Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνίδας από δύο αλλοδαπούς.Δείτε φωτογραφιες πως την κάνανε την γυναίκα..

ΣΟΚ ...! ! ! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟ- ΜΠΙΖΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣ !!! ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ...Ποια ασφάλεια;

Το επίσημο κυβερνητικό δόγμα της «ψυχαναγκαστικής ανοχής» απέναντι στη σταδιακή μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας μέσω της αθρόας συσσώρευσης αλλοδαπών και του κρατικού «πολιτισμού πολύ» έχει ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινής ζωής των πολιτών της χώρας.
Ένα από αυτά, το επίπεδο ασφάλειας το οποίο καταρρέει καθημερινά. Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στα Πετράλωνα όταν μια Ελληνίδα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό την.....ληστεία από δύο λαθρομετανάστες.
Οι δυο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.
Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο. Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ. Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.
Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος που ζητά… πολιτικό άσυλο. Ο δράστης είχε απελαθεί από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2010, αλλά είχε επιστρέψει σαν πολιτικός πρόσφυγας με άλλα χαρτιά…
Προφανώς τόσο ο Μαροκινός όσο και ο συνεργός του –εάν τελικά συλληφθεί- είναι σίγουρο πως θα αφεθεί ελεύθερος βάσει των «ευεργετικών» διατάξεων του νόμου Καστανίδη για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Η χώρα είχε τελειώσει... κι εμείς το μαθαίνουμε σε δόσεις[2]Ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες, κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αντισυνταγματικές διατάξεις, άρνηση δημοψηφίσματος που οι ίδιοι ζητούσαν ως αντιπολίτευση για το ασφαλιστικό, επιστράτευση που οι ίδιοι έκριναν αντισυνταγματική.
Δυστυχώς η Ελλάδα σαν εθνικό κράτος πέθανε… Από το 1974 κ μετά, στη λεγόμενη μεταπολίτευση η χώρα κατακρεουργήθηκε, καταληστεύθηκε, εκμαυλίστηκε… Η ακροαριστερή ψευτοδιανόηση και οι πληρωμένοι δολοφόνοι της δημοσιογραφίας με επίμονη προπαγάνδα πέτυχαν να δημιουργήσουν το καρκίνωμα του εθνομηδενισμού, σε συνδυασμό με την ιδεολογική τρομοκρατία των ερυθρών χμέρ στα πανεπιστήμια, να επιφέρουν την μετάσταση του καρκινώματος αυτού σε όλα τα μέρη της ελληνικής κοινωνίας…
Το ελληνικό εθνικό κράτος, έτσι όπως το ξέραμε τελείωσε τη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 κάπου στα Εξάρχεια...Από το σημείο αυτό και έπειτα όλα πήραν το δρόμο τους.
Η Νέα Τάξη και η Παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θέλουν κράτη με εθνικό κορμό, αλλά πολυφυλετικές κοινωνίες, διαφορετικών εθνικοτήτων, γλωσσών, θρησκειών έναν αχταρμά δηλαδή όπου δεν θα υπάρχουν συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ των μελών της κοινωνίας, άρα η χειραγώγηση των μαζών θα είναι πιο απλή κ εύκολη υπόθεση.
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα πάνω απο 3.500.000 μετανάστες λαθραίοι και μη, με τον πληθυσμό τους συνεχώς να αυξάνει.Υπάρχουν γειτονιές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη που δεν υπάρχουν καθόλου Έλληνες κι έχουν γκετοποιηθεί πλήρως.
Σε συνδυασμό με την φτιαχτή οικονομική κρίση που χρησιμοποιεί ο Γιωργάκης για να γονατίσει τους Έλληνες, όπως και με την καλπάζουσα εγκληματικότητα, μας οδηγούν στον όλεθρο…
Ποιός πολίτης σήμερα θα ενδιαφερθεί για την υφαλοκρηπίδα, όταν δεν έχει δουλειά και δεν ξέρει αν επιστρέψει στο σπίτι του με αυτά που συμβαίνουν;
Η Ελλάδα έπεσε χωρίς να ριφθεί ούτε τουφεκιά…
Όλοι αυτοί οι φανατικοί Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κοντά στο 1.500.000 από Πακιστάν, Αίγυπτο, Αφγανιστάν, Μαρόκο, Αλγερία, Σομαλία, Ιράκ... αποτελούν εν δυνάμει στρατιώτες του Ερντογάν που μπορούν να προκαλέσουν ανά πάσα στιγμή μακελειό, εκτελώντας εντολές των Ισλαμοφασιστών της Άγκυρας.
Τα χειρότερα είναι μπροστά μας και λυπάμαι που το λέω αλλά ίσως μια εθνική καταστροφή να αποτελέσει εφαλτήριο για αλλαγή,όπως έγινε το 1897 και το 1922...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...