού» σταθεροποιητικού προγράμματος που ευτυχώς έχει αρχίσει να υλοποιείται από την κυβέρνηση σε συνεργασία με την ΕΕ.

Κατά τα λοιπά όπως έγραψα και χθες, στο διάλογο:

“Το χρηματιστηριακό γίγνεσθαι δεν υποστηρίζει σενάριο κατάρρευσης ούτε εδώ ούτε πολύ περισσότερο έξω. Αν κάποιος διαβάζει αντικειμενικά τα μηνύματα των χρηματιστηρίων αυτό είναι ότι τα ονομαστικά χαμηλά τα είδαμε πέρυσι…

Νομίζω πλέον αυτό είναι οφθαλμοφανές και ένα χρόνο μετά το Μάρτη του 2009…

Το ζητούμενο όμως για κάποιον που θέλει να ασκήσει το μυαλό και τη φαντασία είναι τα σενάρια εξόδου από την κρίση είναι το πώς μπορεί να γίνει ένα συμβιβασμός πιστωτών χρεωστών για χάρη της προόδου; Μια μοντέρνα σεισάχθεια σε παγκόσμιο επίπεδο…

Όποιος το προσδιορίσει σωστά θα καταλάβει και τα σημάδια της εξόδου…

read more "Τι σημαίνει η επιστροφή στη δραχμή…" Διαβάστε περισσότερα...

Οι απεργίες δεν εχουν τέλος…

Χωρίς συγκοινωνίες θα μείνει την προσεχή Πέμπτη, 20 του μηνός, η πρωτεύουσα, καθώς δεν θα κινηθεί κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στη νέα 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, χειρόφρενο για όλο το 24ωρο (της Πέμπτης) τραβούν λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τρόλεϊ, ενώ δεν πρόκειται να βγουν από τα αμαξοστάσια το Μετρό, ο Προαστιακός και το Τραμ.

Το μόνο μέσο που κινηθεί τμηματικά θα είναι ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, ο οποίος θα εκτελεί δρομολόγια από τις 10 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα.


Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο, εκτός εκείνων, των λεγόμενων «Κοινωνικών Αναγκών». Η απεργία της Πέμπτης θα επηρεάσει και τα αυριανά δρομολόγια του Οργανισμού, γι αυτό καλό θα είναι το κοινό να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του ΟΣΕ.

Τέλος, κανονικά θα εκτελεστούν οι πτήσεις των αεροσκαφών, καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στην απεργία.

Ενδέχεται όμως να προκύψουν προβλήματα στο δίκτυο του εσωτερικού και κυρίως σε μικρά αεροδρόμια, αν απεργήσουν οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Χωρίς δρομολόγια του ΟΣΕ, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τροποποιήσεις δρομολογίων θα υπάρξουν και την Τετάρτη. Στην απεργία δεν θα συμμετάσχει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Ελλάδος.

Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη, 20 Μαΐου, τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ διευκρινίζεται ότι η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30 έως τις 06:25.

www.kathimerini.gr
read more "Οι απεργίες δεν εχουν τέλος…" Διαβάστε περισσότερα...

Στρος Καν: «Θα διαδήλωνα κι εγώ, αν ήμουν Έλληνας...»


Αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο οι Ευρωπαίοι διαχειρίστηκαν την ελληνική κρίση καθώς και για το γεγονός ότι χορηγούν δάνεια στην Ελλάδα με υψηλό επιτόκιο αφήνει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Μιλώντας στο Mega, ο Ντομινίκ Στρος Καν, είπε ότι η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη, αν η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε λάβει την απόφαση να στηρίξει την Ελλάδα ήδη από τον Φεβρουάριο. «Θα είχαμε τον χρόνο να συζητήσουμε με μεγαλύτερη άνεση το πρόγραμμα σταθεροποίησης, ώστε να προστατευθούν οι πιο ευάλωτοι. Θα είχαμε τον χρόνο να πείσουμε τους Ευρωπαίους να δανείσουν την Ελλάδα με χαμηλότερο επιτόκιο», τόνισε ο Στρος Καν που διαβεβαίωσε ότι στόχος του ΔΝΤ είναι να βοηθήσει την Ελλάδα και όχι, όπως είπε, «να τιμωρήσει τον ελληνικό λαό».
«Κι εγώ, αν ήμουν μέλος ελληνικού συνδικάτου, θα έβγαινα στον δρόμο να διαδηλώσω», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΔΝΤ. «Πρέπει όμως οι Έλληνες να καταλάβουν ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουν τα προβλήματα, αυτοί και τα παιδιά τους, είναι να κάνουν τώρα αυτήν την προσπάθεια», τόνισε ο Στρος Καν.
Παράλληλα, πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αναφέρουν ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα δανεισμού προς την Ελλάδα, παρατείνοντας την περίοδο αποπληρωμής του δανείου από τα τρία στα πέντε χρόνια.
read more "Στρος Καν: «Θα διαδήλωνα κι εγώ, αν ήμουν Έλληνας...»" Διαβάστε περισσότερα...