Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ψάχνονται στην Ιταλία για τις κασέτες!!









Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κληθεί ο Τεντ Μπάντι για κατάθεση για το Μακάμπι-Ολυμπιακός.
Μπορεί ο μεγάλος ντόρος γύρω από τα ηχογραφημένα της βρομιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου να κοπάσει, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι οι αρχές έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες είναι ιδιαιτέρως σοβαρές, καθώς δείχνουν την πρόθεση των υπευθύνων να βρουν τους ενόχους.
Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου εξέτασε την Δευτέρα, ενώ το ίδιο θα κάνει και την Τρίτη, το ενδεχόμενο να κληθεί στην Αθήνα (με πληρωμένα τα έξοδα) ο διαιτητής του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, για κατάθεση. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην γειτονική χώρα και άνθρωπος της ελληνικής δικαιοσύνης, προκειμένου να του πάρει κατάθεση.
Το ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι αν ο κ.Σιμιτζόγλου θα μείνει στις δηλώσεις του Τεντ Μπάντι στο Gazzetta οτι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση ή αν θα αποφασίσει να του ζητήσουν και πάλι τη γνώμη του για την υπόθεση.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν οι μέχρι στιγμής αποκαλύψεις για τις κασέτες θα χωριστούν στα δύο. Μία για το Άρης-Παναθηναϊκός και μία για το Μακάμπι-Ολυμπιακός. Μάλιστα επειδή για την δεύτερη, ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνος, ο αθλητικός εισαγγελέας είναι πολύ πιθανό να μεταβιβάσει αλλού την υπόθεση, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...