Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, απατεώνες, διεφθαρμένοι και gay"!

"Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, απατεώνες, διεφθαρμένοι και gay"!

Απαξιωτικό, υβριστικό και ταπεινωτικό για τους Έλληνες είναι καινούργιο δημοσίευμα της Liberation στο οποίο χαρακτηρίζονται ως τεμπέληδες, απατεώνες, διεφθαρμένοι και… gay!

«Ειλικρινά κάναμε πολύ καλά που ταπεινώσαμε τους Έλληνες στην G20 στις Κάννες… αυτούς τους τεμπέληδες, τους απατεώνες που τρώνε φέτα!

Εκεί κάτω η εξαπάτηση είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, τόσο για τους φτωχούς όσο και για τους πλούσιους. Μόνο το 2% των πισινών έχουν δηλωθεί στις ακριβές περιοχές της Αθήνας. Το να ποδοπατούν τους θεσμούς είναι η δεύτερη φύση των Ελλήνων. Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας αλλά και διεφθαρμένος και κυρίως ομοφυλόφιλος. Μόνο αυτήν την χρονιά οι γεννήσεις στην Μύκονο μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί που κατοικείται από 600 gay που αποφεύγουν να πληρώσουν. Αυτούς τους πληρώνουμε εμείς!» σημειώνει ο ο αρθρογράφος Stephane Guillon.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο γεγονός ότι η «ελληνική κυβέρνηση έχει καταβάλλει 8.000.000.000 ευρώ σε συνταξιούχους που έχουν ήδη πεθάνει» «Φαίνεται ότι ακόμη και οι νεκροί επωφελούνται από το σύστημα».

Στην συνέχεια υπογραμμίζεται ότι «Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ καλά έκαναν που ταπείνωσαν τον Παπανδρέου για να του δείξουν ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος διατάζει. Γιατί σε εκείνους αρέσει η πειθαρχία»

Τέλος το άρθρο αναφέρεται απαξιωτικά στους πολιτικούς της Ελλάδας…

«Γιώργος Παπανδρέου… Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί...»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...