Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Επεισόδια και διακοπή εις βάρος της Ανόρθωσης!


Επεισόδια και διακοπή εις βάρος της Ανόρθωσης!
Η Ανόρθωση όχι μόνο δεν συνδύασε με νίκη-πρόκριση το 100ο της παιχνίδι στην Ευρώπη αλλά και κινδυνεύει με σοβαρή «καμπάνα» από την UEFA ύστερα από την διακοπή του αγώνα-ρεβάνς με τη Ντίλα Γκόρι στη Λάρνακα!
H «κυρία» είχε νικήσει με 1-0 στην Γεωργία για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως γνώρισε άδοξο αποκλεισμό, αφού το παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το 90′ διακόπηκε οριστικά λόγω επισοδίων. Βατσάτζε (53′, 82′) και Σαλουχβάτζε (78′) ήταν οι σκόρερ της Ντίλα Γκόρι. Με δέκα παίκτες από το 79′ η «Κυρία» λόγω κόκκινης κάρτας που είδε ο Λαμπάν.
Οι φανατικοί οπαδοί της Ανόρθωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αρχικά μπροστά τον Μπλάζιτς και εν συνεχεία ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Αυτή ήταν μια μαύρη μέρα για το προσφυγικό σωματείο αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αφού αναμένεται βαριά τιμωρία από την UEFA.

Πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, αποκλεισμός στα πέναλτι για Ομόνοια
Με… σβηστές τις μηχανές, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και στον επαναληπτικό της Νορβηγίας την Άαλεσουντς, αυτή την φορά με 1-0 χάρις σε γκολ του Αδόρνο στο 36′ και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.
Έτσι θα περιμένει την αυριανή (10/8) κλήρωση και θα ελπίζει να του τύχει μια καλή αντίπαλος για να μπει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει με 2-1 τη νορβηγική ομάδα στο «ΓΣΠ» στον πρώτο αγώνα.
Αντίθετα η Ομόνοια αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Ερυθρό Αστέρα (6-5). Παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Μαρακανά», οι «πράσινοι» ήταν κακοί και ηττήθηκαν τελικά στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5 από την σερβική ομάδα.
Στα πέναλτι, ο Ντανιέλσον ήταν ο μοιραίος, αφού έχασε το 7ο πέναλτι στη σειρά και η Ομόνοια για ακόμη μια χρονιά δεν θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ευρωπαϊκής υπέρβασης.
Κοψοχόλιασε η Ιντερ, τριάρα η Λίβερπουλ
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν η νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Γκόμελ στο «Ανφιλντ». Ο Φάμπιο Μπορίνι πέτυχε το παρθενικό του τέρμα για τους «κόκκινους» ενώ τα άλλα ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Γκλεν Τζόνσον με υπέροχο σουτ. Αντίθετα, η Ιντερ τα βρήκε «μπαστούνια» κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ. Οι «νερατζούρι» είχαν νικήσει με 3-0 στην Κροατία, αλλά γνώρισαν αναπάντεχη ήττα με 2-0 στο «Τζιουσέπε Μεάτσα». Ο Βούκουσιτς με πέναλτι στο 22′ και ο Βούκοβιτς στο 58′ ήταν οι σκόρερ της Χάιντουκ.

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών παιχνιδιών του Γ’ προκριματικού

Ακτόμπ - Γκενκ 1-2
Ντιναμό Μόσχας - Νταντί Γιουνάιτεντ 5-0
Έλφσμποργκ - Χόρσενς 2-3
Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας 5-6 πεν. (0-0 κ.δ.)
Σλάβεν Κοπρίβνιτσα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1
Άαλεσουντ - ΑΠΟΕΛ 0-1
Ανόρθωση - Ντίλα Γκόρι (διεκόπη)
Λέγκια Βαρσοβίας - Ριντ 3-1
Μέταλουργκ Ντόνετσκ - Τρόμσο 0-1
Μλάντα Μπόλεσλαβ - Τβέντε 0-2
Ρόζενμποργκ - Σερβέτ 0-0
Γιουνγκ Μπόις - Κάλμαρ 3-0
Γάνδη - Βιντεότον 0-3
Σπάρτακ Τρνάβα - Στεάουα Βουκουρεστίου 0-3
Λεχ Πόζναν - ΑΪΚ Στοκχόλμης 1-0
Μούρα - Άρσεναλ Κιέβου 0-2
ΠΑΟΚ - Μπνέι Γιεχούντα 4-1
Πλζεν - Ρουχ Χορζόφ 5-0
Σπάρτα Πράγας - Αντμίρα Βάκερ 2-2
Φίτεσε - Ανζί 0-2
Ζέτα - Σαράγεβο 1-0
Μπούρσασπορ - Κουόπιο 6-0
Ανόβερο - Σεντ Πάτρικς 2-0
Ραπίντ Βουκουρεστίου - Χέρενφεν 1-0
Ίντερ - Χάιντουκ 0-2
Μαρσέιγ - Εσκισεχίρσπορ 3-0
Μαρίτιμο - Αστέρας Τρίπολης 0-0
Λίβερπουλ - Γκόμελ 3-0
Ραπίντ Βιέννης - Βοϊβοντίνα 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...