Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΗ!


Όπου βρουν πούλμαν (και όχι μόνο) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, βαράνε στο ψαχνό! Και το θεωρούν και μεγάλη μαγκιά… τόσο μεγάλο είναι το μυαλό τους!
Αλλά δεν φταίνε οι ανεγκέφαλοι που το κεφάλι τους είναι ακατοίκητο, φταίνε οι ενορχηστρωτές της κάθε επίθεσης και όσοι τους καλύπτουν μετά.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα από τις σημερινές φυλλάδες τους… μιλάνε για προβοκάτσια και φάσκο! Και τι να πούνε; Σε ηλίθιους απευθύνονται, μαλακίες θα λένε:




Μεγάλη μαγκιά να τα βάζεις με ένα πούλμαν! Έγινε πριν 10 χρόνια, έγινε ξανά πριν 9 χρόνια, ξανά μανά πριν 3 χρόνια, πάλι χτες….
Δεν είναι επίθεση πρόσωπο με πρόσωπο, δεν είναι ντου, δεν είναι πέσιμο, δεν είναι καν προκαθορισμένο ραντεβού μεταξύ οπαδών… είναι καθαρά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενέργεια που στόχο έχει την τρομοκρατία ΠΑΙΚΤΩΝ… το τελικό αποτέλεσμα είναι αδιάφορο για τους άμυαλους τραμπούκους, ακόμα και αν υπάρξει νεκρός!
Και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί, σαν απόπειρα δολοφονίας.

ΥΓ. Πρέπει να κλείσουν ΑΜΕΣΑ όλες οι οπαδικές φυλλάδες, που το μόνο που κάνουν είναι να ταΐζουν σανό τα κάθε λογής πρόβατα και να προσφέρουν άλλοθι σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου! Δεν με ενδιαφέρει αν μείνει άνεργος κόσμος, ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Α Μ Ε Σ Α, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...