Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Tonis Sfinos Show!ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ STAR!

Για τις κάτι παραπάνω από 3 ώρες που κρατάει το πρόγραμμα νιώθεις ότι μπαίνεις στη χρονομηχανή και μεταφέρεσαι σε μία άλλη εποχή. Ότι κάνεις βόλτες απ'τα 60s, στα 70s και από εκεί κατευθείαν για τα 80s και φτου κι απ'την αρχή και ανακατωμένα! Ότι ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις σε στούντιο της Finos Films ή σε μπαράκι της Αθήνας των 60s με τα "γιεγιέδικα" συγκροτήματα ή σε ντίσκο των 80s με τον κόσμο να χορεύει σαν τρελός κάτω απ'την ντισκομπάλα.

Λαμέ σκηνικό, κιτς ντιπ για ντιπ, με γράμματα από νέον που ενημερώνουν ότι αυτό που βλέπεις είναι το "Tonis Show". Πρώτα βγαίνει η μπάντα, οιPlaymates, ντυμένοι όλοι με γαλάζια λουλουδάτα πουκάμισα. Είναι σαν να βλέπεις τον Αλέκο Τζανετάκο με το συγκροτηματάκι του σε ελληνική ταινία του '70. Λογική επιλογή να μας πουν το Έλα πάλι έλα των The Charms, τραγούδι που δεν θα το ξέραμε αν δεν υπήρχαν τέτοιες ταινίες. Ακολουθεί ηΛόλα, δηλαδή ο Αντώνης Παπαηλίας μεταμφιεσμένος στην ελαφρώς υστερικιά Λόλα που παίζει σημαντικό ρόλο στο show, τραγουδώντας, παρουσιάζοντας, χορεύοντας, κάνοντας πρόζα και κυρίως διεκδικώντας τον πρωταγωνιστή και μεγάλο lover Τόνι από την άλλη θυληκή ύπαρξη της βραδιάς, την Τζέσικα, κατά κόσμον Δώρα Τσίγκα, η οποία μας χαρίζει πολύ όμορφες ερμηνείες καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

     

And now ladies and gentlemen είναι η ώρα για τον ιντερνάσιοναλ playboy, τον ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας showbiz, τον Λουδοβίκο των Καλαβρύτων από την Αμερική, είναι ώρα του Tonis Sfinos! Και τι σκάει στη σκηνή; Ένας απίστευτος τύπος με λεπτό μουστάκι, μαύρα γυαλιά των 70s, μαλλί "ακούρευτο", όπως έλεγαν οι πατεράδες στα καθ'ημάς 60s, με τη φράτζα να πέφτει πάνω στο μέτωπο και ντύσιμο της αναλόγου εποχής, κάτι ανάμεσα σε Βαγγέλη Σειλινό, Στάθη Ψάλτη, φυσικά Αλέκο Τζανετάκο και Λάμπρο Κωνσταντάρα στο Τι 30 τι 40 τι 50... Ένα μίγμα χίπη, γιεγιέ και glitter συμμετοχής στη Eurovision όταν ήταν πραγματικά κιτς.

Σαν να ξεπήδησε από το πανί του ελληνικού σινεμά ο Tonis Sfinos σε μεταφέρει στις πιο καλτ στιγμές του ελληνικού τραγουδιού, στην αφελή pop των 60s, στα "φλώρικα" αστικά τραγούδια των 70s και τη νοσταλγικά όμορφη τρέλα των ντίσκο. Δεν καταλαβαίνεις αν υποδύεται ρόλο ή αν όντως έχει μείνει σε εκείνες τις εποχές. Στη σκηνή πάντως (αλλά και εκτός αυτής) παίζει έναν τύπο με προφορά Έλληνα μετανάστη στη Β.Αμερική (ξέρεις, αγγλικές λέξεις πεταμένες μέσα σε ελληνικά με παχύ "σ" και επαρχιώτικη προφορά), ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα νομίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εποχή που εκείνος την άφησε.

     

Δεν ξέρω πώς να ονομάσω αυτό που γίνεται στο Koo Koo. Είναι σίγουρα ένα πραγματικό Ρετρό Show. Θα δεις φαντασμαγορία άλλης εποχής. Θα ακούσεις όλα τα πασίγνωστα κομμάτια της εποχής αυτής, αλλά και διασκευές - παρωδίες σε ξένα κομμάτια (αιχμή του δόρατος το Είσαι μάγκας ρέι εκ του πασίγνωστου YMCA). Θα δεις μπόλικο χιούμορ έως και σκέτο χαβαλέ. Θα ακούσεις πρόζα, αλλά και interaction με το κοινό. Θα χορέψεις όσο αντέχεις, ακόμα και πάνω στη σκηνή. Θα δεις τον Tonis Sfinos να ρίχνει "τσικάκια", να χορεύει με απίθανο στυλ εποχής, να σκαφραλώνει σε όλο το μαγαζί, να κάνει stage diving γυρνώντας όλο το χώρο πάνω στα χέρια των θεατών! 

Σίγουρα είναι ένα θέαμα ευχάριστο, σίγουρα έχει στοιχεία μίμησης και εκμετάλλευσης της νοσταλγίας μας ή της ανάγκης μας για σκέτο ξέσκασμα. ΟTonis Sfinos πουλάει τρέλα και το κάνει καλά Είναι κάτι όχι συνηθισμένο που αξίζει να δει κανείς.
read more "Tonis Sfinos Show!ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ STAR!" Διαβάστε περισσότερα...

Τρέμουν τον ξεσηκωμό της 25ης Μαρτίου



ΠΕΡΙ «ΒΙΑΣ» ο λόγος. «Ξαφνικά» τα κανάλια της διαπλοκής και του Μνημονίου ανακάλυψαν καινούργια λέξη: «Βία». Και σπεύδουν να την καταδικάσουν. Ποια «βία» όμως; Αυτή που απορρέει από τους πολίτες όταν αγανακτούν και αποδοκιμάζουν. Είτε πολιτικούς, είτε δημόσιους λειτουργούς, είτε οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και του Μνημονίου, όπως ο Γιώργος Νταλάρας.
Γι’ αυτές τις περιπτώσεις επιστράτευσαν τη λέξη και όλη την εβδομάδα την ακούγαμε ως επωδό στα διαπλεκόμενα δελτία. Η αντίδραση έγινε «βία». Η αγανάκτηση έγινε και αυτή «βία». Το ως εδώ και μη παρέκει μετονομάστηκε επίσης σε «βία». Και όλοι καταδικάζουν τη «βία».
Όμως, οι λιποθυμίες των μαθητών στα σχολεία δεν είναι βία. Οι διακοπές του ρεύματος δεν είναι βία. Τα λεφτά και οι περιουσίες των πολιτών που υφαρπάζονται δεν είναι βία. Ο τρόπος με τον οποίο μιλά ο Πάγκαλος δεν είναι βία. Ο Παπανδρέου που μας έστειλε στο Μνημόνιο και καταφέρεται και αυτός εναντίον της βίας δεν είναι βία. Ο Βενιζέλος που πάει κόντρα και στις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας δεν είναι βία.
Το ότι θα βάζουν χέρι και στο μισθό αυτού που δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια δεν είναι βία. Οι περικοπές των φαρμάκων σε ηλικιωμένους, αρρώστους και ασφαλισμένους που πλήρωσαν μια ζωή για να τα έχουν στα γεράματα τους δεν είναι βία. Η μετακίνηση αποτυχημένων υπουργών σε άλλα υπουργεία ως επιβράβευση της ανικανότητάς τους δεν είναι βία. Το να βγαίνεις και να λες στον κόσμο «με ζηλεύετε, επειδή από την Κοκκινιά κατάφερα να αποκτήσω σπίτι μεγάλο και είμαι σίγουρος ότι θα θέλατε και εσείς το ίδιο», δεν είναι βία, είναι σοσιαλισμός. Ε;
Μα, υπάρχει τίποτα πιο βίαιο από τον Διονύσιο Σολωμό «που με βία μετράει τη γη»; Η διαπλοκή θα τον είχε καταδικάσει για τους στίχους του. Φυσικά! Διότι αυτή είναι η νέα σκλαβιά. Και τρέμει τον ξεσηκωμό του Γένους. Την 25η Μαρτίου…
Παναγιώτης Τιμογιαννάκης στον “Τύπο της Κυριακής”
read more "Τρέμουν τον ξεσηκωμό της 25ης Μαρτίου" Διαβάστε περισσότερα...

Έχει η Σικελία… Λευκωσία;


Σε απίστευτη γκάφα υπέπεσε το αμερικάνικο ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, στο ρεπορτάζ που έκανε για τον θρίαμβο του ΑΠΟΕΛ επί της Λιόν και την πρόκριση της Κυπριακής ομάδας στη προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πορτογάλο άσο του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, εμφάνισε τη φωτογραφία του παίκτη και τον χάρτη της περιοχής από όπου μιλούσε. Μόνο που τοποθέτησε την Λευκωσία στη ...Σικελία!
read more "Έχει η Σικελία… Λευκωσία;" Διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΑΝ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ RIVER PLATE ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...




read more "ΟΤΑΝ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ RIVER PLATE ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ..." Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό λέγεται κόμπλεξ ,σωστά;



Μουντιάλ ,αυτός που σας γλεντάει τόσα χρόνια; Δεν το νομίζω .
read more "Αυτό λέγεται κόμπλεξ ,σωστά;" Διαβάστε περισσότερα...

Ολυμπιακός+Πάοκ=L.F.E.

read more "Ολυμπιακός+Πάοκ=L.F.E." Διαβάστε περισσότερα...

10/03/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13


ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

Την Παρασκευή το πρωί στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ποιος πραγματικά φταίει γιά τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Ακόμα και ο πλέον αφελής βλέπει πλέον ότι ο αφανής μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει τεράστιες ευθύνες γιά την εικόνα του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο, δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση αλλά εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να μην απαντήσει σε κανένα ερώτημα για τη Γηπέλ. Και πώς να απαντήσει άλλωστε; Αφού, τα ερωτήματα για το θέμα του γηπέδου είναι πραγματικά αναπάντητα και άλυτα. Κανείς, παρά μόνο ο Γ.Β. και ο Β. Σαμαράς ξέρουν τι χαρτιά έχουν υπογραφεί μεταξύ της ΠΑΕ, του Δήμου, του Άκτωρα, του Βωβού και των υπόλοιπων ενδιαφερομένων. Και εκεί, φυσικά, κολλάει και το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Γιατί, δεν αρκεί ο Βγενόπουλος ή ο κάθε επενδυτής να βάλει απλά 15 εκατομμύρια ευρώ. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει μετά σαν μεγαλομέτοχος όλες τις πιθανές αγωγές κατά της ΠΑΕ που θα του γίνουνε από το Δήμο, τον Άκτωρα, το Βωβό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο που μπορεί να έχει νόμιμες αξιώσεις αποζημίωσης από ποινικές ρήτρες και διαφυγόντα κέρδη από τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από τη Γηπέλ. Βασικός μάρτυρας ,υπεράσπισης του νέου μεγαλομετόχου θα είναι, φυσικά, ο Βαγγέλης Σαμαράς, πρόεδρος επί χρόνια της Γηπέλ καθώς και πρώην και νυν υπάλληλος εταιρίας συμφερόντων του Γ.Β.!!! Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να γίνει σε μία πιθανή δικαστική κόντρα. Γι′ αυτό είναι τόσο μεγάλη η εμμονή του Βγενόπουλου, του Πολέμη και των υπολοίπων να αναλάβει ο Γ.Β. κάθε νομική ευθύνη για το γήπεδο. Κάτι που όπως φαίνεται, μάλλον, δεν θα γίνει ποτέ…
Από αυτήν τη γενική συνέλευση μάθαμε επίσης, ότι από όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μόνο το προπονητικό κέντρο της Παιανίας έχει εξοφληθεί κανονικά, την ίδια στιγμή μάλιστα που οι παίκτες είναι απλήρωτοι σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα υπάρχει και μία πολύ μεγάλη οφειλή προς τον ερασιτέχνη την ώρα που παίχτες αποχωρούν από το βόλλευ ανδρών που πηγαίνει ολοταχώς στην β′ εθνική. Μάθαμε, επίσης, ότι το Δ.Σ. της Γηπέλ είχε αλλάξει ξαφνικά χωρίς καμία ειδοποίηση ούτε προς τον Γόντικα αλλά και ότι οι υπάλληλοι της αμειβόταν πλουσιοπάροχα για να μην κάνει στην ουσία τίποτα. Στην ουσία γίνονται και γινόντουσαν πράγματα μέσα στην ΠΑΕ, της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Γ.Β., που εξυπηρετούν μόνο ένα πρόσωπο…
Και μετά από όλα αυτά που έγιναν σήμερα, το ”κρυφτούλι” και την αποποίηση ευθυνών του Γ.Β., έχει το θράσος να ζητάει από τους υπόλοιπους μετόχους να τον πάνε στα δικαστήρια για να δικαιωθούν .Τους ζητάει να πάνε στις δικαστικές αίθουσες κάτι που φυσικά σημαίνει μία μακροχρόνια διαμάχη με μοναδικό χαμένο τον Παναθηναϊκό, που όταν τελεσιδικήσει δεν ξέρουμε που θα βρισκόμαστε και εμείς οι ίδιοι. Είναι πασίγνωστο, άλλωστε, ότι ακόμα και μία απλή δικαστική διαδικασία μπορεί να κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Πόσο μάλλον, η συγκεκριμένη που έχει δεκάδες εμπλεκόμενους.
Ακούσαμε, επίσης, ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε Άραβες. Αυτούς που αντιπροσωπεύει ο τσάκας, ο πρίγκηπας του ψέματος ή μπορεί να είναι και άλλοι, κανείς δεν ξέρει ποιοι πραγματικά είναι. Και αυτό το παραμυθάκι, όμως, το κατάλαβαν όλοι πλέον. Το γράψαμε σε ανακοίνωση μας πολλούς μήνες πριν, άλλωστε, ότι θα μπορούσε να είναι το παραμυθάκι που λέει ότι βάζω άλλον μπροστά για να μη φαίνομαι εγώ και να μην με βρίζουν κιόλας και τα κανονίζω όλα από πίσω. Και τα 15 εκατομμύρια που βάζω τώρα θα τα πάρω πίσω σιγά σιγά, αφού πάλι εγώ θα κάνω κουμάντο. Και στην τελική παίρνω ένα δάνειο και το αποπληρώνω με τα χρόνια. Το θέμα είναι όλος ο κόσμος κατάλαβε την αλήθεια πλέον. Και άμα έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το ζήτημα από εβδομάδα θα ξέρουμε πάλι ποιος είναι από πίσω.
ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ! ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!
Υ.Γ.1 Όσο για αυτόν που φωνάζει για την τιμή των μετοχών ας σταματήσει καταρχάς να κάνει κακό στην ομάδα με την εφημερίδα του και να παραμυθιάζει τον κόσμο με τους Άραβες, έπειτα ας βάλει λεφτά για να γίνει μεγαλομέτοχος αυτός και μετά ας έρθει να μας μιλήσει για Παναθηναϊκό.
Υ.Γ.2 Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ ποιος κέρδισε λεφτά εις βάρος της ομάδας μας με τον αγώνα με τη Ξάνθη στη Μαλαισία;
read more "10/03/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13" Διαβάστε περισσότερα...

Χρόνια Πολλά στους γαύρους και απο τον Ζότς!


Με σεβασμό και αγάπη πάντα..

read more "Χρόνια Πολλά στους γαύρους και απο τον Ζότς!" Διαβάστε περισσότερα...

Η Θύρα 13 χθες στο Ελληνικό! (videos)









read more "Η Θύρα 13 χθες στο Ελληνικό! (videos)" Διαβάστε περισσότερα...

Το δώρο του Παναθηναϊκού στα γενέθλια του Ολυμπιακού! Χρόνια σας πολλά για χθες παιδιά ..

read more "Το δώρο του Παναθηναϊκού στα γενέθλια του Ολυμπιακού! Χρόνια σας πολλά για χθες παιδιά .." Διαβάστε περισσότερα...

Σάρας τους γάμησες!!


Έτσι απλά ..


read more "Σάρας τους γάμησες!!" Διαβάστε περισσότερα...

Επειδή ήσουν κομπλεξικός. Τα λεφτά δεν φέρνουν την δόξα Rich Bill!



Επειδή η σκιά του Διαμαντίδη σε βάρυνε πολύ..
Επειδή προτίμησες τα φράγκα απο την δόξα και την πρωτιά..
Επειδή έκανες σαν τρελός για να νικήσεις σήμερα και να αποδείξεις πως είσαι ανώτερος απο τον Παναθηναϊκό που σε έκανε πρωταθλητή ..

Η δεύτερη θέση είναι αυτό που σου αξίζει Billάκο ,οπότε καλό θα είναι να την συνηθίσεις και να μην βγάζεις το ασημένιο μετάλλιο. Αυτό σου αξίζει!

ΥΣ: Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο Ζοτς δεν θέλει να κοιτάει καν την φάτσα σου..
read more "Επειδή ήσουν κομπλεξικός. Τα λεφτά δεν φέρνουν την δόξα Rich Bill!" Διαβάστε περισσότερα...

Η απόλυτη οπαδική ξεφτίλα των γαύρων. Φωνάζανε 30 δευτερόλεπτα ανά 10 λεπτά!

Άλλη μια χρονιά που η διαφορά της Θύρας 13 με την Θύρα Λ7 ήταν εμφανέστατη.
Τους ακούσατε εσείς καθόλου;;

read more "Η απόλυτη οπαδική ξεφτίλα των γαύρων. Φωνάζανε 30 δευτερόλεπτα ανά 10 λεπτά!" Διαβάστε περισσότερα...