Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Επιτέλους βρέθηκε κάποιος ήρωας!

Μετά από το άρθρο μας, για τα γραφεία των Γκρίζων Λύκων στην Ελευσίνα και τον ακτιβισμό που ανακαλύψαμε ότι έγινε εκεί, τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία.

Τα διάφορα…παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβιβάσουν το γεγονός, ο κόσμος προσπαθεί με εύλογη αγωνία να πληροφορηθεί αν αληθεύουν τα γεγονότα και ευτυχώς κάποιοι πατριώτες ξυπνάνε από τον λήθαργό τους και περνάνε στην δράση.

Μας ήρθαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο νέες φωτογραφίες από τα… πρώην γραφεία των Γκρίζων Λύκων (τώρα λέγονται ΣΠΑΣΜΕΝΑ γραφεία) στην Ελευσίνα. Κάποιοι ήρωες αγνοώντας τον κίνδυνο και παρά τον σάλο που έχει προκληθεί(ο χώρος σίγουρα θα παρακολουθείτε) τα κάνανε γυαλιά καρφιά αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας δεν έχει πεθάνει και αντιστέκεται. Νομίζω πως αυτό είναι ένα ηχηρό μήνυμα, σε όσους θέλουν να μας κάνουν ραγιάδες όπως επίσης και στους προδότες της βουλής, ότι ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στα σχέδια τους. Δείτε τις φωτογραφίες:


Από αυτό το βήμα κάνουμε έκκληση στις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να προκαλούν το λαϊκό αίσθημα με την στάση τους, κλείνοντας τα εν λόγο γραφεία και στέλνοντας τους γκρίζους,πράσινους,ροζ-και δεν ξέρω τι άλλο-Τούρκους εκεί που είναι η θέση τους: Στην…Μογγολία.

Σε αντίθετη περίπτωση πολύ φοβούμαστε ότι η λαϊκή οργή δικαίως θα κορυφωθεί. Εμείς να συγχαρούμε τους πατριώτες που κάνανε την δράση αυτή και να αναφωνήσουμε:  ”Επιτέλους βρέθηκε κάποιος ήρωας”. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...