Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σιγά μην κολλήσουν στον Κατσουράνη...

Οι έμποροι της πίκρας και της μιζέριας συνεχίζουν την αποδόμηση του Παναθηναϊκού του νταμπλ, των ευρωεπιτυχιών και της υγείας!

Αυτός ο Παναθηναϊκός της υγείας, των εικονιζόμενων Σισέ, Λέτο, Κατσουράνη, καθώς και των Ζιλμπέρτο, Νίνη κλπ. παραμένει στο στόχαστρο των «ειδικών» του διχασμού! 

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και στον Παναθηναϊκό αρκετοί λύκοι είδαν χαρά και βγήκαν ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα. Η τακτική παλιά και σίγουρη...

Στο στόχαστρο φαίνεται ότι έχει μπει ο Κώστας Κατσουράνης τελευταίο λαμπερό «πετράδι» της υγειούς πολυμετοχικότητας (2008-2010). Τον Σισέ τον ξεπουλήσαμε, τον Ζιλμπέρτο τον αφήσαμε να φύγει και τον Λέτο «φροντίσαμε» να τον στείλουμε στα πιτς! Τυχαίο; Δεν νομίζω...

To σχόλιο δημοσιεύτηκε στη σελίδα www.aioniapistos.gr
Ωραία να συμφωνήσω και εγώ ότι ο Κατσουράνης δεν είναι αυτός που θέλουμε και ότι θα ήταν προτιμότερο να έχουμε τον... Τσάβι. Ελα όμως που είναι λίγο ακριβός. Εκτός και εάν θέλετε να σας πάρω τον... Μοντέστο, για να μην παρεξηγηθούν και οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί ότι δεν κοιτάμε και την δική τους πραμάτια.

Για να σοβαρευτούμε. Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης είτε το θέλουμε είτε όχι είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό έχει η ομάδα. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να βγάλει μια πάσα της προκοπής και ο μοναδικός που έχει ποδοσφαιρική παιδεία. Διότι για να τον φας πρέπει να έχεις και εναλλακτική λύση και εάν εσείς μου την πείτε, τότε εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχεις έστω και ένας λογικός άνθρωπος που να πιστεύει ότι το παιχνίδι μπορεί να το μοιράσει ο Βιτόλο, ο Πάπε Σό, ο Ζέκα, ο Μαρίνος, ο Κουίνσι, ακόμη και ο Λάζαρος που ποιοτικά είναι σαφώς καλύτερος, χωρίς όμως να βλέπει γήπεδο! Σε ότι αφορά την «καραμέλα» των τρεξιμάτων, να θυμίσω ότι τα ίδια έλεγαν κάποιοι και για τον Ζιλμπέρτο, όταν ο Βραζιλιάνος έκανε τέσσερα και πέντε χιλιόμετρα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή.

Περιπατητή τον ανέβαζαν, περιπατητή τον κατέβαζαν. Εκτός και εάν δεν είναι στόχος μας ο Κατσουράνης, αλλά οι πολυμετοχικές μεταγραφές. Της υγειούς πολυμετοχικότητας. Οπότε τότε, κάντε ανενόχλητοι το έργο σας...

Στον Κατσουράνη θα κολλήσετε, εδώ διαλύσατε ολόκληρο Παναθηναϊκό και μετά σηκώσατε τα χέρια ψηλά, λέγοντας: Δεν φταίμε εμείς, οι άλλοι φταίνε που έβαλαν καμιά 70αρια εκατ. ευρώ!

ΥΓ. Το κακό για κάποιους είναι ότι ο Κατσουράνης, ο Λέτο και ο Σισέ καταστρέφουν το παραμύθι που πλασάρει ο μεγαλομέτοχος για τον ανίκανο Αντωνίου, που τον στήριζαν ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος. Ο Αντωνίου, όντως έκανε κάποιες λανθασμένες επιλογές το καλοκαίρι του 2008 (Σόουζα και Μελίσση), όταν τον στήριζαν ΟΛΟΙ και τον είχε επιλέξει ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.

Το καλοκαίρι του 2009 όταν τον στήριζαν οι ΔΥΟ (Πατέρας, Βγενόπουλος), έφερε τον Σισέ, τον Κατσουράνη και τον Λέτο, επιτυχίες που προφανώς δεν μπόρεσε ΠΟΤΕ να χωνέψει ο μεγαλομέτοχος και την έπεσε στον Αντωνίου!

Πηγή: aioniapistos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...