Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1… Η ομάδα είναι βαριά ΑΡΡΩΣΤΗ

Βαρέθηκα να τα γράφω και πολύ περισσότερο να τους βλέπω…


Πάλι αδιόρθωτα (προφανώς) χάλια, καμία ανάπτυξη και ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΦΑΣΗ σε ολόκληρο το 90λεπτο!!! Μιλάμε για εικόνα ομάδας άλλης κατηγορίας… Παρόλα αυτά, κάτι το πιο ορθολογικό και επιθετικό σχήμα, κάτι μια ψευτουπεροχή και κατοχή της μπάλας, κάτι αυτό το υποκείμενο ο Σπάθας, που αφού πρώτα καταφέρε να εκνευρίσει παίχτες και οπαδούς με τα ανάποδα σφυρίγματα και τις αστείες κάρτες που έβγαζε, προφανώς όμως είχε πάρει γραμμή τύπου δώστους και κανά πέναλτυ να μην γκρινίαζουν και τελικά το δωσε!!! και έτσι ήμασταν και μπροστά στο σκορ όταν έκλεισε το ημίχρονο (video), ύστερα από ακόμα μία άθλια εμφάνιση!

Στο δεύτερο βέβαια γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε τη νίκη!!! και δώσαμε χώρο στον Ατρόμητο που ήταν ήδη αρκετά πιο δραστήριος. Στο 57′ ο Φερρέϊρα έβγαλε τον Φορναρόλι βάζοντας τον τραγικό και σήμερα Ζέκα (τι έχει πάθει αυτός ρε?), κάνοντας ακόμα πιο αμυντική την ομάδα! Μάλιστα ήταν και ο μοιραίος του αγώνα αφού σε μια φάση που έπρεπε να καθαρίσει για πλάκα, αυτός έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη γκέλα, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ιγκλέσιας στο 76′.

Μια ομάδα ερείπιο, χωρίς αντοχές, διάθεση και ταλέντο, περιφέρεται ως σάκος του μποξ στους αγωνιστικούς χώρους….

Αποτέλεσμα: 3ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα -  3ο συνεχόμενο χαμένο πρωτάθλημα και μάλιστα από το Σεπτέμβριο!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...