Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!





Οι «κύκλοι» φορέθηκαν πολύ φέτος και αποφάσισε να μπει στο χορό και η ΕΠΟ. Από την ομοσπονδία δεν άφησαν αυτή τη φορά να… πέσουν κάτω οι επιθέσεις του Ολυμπιακού με αφορμή τις αδειοδοτήσεις και μέσω κύκλων, εξέφραζαν την απορία: 

«Τόσο αφελής είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ώστε να ωφελήσει μόνο μία ομάδα, ενώ θα μπορούσε, αφού έχει τέτοια δύναμη, να δώσει… εντολή να αδειοδοτηθούν 2-3 ομάδες για ξεκάρφωμα και έτσι να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα; Αφού μπορεί και επηρεάζει τις επιτροπές αδειοδότησης, γιατί να εκτεθεί κατ’ αυτό τον τρόπο; Και γιατί μπορεί να επηρεάσει μόνο τη δευτεροβάθμια; Δεν μπορούσε να το… κλείσει το θέμα από τον πρώτο βαθμό;».

Οι ίδιοι «κύκλοι» από πλευράς ομοσπονδίας, υποστήριζαν παράλληλα:

«Οι επιτροπές αδειοδότησης είναι ανεξάρτητες και τα μέλη της είναι δικαστικοί που δεν έχουν σχέση με την ΕΠΟ. Θεωρητικά, αν ήθελε η ομοσπονδία να επηρεάσει κάποιον, αυτός θα ήταν ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου που είναι υπάλληλος της ομοσπονδίας. Μόνο που ο κ. Δημητρίου, ο μοναδικός που έχει εργασιακή σχέση με την ΕΠΟ, ήταν εκείνος που εισηγήθηκε αρνητικά για όλες τις ομάδες!».

ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...