Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ντουντού για τα καφριλίκα στο Καραϊσκάκη εις βάρος του Παναθηναϊκού!

Μπορεί ο Μώραλης και ο Μαρινάκης να μην είδαν τίποτα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού... το ομολόγησε. Ο Ντουντού, περί αυτού ο λόγος, έδωσε δίκιο στον Τζιμπρίλ Σισέ για όλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη χαρακτηρίζοντας καταστροφική την είσοδο των οπαδών στο τέλος του ματς.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντουντού σε συνέντευξή του:  
- Ο Σισέ είπε ότι με τις συνθήκες που επικρατούν στo ελληνικό πρωτάθλημα, οι καλοί παίκτες είναι αναγκασμένοι να φύγουν. Συμφωνείς;

«Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπήρχε σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό. Αυτά έγιναν στο Καραϊσκάκη. Τι θα γίνει στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ; Μπορεί να ξανασυμβεί το ίδιο. Θα πρέπει να γίνουν ενέργειες που να αποτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Γιατί δεν είναι μόνο, αυτά που συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και οι συμπλοκές έξω από αυτό. Κάποια πράγματα μπορούν όντως να συμβούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ντέρμπι, αλλά εδώ πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα και η νοοτροπία του κόσμου γιατί δεν υπάρχει σεβασμός».
- Συζητήσατε με τον φίλο σου τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τα επεισόδια στη λήξη του ντέρμπι;

«Ήταν πολύ απογοητευμένος και στενoχωρημένος με όλα αυτά που έγιναν. Αλλά του είπα ότι εδώ είναι Ελλάδα και συμβαίνουν αυτά, όπως και στο εξωτερικό μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σιγά σιγά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...