Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

45 ΧΡΟΝΙΑ: Η ΘΥΡΑ 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις! (+video)

ΕΝΤΕΛΩΣ !!


Εντυπωσιακή η γιορτή για τα 45 χρόνια του παλιότερου και μεγαλύτερου συνδέσμου της χώρας, με καλεσμένους γύρω στους 4 με 5 χιλιάδες!
Είχε απ’ όλα… τραγούδια, συνθήματα, καπνογόνα, βεγγαλικά, αλλά και βραβεύσεις παλιών και σύγχρονων μορφών του Συλλόγου! Συνοπτικά αναφέρω τον Πιτυχούτη (κράτησε και καπνογόνο ο θεός!), τους Στεργάκο, Κόντο, Παπαντωνίου, τον Μποντιρόγκα (έγινε πραγματικά σεισμός, αξίζει να δείτε το βίντεο όσοι δεν ήρθατε), τον τρελό πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μαρκόπουλο, όλες τις κοριτσάρες από το βόλεϊ και το μπάσκετ (που αποθεώθηκαν αλλά και αποθέωσαν κρατώντας καπνογόνα και χορεύοντας!), τους Τσόκα-Αφρουδάκη από το πόλο και τον Πανταλέοντα (σταθερή αξία…)
Αυτό που μου έμεινε περισσότερο όμως ήταν όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας και στη συνέχεια βραβεύτηκε ο γιος του Τέξας… το παιδί με ένα καπνογόνο στο χέρι πήρε τη δουλειά του Άγγλου και ξεκίνησε το “μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό”… ΘΕΟΣ! Συγκινητική ήταν και η στιγμή της βράβευσης του Ντόκεν… Περαστικά σου Γιάννη, σύντομα πάλι κοντά μας!

Τέλος, βραβεύτηκαν επίσης το club της Πάτρας (με εκτενές βίντεο από τις… ομορφιές εκεί), του Ζωγράφου, των Mad Boys και οι οπαδοί της Ραπίντ (οι οποίοι είχαν ετοιμάσει και βίντεο).

Απολαύστε και κάποια βιντεάκια από το πάρτι… όσοι ήρθατε ξαναζήστε την υπέροχη βραδιά, όσοι απουσιάσατε αναλογιστείτε τι χάσατε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...