Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Εξαφάνισαν τα επεισόδια στο Ηράκλειο για να μην τιμωρηθεί ο Όφη με τον Παναθηναϊκό! Το χει πάρει πάνω του ο μπέμπης ..

ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ Α2.
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΛΕΓΕ ΜΕ..


Το έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι γαύροι που πλέον υποστηρίζουν και τις αντίπαλες ομάδες τους όταν κάπου εκεί εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός. Χθες απο όσα ακούσαμε έγιναν κάποια επεισόδια προς την φυσούνα στο τέλος του ματς Όφη-Ολυμπιακός. Και λέω ακούσαμε ,αφού η nova στα πλαίσια της τιμωρίας που μπήκε απο τον Μαρινάκη ,δεν κατάφερε να μας δείξει ούτε ένα πλάνο την ώρα που γινόντουσαν τα επεισόδια. Και επειδή είμαι κακοπροαίρετος ,μπορώ να σκεφτώ και τον λόγο ..

Αλλά λέω πως το έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ,αφού για να μην γίνει καμιά στραβή και πάει ο Όφη σε κάνα αθλητικό δικαστή (όχι ότι δεν θα την γλίτωνε ,απλά για να μην γινόταν θέμα) ,όλοι δούλεψαν βάσει σχεδίου και στο τέλος θα καταλήξουμε εμείς οι 
γραφικοί να μιλάμε για κάποια επεισόδια που γίνανε στου Γεντί Κουλέ και θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Όφη σε κεκλεισμένων στο μεταξύ μας ματς. Όπως δηλαδή οδηγηθήκαμε κι εμείς ,για επεισόδια που ήξεραν 1-2 εβδομάδες πριν πως θα γίνουν στην Λιβαδειά..

Πως δούλεψαν όλα ρολόι; Ο Παπάς δεν έγραψε τίποτα ,ο Θεοδωρίδης σαν επίσημος Ολυμπιακός μιλούσε για επεισόδια απο ..ξένα σώματα (μου θύμισε το αστείο με τους αντιεξουσιαστές τους δικούς μας. Τουλάχιστον εμείς το λέγαμε για να καλύψουμε την πάρτη μας ,όχι για άλλων) και πως δεν φταίγανε στον Όφη και με την βοήθεια της Nova ,όλα θα ξεχαστούν και ..ούτε γάτα ,ούτε ζημιά.

Αλλά ναι ξέρω ..εμείς είμαστε γραφικοί και φανατισμένοι και όχι ο Μαρινάκης που έχει στήσει μέχρι και τις ..μπάλες του πρωταθλήματος για να μην χάσει τα σίγουρα φράγκα του champions league.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...