Σάββατο 9 Απριλίου 2011

3ημερο Φεστιβάλ Πολιτισμού στην ΚΕΡΑΤΕΑ (8/9/10).ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση απο την Κερατέα ..

"Το κινητό συνεργείο του STOPCARTEL TV θα μεταδίδει απο τις 10 το πρωί του Σαββάτου 9/4 LIVE όλες τις εξελίξεις απο τον κόμβο της ΒΙΟΠΑ της μαρτυρικής περιοχής της Κερατέας,όπου διεξάγεται το τριήμερο καλλιτεχνικό Φεστιβάλ για την υποστήριξη του αγώνα των πολιτών.
Μείνετε συνδεδεμένοι με το STOPCARTEL TV. Οι διαχειριστές ιστοσελίδων η blogs όπως και facebook,twiter κλπ. έχουν τη δυνατότητα της ελεύθερης αναμετάδοσης..."
πηγή http://www.stopcartel.info
Εκεί όπου τρεις μήνες τώρα, οι κάτοικοι αγωνίζονται ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ και την υποβάθμιση του τόπου τους, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα φεστιβάλ και να καλέσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και γνωρίζουμε, από τον κόσμο της τέχνης, της διανόησης, της εργασίας. Ποιοι είμαστε εμείς που το σκεφτήκαμε; Τίποτα περισσότερο από τον καθένα μας που έβλεπε τι γίνεται στην Κερατέα και πως τα μίντια σιωπούν, κι είπαμε
“ε, όχι, δεν πάει άλλο, κάτι να κάνουμε, είμαστε όλοι υπεύθυνοι”. Γι' αυτό το κάλεσμα ήταν και είναι σε όλους εκείνους που πιστεύουν πως η τέχνη, η διανόηση, ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Για την δημιουργία ενός πολιτιστικού τριημέρου στην Κερατέα, στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ μαζί με τους εξεγερμένους κατοίκους. Ενάντια στην αντίληψη που θέλει την τέχνη και την διανόηση άλλοθι της εξουσίας. Και προέκυψε αυθόρμητα, χωρίς παρεμβάσεις οποιουδήποτε είδους μηχανισμών και φορέων. Και αυθόρμητα ονομάστηκε ΚΕΡΑΤΕΑ art resistance.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...