Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Παναθηναϊκός τους τρομάζει..

Ο Παναθηναϊκός τους τρομάζει! Η παρέα του Λέτο,του Κουίνσι και του Ζεκά τους έχει κάνει να ανησυχούν από εκεί που νόμιζαν ότι το πρωτάθλημα είναι τελειωμένο, λόγω της αποχώρησης βασικών παικτών όπως ο Σισέ και ο Σίλβα. Καταλαβαίνεται όλοι για ποίους λέω!!!! Για τους οπαδούς……μάλλον καλύτερα τα πρόβατα του Πειραιά, τους υποστηριχτές του ακατονόμαστου.
Μετά από τις παραστάσεις που έδωσε ο Παναθηναϊκός σε Τούμπα και ΟΑΚΑ με αντιπάλους τον Παοκ και την Αεκ αντίστοιχα άρχισαν τα βελάσματα. Από το τροπάριο ότι η “διαιτησία ευνοεί τον Παναθηναϊκό” έπιασαν άλλο τροπάριο τα περί παραρτημάτων. Ότι δηλαδή ο Πάοκ και η Αεκ ήθελαν να χάσουν επίτηδες. Μάλλον δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι χθες για να δούνε ότι η Αεκ μετά το 3-0 έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και τελικά δεν τα κατάφερε.
Ας δούμε τα σημαντικότερα βελάσματα και να τα αναλύσουμε.
1)Παράρτημα ο ΠΑΟΚ!Μάλιστα…Πόσα χρόνια έφευγε αλώβητος ο ΟΣΦΠ απο την Τούμπα; Κοντά στα 14;Με την ίδια λογική λοιπόν,ο Ολυμπιακός πήγαινε για βόλτα και όχι για αγώνα…
2)Και πέρυσι ήρθαμε στο Δήμοσιο Γήπεδο,αλλά πέσαμε σε ομάδα με 14 αντιπάλους και όχι με 11!Και μάντεψε τι έγινε…ΧΑΣΑΜΕ!Ήταν στημμένο για να κερδίσεις!Ακόμα και η μολότωφ,που δεν έπεσε…Εφέ ήταν,επειδή κερδίσατε!
3)Δώρο 6 βαθμούς;Απο ποιόν;Απο εσάς;Το μόνο “δώρο” που μας κάνατε ήταν που δεν σας άρεσε ο κ. Λέτο!
4)Δεν με πειράζει αν τελικά ΔΕΝ πάρω κούπα φέτος…Αρκεί να χάσω,επειδή ο αντίπαλος είναι καλύτερος απο εμένα….και όχι επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να με κερδίσει!!!
5)Κρατική ομάδα είμαστε?χμμμμμμμμ να το ψάξω και θα επανέλθω..Μήπως έχετε να μας πείτε για την δική σας;Για το ΚΡΑΤΙΚΟ γήπεδο;Για το parking,μπροστά απο το ΚΡΑΤΙΚΟ γήπεδο;Για τις κρατικές επιχορηγήσεις την δεκαετία του ’60κτλ…Αλλά ξέρω:εμάς μας πήγαν στα τελικά της Ευρώπης!!Δεν τα καταφέραμε μόνοι μας!
6)Ε,ας πω και εγω…”ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ”!!!

Η εικόνα που δείχνει η ομάδα είναι αυτή που θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού…Να τρέχουν όλοι,για το καλό της ομάδας!Ακόμα και στο goal,όλοι μαζί!!!Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό φαίνεται!Ακόμα και στον αγώνα με την ΑΕΚ,το είδαμε…στο 2ο goal του κ. Λέτο….Και μην ξεχάσουμε και την κίνηση του κ. Καραγκούνη να πει στον διαίτητη να μην δώσει κάρτα στον κ. Λυμπερόπουλο…Αλλά βέβαια,ΑΛΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!
Καλή χώνεψη του σανού που τρώτε εκεί κάτω στο λιμάνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...