Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μπράβο Γιούρκα…

… μπράβο φυσικά για τα αρχίδια που έδειξε χτες, και όχι για την απίστευτη γκάφα του 26ου λεπτού!

Μετά το φυσιολογικό μούδιασμα όλων (παικτών, προπονητή και οπαδών), ο Παναθηναϊκός έγινε ξανά Panathinaikos , έκλεισε τη Lazio στα καρέ της, και από καθαρή ατυχία δεν πήρε τη νίκη που άξιζε.
Αλλά θέλω να σταθώ στον Γιούρκα, που φέτος θυμίζει πάλι το -κάποτε- κορυφαίο δεξί μπακ της Ευρώπης. Λίγοι παίκτες στην Ευρώπη, μετά από τέτοιο καταδικαστικό λάθος νωρίς στον αγώνα, θα επανέκαμπταν και θα έβγαζαν ένα καλό παιχνίδι… και ο Γιούρκας είναι ένας από αυτούς!
Ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του και την καριέρα του με τις επιλογές του όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που φαίνεται να έχει πια συνειδητοποιήσει. Έστω και στα 31 του, αναγεννάται από τις στάχτες του και πραγματοποιεί σταθερά καλές εμφανίσεις.
Όλοι το πήραν χαμπάρι αυτό, ακόμα και το “σύστημα Μαρινάκη” το οποίο τον στοχοποιεί με κίτρινες κάρτες (συμπλήρωσε κιόλας 4 και θα απουσιάσει από το ματς στην Κέρκυρα). Μόνο ο Γκόντζος και το παρεάκι του δεν λένε να το καταλάβουν, είτε γιατί τους θυμίζει την “καταραμένη” περίοδο της πολυμετοχικότητας είτε γιατί η θέση του αγαπημένου τους Λουκά στην εντεκάδα είναι επισφαλής!
Ξυδάκι ΚωΓκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...