Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Παραπολιτικά, όπως λέμε... ρουφιάνος του Μαρινάκη...!!!


Πώς διαπλέκονται στη νέα ερυθρόλευκη εφημερίδα όλα τα... μπουμπούκια της αθλητικής (και όχι μόνο) δημοσιογραφίας, η SportDay, το Derby, η Γάτα, ο Πρωταθλητής κλπ.

Ο εκδότης - διευθυντής της νέας ερυθρόλευκης εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης (αριστερά)
Η πολιτική αφορά τον καθένα ξεχωριστά. Στο GreenZone έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα απ’ τον Παναθηναϊκό. Υπό αυτή την οπτική γωνία κρίνουμε και σχολιάζουμε τα πάντα. Ετσι σήμερα καταλάβαμε, ότι ο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος βρίσκει ακόμη έναν επικοινωνιακό εχθρό απέναντί του. Στο ήδη κατακόκκινο μιντιακό σύστημα προστέθηκε η νέα εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία ήρθε κι έδωσε από την πρώτη ημέρα το στίγμα της. Οχι ότι δεν το περιμέναμε απλά επιβεβαιωθήκαμε, αφού μυρίζει από μακριά… γαυρίλα. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι τα περιέχει όλα στη συσκευασία του ενός…

Ολα τα καλά παιδιά εδώ μαζεμένα… Εκδότης – Διευθυντής (;;;;) ο Γιάννης Κουρτάκης άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Τράγκα που επί σειρά ετών έβγαζε την γνωστή και μη εξαιρετέα αντιΠαναθηναϊκή εφημερίδα Derby του Κώστα Γκόντζου. Εδώ και αρκετό καιρό βοά ο τόπος ότι ο Κουρτάκης αποτελεί πλέον πρωτοπαλίκαρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον στηρίζει στο νέο αυτό εγχείρημα. Ενδεικτικό είναι ότι ο φερόμενος μάλιστα και ως φίλος του Παναθηναϊκού (!) Κουρτάκης, είναι ένας από τους δύο μάρτυρες του Μαρινάκη στη δικαστική διαμάχη με τον Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Κουρτάκης εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε ο Μαρινάκης με τον Πατέρα προτού ασχοληθεί με τον ΟΣΦΠ, είχε βρεθεί μάλιστα στο κέντρο όπου οι παίκτες του Τριφυλλιού γιόρτασαν την κατάκτηση του νταμπλ.

Επίσης στην εφημερίδα αρθρογραφούν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Γιάννης Παπαγιάννης και Μάκης Γεωργίου οι οποίοι σε ανύποπτο χρόνο μέσω των blog που διατηρούν χτυπούσαν με διάφορες (συνήθως ασήμαντες) αφορμές τον Νικόλα Πατέρα, που ως γνωστό εδώ και δύο χρόνια είναι στα μαχαίρια με τον ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ.

Οι... ομορφιές και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Στο πρώτο φύλλο φιλοξενούνται δύο σελίδες διαφήμισης του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ και πρώην προέδρου της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας Γιώργου Σαρρή, τον οποίο «σπρώχνουν» ανοιχτά όλα τα ερυθρόλευκα μέσα επιβεβαιώνοντας ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι ο εκλεκτός του Μαρινάκη.

Αυτό βεβαίως δεν είναι τόσο άξιο σχολιασμού (αφού το περιμέναμε) όσο η υπογραφή του αρθρογράφου της μιας εκ των δύο σελίδων: «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» γράφει στο τέλος του κειμένου. Και πού πάει το μυαλό μας; Μα στον «CATάσκοπο» που υπογράφει την τελευταία σελίδα της εφημερίδας «ΓΑΤΑ», του εκδότη του «Πρωταθλητή» Σωτήρη Πουλόπουλου.

Από τη στιγμή που πρόκειται για ψευδώνυμο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο αρθρογράφος είναι ο ίδιος αλλά εδώ και πολλά χρόνια τον τίτλο του κατασκόπου στην δημοσιογραφική πιάτσα έχει οικειοποιηθεί ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος όλως τυχαίως είναι... ο διευθυντής της ΓΑΤΑΣ. Επίσης εντελώς... συμπτωματικό μπορεί  να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο Γεωργακόπουλος για κάποια χρόνια υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στο Derby του Κώστα Γκόντζου!

Θέλετε και άλλα; Στην τελευταία σελίδα των αθλητικών των «Παραπολιτικών» υπάρχει ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Γιάννη Αλαφούζο, γεμάτο ψέματα, ανακρίβειες και ειρωνείες. Τόσο για τον επικεφαλής του Παναθηναϊκού, όσο και για τους φίλους του Παναθηναϊκού που έσπευσαν να εγγραφούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. 

Επιπλέον υπάρχουν υποτιμητικά σχόλια και χαρακτηρισμοί για παίκτες του Τριφυλλιού, όπως για παράδειγμα αναφέρει τον Κατσουράνη «γίγαντα του πνεύματος και του οινοπνεύματος». Ακόμη και για τον Περικλή Βασιλάκη που σχολιάζει τις διαιτησίες στον ΣΚΑΙ ρίχνει μπηχτές επειδή προφανώς τους ενοχλεί ο τρόπος που σχολιάζει τις φάσεις.

Το εκπληκτικό είναι ότι στην ίδια σελίδα η εφημερίδα εκφράζει και την αγανάκτησή της για την καζούρα των φίλων του Παναθηναϊκού προς αυτούς του Ολυμπιακού έπειτα από την ήττα από τη Σάλκε. Θέλετε να σας πούμε τι υπογραφή φέρει η εν λόγω σελίδα; Striker.

Σας θυμίζει κάτι; Πριν από λίγο καιρό όλως τυχαίως είχε δημοσιευτεί ένα κατάπτυστο κείμενο με την ίδια υπογραφή στη σελίδα 2 της εφημερίδας Sportday, ενώ την ίδια ημέρα το ίδιο κείμενο υπήρχε και στον Πρωταθλητή ως… ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Απορούμε πώς από το καινούριο... παρεάκι λείπει το πρωτοπαλίκαρο της ερυθρόλευκης προπαγάνδας, ο ρατσιστής σχολιογράφος της εφημερίδας «ΦΩΣ» και αρθρογράφος σε όλα τα σάιτ του νέου μιντιακού οργανισμού που στήνεται όπως φαίνεται υπό την ομπρέλα του Μαρινάκη (parapolitika, olympiakos24, κλπ.) Μανόλης Γαβαθιώτης. Ο άνθρωπος που που τιμωρήθηκε πειθαρχικά από το δημοσιογραφικό όργανο για το ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, όταν ο αλγερινός αγωνιζόταν ακόμη στην ΑΕΚ (διαβάστε περισσότερα εδώ) βρήκε νέο θύμα αρθρογραφώντας στην άλλη εβδομαδιαία εφημερίδα που φέρεται να ανήκει στον ίδιο ευρύτερο οργανισμό, στο «Καρφί».


Αυτή τη φορά τα βάζει με τον διεθνή αμυντικό της Σάλκε Κυριάκο Παπαδόπουλο! Πραγματικά, όπως έλεγε κι ο Στάθης Ψάλτης «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος». Ο δημοσιογράφος με τα ρατσιστικά ένστικτα φιλοξενεί δηλώσεις ανώνυμου παράγοντα του ΟΣΦΠ, ο οποίος χαρακτήρισε «εμετικές και αποτρόπαιες» τις εκδηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον αγωνιστικό χώρο! Βέβαια το επίπεδο του ανιστόριτου συντάκτη φαίνεται όταν στην πρεμούρα του να μειώσει τον νεαρό αμυντικό και την επιλογή του να αγωνιστεί σε ένα τίμιο πρωτάθλημα όπως το γερμανικό, χαρακτηρίζει τη Σάλκε άτιτλη και χωρίς ευρωπαϊκές επιτυχίες! 

Για την αποκατάσταση της ιστορίας να αναφέρουμε ότι η κατά Γαβαθιώτη άτιτλη γερμανική ομάδα έχει 7 πρωταθλήματα Γερμανίας, 5 κύπελλα Γερμανίας, καθώς και ένα Κύπελλο UEFA. Ο ίδιος δε, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έφτασε εκεί που δεν θα φτάσει ποτέ ο ΟΣΦΠ της ευρω-φάπας: στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αφού προηγουμένως είχε πανηγυρίσει την επική νίκη 2-5 επί της Ιντερ στο Μιλάνο...

Τέλος, από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» δεν λείπει από την εφημερίδα η αβάντα-διαφήμιση στο πρόγραμμα της Nova. Μάλλον επειδή ως γνωστό το συνδρομητικό κανάλι φέρεται μια χαρά στον Ολυμπιακό μπας και κρατήσει τους πελάτες της, οι οποίοι από τη στιγμή που δεν βλέπουν πια εκεί ούτε ισπανικό, ούτε ιταλικό, ούτε γερμανικό, ούτε γαλλικό πρωτάθλημα διακόπτουν τη συνδρομή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...