Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Στοχοποίηση των «πράσινων» φιλάθλων από το "Derby" του Κώστα Γκόντζου!

Νέα «επίθεση» του εκδότη της εφημερίδας “Derby” προς τον κόσμο του Τριφυλλιού...

Κώστας Γκόντζος, Αντώνης Δελατόλας και Γιάννης Βαρδινογιάννης σε ταξίδι αναψυχής στο Μιλάνο

«Και να μην ξεχάσουμε… “Θερμά συγχαρητήρια” σε όσους κατάφεραν να παίξει η ομάδα ένα τόσο κρίσιμο ματς σε άδειες εξέδρες. Μπράβο σας “μάγκες”», γράφει η εφημερίδα που εκδίδει ο Κώστας Γκόντζος.

Για άλλη μία φορά ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στοχοποιεί τους οπαδούς του Ομίλου, ξεχνώντας να αναφέρει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.

Αποφεύγει να σημειώσει πως η διοίκηση Δημήτρη Γόντικα – με μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη- αποφάσισε να πάρει εισιτήρια σε επικίνδυνο για επεισόδια γήπεδο, που ενδείκνυται για προβοκάτσιες. Μία απόφαση που δημιούργησε μεγάλα ερωτηματικά σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις, δεδομένου ότι στο Περιστέρι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σύμφωνα με μαρτυρίες φιλάθλων, απαγόρευσε την είσοδο τους στις κερκίδες. Στη συνέχεια το «τρικ» της αστυνομίας λειτουργούσε ως ιδανική δικαιολογία για την μη παρουσία του κόσμου του Τριφυλλιού σε κανένα γήπεδο. Ως διά μαγείας, στη Λιβαδειά ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός και αστυνομία τα βρήκαν σε όλα… Περίεργο!

Ο Κώστας Γκόντζος ρίχνει την ευθύνη στους οπαδούς για τα επεισόδια που δεν έκαναν ποτέ! Τόσα χρόνια είναι ρεπόρτερ και δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως δεν έχει τις «άκρες» να πληροφορηθεί το τι ακριβώς συνέβη εντός και εκτός γηπέδου στη Λιβαδειά.

Και να μην ξεχάσουμε… «Θερμά συγχαρητήρια» στην φερόμενη ως Παναθηναϊκή εφημερίδα “Derby”, που παρέλειψε να αναφέρει πως η ΠΑΕ (με μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) ποτέ δεν άσκησε έφεση για μία άδικη απόφαση και κατάφερε να παίξει η ομάδα ένα τόσο κρίσιμο ματς σε άδειες εξέδρες. Μπράβο σας «μάγκες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2012/03/derby.html#ixzz1oI8USSb2

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...