Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΣΑΤ: "Ο Αλαφούζος πυροδοτεί τη βία"

Το γεγονός πως η NOVA, μετά την περυσινή επίθεση του Ολυμπιακού και μετά τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν θα μιλήσει ξανά σε ρεπόρτερ του συνδρομικού καναλιού, όχι μόνο δεν αντέδρασε επίσημα ή μέσω κύκλων της, αλλά υποτάχθηκε πλήρως στους Πειραιώτες (όπως και όλο το σύστημα του αθλητισμού) λογικά θα είναι τυχαίο...ενω τωρα κινειται ολος ο μηχανισμος της ΝΟVA ακομα και ο ΠΣΑΤ που μονο δουλεια φανερωνει και ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος ωστε να χρειαζεται ειδικη μεταφραση για να καταλαβει τι εννοουσε ο Αλαφουζος...ας κοιταξουν ορισμενοι σε ποιους εχουν γινει κατα καιρους επιθεσεις ακομα και σε βιντεο που εχουν κυκλοφορησει μετα απο αγωνες αλλα και στις περιουσιες ανθρωπων που κατα καιρους δεν υπηρετησαν το συστημα και τοτε ας μας πει ποιος υποκινει τη βια!!!
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το... τιτίβισμα του Γιάννης Αλαφούζου, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στοχοποιεί τους εργαζόμενους στη NOVA, εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΣΑΤ στο χθεσινό μήνυμα μέσω του twitter του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος είχε αναφέρει κατά την διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος «Η nova ως συνήθως αντιπαναθηναική .. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ ;».
Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ NOVA, με την οποία και αναφέρει: «Ο Επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος σε ανάρτηση του στο twitter παροτρύνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στραφούν εναντίον της NOVA, άρα και κατά όσων εργάζονται σε αυτή.
Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές, που διαμορφώνουν κλίμα στοχοποίησης εργαζομένων στον Τύπο και πυροδοτούν τη βία, εντός και εκτός των γηπέδων.
Ο ΠΣΑΤ καλεί τον κ. Αλαφούζο να αναλογιστεί τις σοβαρές ευθύνες, που θα έχει σε όποια περίπτωση προκύψει κρούσμα βίας κατά εργαζομένων στο συνδρομητικό κανάλι.
Τέλος, ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς να συνεργαστούν, ώστε να εκλείψουν ανάλογα φαινόμενα.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...