Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανέστειλαν την απεργία οι δημοσιογράφοι, άρχισαν το ξύλο τα ΜΑΤ!



Η απόφαση για διακοπή της απεργίας της ΕΣΗΕΑ πάρθηκε λόγω του έντονου παρασκηνίου της συνάντησης Παπούλια-Παπανδρέου και της τεράστιας σημερινής συγκέντρωσης των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.
Από τις 12:00 το μεσημέρι επανήλθε κανονικά η ροή των ειδήσεων σε κανάλια και ραδιόφωνα και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού η σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα αναμένεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών.
Άρχισαν το χτυπάνε πολίτες τα ΜΑΤ
Με βίαιο τρόπο οι ματατζήδες προχώρησαν σε προσαγωγές δέκα διαδηλωτών, οι οποίοι είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Γεωργίου.
Οι διαδηλωτές αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους.
Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται προ των τεραστίων ευθυνών της και εάν βρεθεί αντιμέτωπη με τους πολίτες είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει το σκληρό πρόσωπο της Δικαιοσύνης...
Ημέρες χούντας ΠΑΣΟΚ, που στηρίζεται από κομματικούς εγκάθετους στα σώματα ασφαλείας; Ίσως... Πάντως, πολύ καλά θα κάνει ο αρχηγός της Αστυνομίας να συμβουλευθεί τους νομικούς συμβούλους του, γιατί κάποιοι τον οδηγούν σαν κριάρι στην σφαγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...