Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ!!!!



Εβδομάδα ντέρμπι και όσο οι μέρες πλησιάζουν ,τόσο μεγαλώνει η κάψα να βρεθούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσει το ματς. Τα ματς με τον γαύρο είναι αυτά που περιμένουμε όσο τίποτα κάθε χρονιά και θα τα περιμέναμε με ακόμη μεγαλύτερη αν είχαμε και τους ίδιους τους γαύρους απέναντι. Αλλά ας όψεται η Ελληνική Αστυνομία που είναι επιλεκτικά ικανή να φέρνει αποστολές εις πέρας..

Ανεξαρτήτως βαθμολογίας ,αγωνιστικής και διοικητικής κατάστασης ,η διαχρονική απαίτηση του κόσμου μας προς την ομάδα είναι μία: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τίποτα περισσότερο ,τίποτα λιγότερο..

Ασχέτως σε ποια περίοδο γεννηθήκαμε ,ασχέτως αν κάποιοι μεγαλώσανε με τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο στην μπάλα ή κάποιοι άλλοι με τον Παναθηναϊκό σε ρόλο κομπάρσου και στις ορέξεις του κάθε πράκτορα και κατηγορούμενο ,τα ματς με τον γαύρο έχουν μόνο μια οδό. Την νίκη!

Η καρδιά μας είναι πράσινη και απο μικροί έχουμε μάθει να μισούμε το κόκκινο. Αυτό δεν θα το αλλάξει καμία αδιάφορη και αντιπαναθηναϊκή ιδιοκτησία ,καμία ανίκανη διοίκηση και κανένας λίγος παίκτης. Η θέση μας την Κυριακή στο γήπεδο θα είναι πιασμένη ώρες πριν το ματς ,τα συνθήματα θα πιάσουν τρελά ντεσιμπέλ ,οι καρδιές μας θα χτυπάνε στον ρυθμό των τυμπάνων και μόλις βγει το κόκκινο θα θέλουμε οι πράσινοι να το υποτάξουν. Έτσι μεγαλώσαμε και αυτό δεν πρόκειται να μας το αλλάξει καμία περίσταση και συνθήκη.

Τι αν έχουμε αδύναμο ρόστερ ,δεν είμαστε σε φόρμα ,μας λείπει ο Λέτο και είμαστε στο -4..
Στα παπάρια μας πραγματικά! Την Κυριακή είναι Ο ΑΓΩΝΑΣ και η κόντρα που όλοι περιμένουμε. Την Κυριακή θα πάρουμε μέρος κι εμείς στον αγώνα με την φωνή μας.

Βάλτε στην άκρη διοικητικά ,οικονομικά και ό,τι άλλη παπαριά ταλαιπωρεί τον εγκέφαλο μας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...