Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ακούσατε τα νέα φίλοι… κάτι πήρε το αυτί μου ότι, ενώνονται «Gayρος» και «ΠρωKταθλητής»… Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν και το «Derby» και την «Γατούλα» μαζί?


Να βάλουν και τον τον Καβαλιώτη μάνατζερ από την Κρήτη, για διευθυντή να φτιάξουν μια μεγάλη φανερή «φιλοολυμπιακοαντιπαναθηναϊκοπροπαγανδιστική» σούπερ εφημερίδα???!Σας μπέρδεψα σίγουρα… λοιπόν, από τα γραφτά τους καθημερινά βλέπουμε ότι κάνουν τους εχθρούς μεταξύ τους, αλλά στην ουσία συμβαδίζουν στον πόλεμο εναντίον της ομάδας μας. Γιατί λοιπόν να ξοδεύονται και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι υπέρ του Γαύρου οι μεν και του Παναθηναϊκού η δε (αφού άλλα μας δείχνουν με τα γραπτά τους…) και δεν ενώνουν της δυνάμεις τους??!Το μόνο κέρδος που θα έχουμε σαν φίλαθλοι από μια τέτοια ενέργεια θα ήταν ότι θα μας απάλλασσαν από τα καθημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου «+7 και πάρτε» οι μεν και «Ξεφτίλα αλλά….. έρχεται ο Ρόνι» η δε. Έτσι που λέτε όλα τα «γαυροπρόβατα» αλλά και οι «πανάθες»  θα έχουν μια εφημερίδα να τους ταΐζει από όλα!
Και εκτλες από αυτό, δεν θα πληρώνουν πλέον για τέσσερις φυλλάδες αλλα θα περνούν και της τέσσερις στην τιμή της μιας! Άλλωστε αυτή η τιμή τους αξίζει, αφού δεν διαφέρουν καθόλου.
Άντε μην το καθυστερείτε…. Απαλλάξτε μας από την καθημερινή σας παρουσία. Την μια την μπορούμε καλύτερα από της τέσσερις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...