Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, γνωστό αυτό… αλλά εδώ βρωμάνε και τα εντόσθια, και ο σκελετός, και ο ψαράς!


Δεν μου αρέσει να κράζω αυτό που αγαπώ, ούτε να γενικεύω. Αλλά στην περίπτωση του φετινού Παναθηναϊκού η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Για το φετινό συνοθύλευμα που παρακολουθούμε στα γήπεδα, ευθύνες έχουν ΟΛΟΙ!
Ο Φερέιρα φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα και να μην του βγαίνουν πράγματα που του έβγαιναν πέρσι… έχει βέβαια κατά πολύ χειρότερο ρόστερ, αλλά μερίδιο στην δημιουργία του έχει κι αυτός, όπως έχει και βαριές ευθύνες για την απουσία κάποιας στοιχειώδους ποδοσφαιρικής λογικής.
Οι παίκτες, λίγοι και (το ακόμα χειρότερο) αδιάφοροι. Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο, έστω ένας (1) παίκτης-ηγέτης να ακουμπήσουν οι άλλοι (κυρίως οι μικροί) πάνω του στις δύσκολες στιγμές. Ενα αξιοθρήνητο, ηττοπαθές συνοθύλευμα που φοβάται και τη σκιά του… φοβάται και κλείνεται πίσω ακόμα και όταν βρίσκει απέναντί του ομαδούλες Β´ Εθνικής (κούλα, αρούλη)!
Ο Αλαφούζος έκανε μια αξιέπαινη κίνηση με την Συμμαχία, πιστεύω σε μια τέτοια προσπάθεια συμμετοχής του κόσμου στα κοινά, όταν όμως οι συνθήκες το επιτρέψουν. Έσωσε τον Παναθηναϊκό από ντροπιαστικές καταστάσεις, αλλά αυτό το μοντέλο δεν περπατάει! Λεφτά δεν μαζευτήκανε, και χωρίς αυτά δεν κάνεις τίποτα δυστυχώς… πρέπει άμεσα να βάλει λεφτά ή να βρει κάποιον λεφτά με όρεξη και διάθεση να βοηθήσει… τσάμπα μάγκας δεν γίνεται άλλο!
Οι υπόλοιποι μέτοχοι, άφαντοι. Με 200 και 300 χιλιάρικα, το πράγμα δεν προχωράει. Κάντε κάτι, ο Παναθηναϊκός μας πεθαίνει! Δεν το βλέπετε, ή μήπως βολεύεστε από αυτήν την κατάσταση; Ψάξτε όλοι μαζί για νέο επενδυτή, ή αλλιώς παραδώστε τις μετοχές σας στον Μακρόπουλο. Κάποιον θα βρει ο γίγαντας!
Και πάμε τώρα στον ψαρά… τον πρώην (;) μεγαλομέτοχο, που σίγουρα είναι ο πιο ευτυχισμένος Παναθηναϊκός (;) αυτή τη στιγμή… τη στιγμή που βλέπει το δημιούργημά του όπως το είχε φανταστεί! Ενα μόνο του μένει για να το δει ολοκληρωμένο, να αρχίσουν να τον ζητάνε πίσω σε άσπρο άλογο!
ΑΜ ΔΕ! ΟΥΣΤ!
Δουλέψτε, δουλέψτε, δουλέψτε, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ, για το καλό του Παναθηναϊκόυ ΜΑΣ! Μη σας πάρει και σας σηκώσει!
Ο κόσμος είναι στα όριά του, δεν αντέχει άλλα ρεζιλίκια… όχι τίποτα άλλο, αλλά από την πολύ στήριξη και υπομονή σε λίγο θα μας πούνε και κορόιδα ή μαλάκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...