Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκληματίες και υποκριτές

Η κοινοβουλευτική ομάδα του Πασοκ έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα, ακολούθησαν μια συμμορία που μόνο σκοπό είχε την φτωχοποίηση του πληθυσμού με δικαιολογία την σωτηρία της χώρας.

Ψήφισαν ανερυθρίαστα το μνημόνιο λέγοντας στον λαό ότι αν δεν το κάνουν θα χρεοκοπήσουμε, αμφιβάλλω αν το είχαν διαβάσει η αν είχαν καταλάβει τι είναι αυτό που ψηφίζουν.

Έδωσαν με την ψήφο τους νομιμοποίηση σε μια παράνομη κυβέρνηση να καταργήσει όλα τα δικαιώματα των εργαζόμενων, η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, συνέχισαν να ψηφίζουν κάθε νομοσχέδιο που τους έφερναν στην Βουλή σαν πρόβατα, απειλούσαν πότε, πότε με παραίτηση για να ξαναψηφίσουν πάλι τα επόμενα μέτρα λέγοντας πάλι ότι πρέπει να...
το κάνουν για την σωτηρία της χώρας.

Έβγαιναν στα κανάλια να υπερασπιστούν τις παρανοϊκές αποφάσεις ενός ανθρώπου ο οποίος μόνο στόχο είχε το ξεπούλημα και την παράδοση της χώρας στους δανειστές της, ξανά απειλούσαν με παραιτήσεις και πάλι την επομένη ψηφοφορία ήταν εκεί να ψηφίσουν και να χειροκροτήσουν τον απίθανο αυτό άνθρωπο.

Το έγκλημα που έχουν κάνει είναι διαρκείας, κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν και διαμαρτύρονται για την αντίδραση του λαού θεωρώντας ότι έχουν κάνει το καθήκον τους.

Λοιπόν κύριοι μου μετά από δυο χρόνια...αυτό ήταν το καθήκον σας, σε αυτό ορκιστήκατε, τι άλλο προστατέψατε εκτός από τον δικό σας πλουτισμό και την καλοπέρασή σας?

Η ώρα είναι κρίσιμη, άδω θα φανούν οι πατριώτες και αυτοί που ενώ μιλούν για πατρίδα την ουλάνε για ψίχουλα, η Ιστορία δεν θα ξεχάσει, ο λαός το ίδιο, τα α συμφέροντα τους πλέον είναι αντίθετα με αυτά της χώρας.

Όσοι παραιτηθούν όπως απειλούν πάλι θα έχουν μια δικαιολογία, έστω άτι και τώρα...τόσο αργά, κατάλαβαν τι σχέδιο έχει ο παγκόσμιος κυβερνήτες.

Αλλιώς δεν θα υπάρχει ούτε πέτρα να κρυφτούν από κάτω.

Θα τους κυνηγάνε όλες οι επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...