Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η Τώρα Ή Ποτέ!


Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει αδέλφια, καθώς από ότι φαίνεται απομένουν λίγες ώρες από το να πάμε στον παράδεισο ή να συνεχίσουμε να παλεύουμε στην κόλαση.
Ο Ανίκανος αντί να πουλήσει χαρίζει και ο Βγενοπουλος αντί ν’ αγοράσει καλείται να αποδεχτεί την δωρεά και να οδηγήσει το καράβι μαζί με τον Πατέρα στην εκτόξευση του Παναθηναϊκού μας.
Οι λόγοι που οδήγησαν την οικογένεια στην απόφαση αυτή είναι πολλοί και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν γιατί το μόνο πράγμα που θέλω είναι να πάρουν το πουλο από την Παε.

Σε λίγες ώρες ο Βγενοπουλος με τον Πατερα καλούνται ν’ αποδείξουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού αν πραγματικά αγαπούν την ομάδα μας και αν όλα αυτά που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια, έγιναν για το καλό του Παναθηναϊκού μας. Αντιλαμβάνομαι ότι τα αγκάθια στην Παε είναι πολλά και ο δρόμος δύσκολος αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία και από κανέναν στο να μην δεχθούν την δωρεά της Οικογενείας.
Η απάντηση στο «πουλά» είναι χαρίζω, η απάντηση στο «αγοράζω» είναι δέχομαι τη δωρεά και με την στήριξη του πρασίνου λαού ξεπερνώ όλες τις δυσκολίες.
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, πάρτε την Παε και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε… Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα είναι στο πλάι σας, αρκεί να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας και της ένδοξης ιστορίας του Παναθηναϊκού μας.
Ή ΤΩΡΑ ΄Η ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...