Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αλέξης Τσίπρας: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βγήκε μπροστά για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα!

Κοφτερή και χωρίς στεγανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στην βουλή. Δεν δίστασε να εκθειάσει τον δήμαρχο Πειραιά παρά τις παραταξιακές αντιθέσεις που τους χωρίζουν, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μεταπολιτευση.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε όσα έχουμε κατά καιρούς αποκαλύψει, για την Goldman, για την Δανειακή, για το Αγγλικό δίκαιο, για την εκχώρηση Εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο επίλογος του:
“Εμείς όχι μόνο θα καταψηφίσουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ανατείλει ένας νέος συνασπισμός εξουσίας που αργά ή γρήγορα θα αναλάβει τα ηνία αυτής της χώρας και δεν θα αναγνωρίσει συμφωνίες και συμβάσεις που στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης και είναι εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων… και εφ’ όσον καταλαβαίνω δεν είναι μόνο από τον χόρο της αριστεράς αυτοί που αντιδρούν στην εκχώρηση κυριαρχίας…” κατέληξε, φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο.
Μην απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χωρίς Αλαβανοκουβέληδες εκτινάχθηκε στο 12%. Είναι ο μόνος που χωρίς αοριστολογίες κατονομάζει ενόχους, συγκρούεται με τους νταβατζήδες και κάνει διακομματικά ανοίγματα σε όσους μάχονται για την διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι “γκρεμίζουν” κομματικά στεγανά για να μοιραστούν τις αγκαλιές της διαπλοκής που ζητά μειοδοσία.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...