Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αν έχεις λίγο τσίπα ,την Παρασκευή βοήθησε η ΠΑΕ να αλλάξει οριστικά σελίδα και να μην πάει άλλο πίσω η ιστορία.



Οι παπαρολογίες πλέον -πρέπει- να φτάσουν στο τέλος τους. Η Παρασκευή είναι καταλυτική μέρα. Όχι μόνο πρέπει να αλλάξει επιτέλους χέρια η ΠΑΕ ,αλλά πρέπει να μπουν και την ίδια μέρα τα λεφτά όσως θέλουν να είναι στην επόμενη μέρα και να βοηθήσουν την ομάδα να εκτιναχθεί. Και όχι όσοι θέλουν να βάλουν τώρα φράγκα και να μην ξαναβάλουν για τα επόμενα 5 χρόνια..

Μοναδικός ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ και το πακέτο του Τζίγγερ ,είναι ο Βγενόπουλος. Και για αυτό δεν φταίει ο Βγενόπουλος ,αλλά ο ίδιος ο Τζίγγερ που επί 5 μήνες υποτίθεται πως μιλούσε με Πρίγκιπες και Σαουδαραβικά funds τα οποία ποτέ δεν είδαμε.

Λοιπόν και για να μην το κουράζουμε άλλο και επειδή τα μυαλά μας ,πραγματικά πονάνε.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΚΑΡΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ,ΔΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ FACE TO FACE ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΙΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...