Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ξέρετε τι είναι Ελλάδα, ρε κανίβαλλοι;


  • Ελλάδα σημαίνει θυσία χωρίς ανταπόδοση

Μάλιστα! Κάλως τη Ν.Δ. με τις "αξιόπιστες λύσεις της! Ωστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται μόνον για τη τραγική μας κατάσταση! Για κοίτα ρε παιδί μου,πως δε το είχα σκεφτεί ο άνθρωπος!
Ρε ανθρωπάκια, έχετε καταλάβει τι συμβαίνει ή ζείτε σε άλλο κόσμο;
Έχετε καταλάβει οτι όλοι εσείς, οι "αθάνατοι εθνοπατέρες" μας, είστε ΟΛΟΙ για κρεμάλα στη Πλατεία Συντάγματος, όπως ακριβώς έκανε κι ο Ροβεσπιέρος με τους βασιλικούς το 1789;
ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ και ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
Λίγα είναι τα ψωμιά σας οσφυοκάμπτηδες!
Προσκυνάτε μια ζωή το δοτό αρχηγό σας και δεν έχετε το θάρρος να του πείτε ουτε μια κουβέντα οταν αυτός σπρώχνει τη χώρα στο γκρεμό!
Είστε επαγγελματίες χασομέρηδες, άχρηστοι εντελώς, βολεψάκηδες και αισχροί ηθοποιοί της κοινωνίας!
Βουλευτή Νικολόπουλε, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις! Ενα μόνο σου λέω: Οτι εγώ, "Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ", θα πάψω να βρίσκομαι εντός εισαγωγικών και θα βγω εκτός!
Δεν μπορείς πλέον εσύ και η παρέα σου να με κοροιδέψεις!
ΑΡΚΕΤΑ, το κατάλαβες αυτό;
Κι αν έχεις δυό κότσια, ελα να μου απαντήσεις σ' αυτά που σου καταλογίζω!
Πού ήσουν εσύ Νικολόπουλε όταν το πρώην αφεντικό σου έσπρωχνε τη χώρα στο γκρεμό, επιβράβευε με τη στάση του τη διαφθορά και τη σαπίλα, κουκούλωνε ένα-ένα τα σκάνδαλα με το Βατοπαίδι και τη SIEMENS για να μην αναφέρω και τα υπόλοιπα 18 λογω χώρου, όταν κάλυπτε τον κλόουν που άκουγε στο όνομα Αλογοσκούφης σε ό,τι ηλιθιότητα έπραττε, πού ήταν η φωνή σου στη Βουλή;
Τι έκανες για να σταματήσεις το κατήφορο;
Φως και ελπίδα σας ζητήσαμε το 2004 όταν στρογγυλοκαθίσατε στην εξουσία ύστερα από 20βάλε χρόνια, το χειρότερο σκοτάδι μας φέρατε!
Κι όχι μόνον αυτό, μας φορτώσατε και τουτους εδώ τους εγκληματίες με τα Μνημόνια και τα ΔΝΤ, ξεπουλώντας τη πατρίδα ΜΟΥ!
Είστε Ληστές και Προδότες!
Για μένα ξέρεις ρε κανίβαλλε της πολιτικής βρώμας τι σημαίνει Ελλάδα;
Ε; Να σου πώ τι σημαίνει Ελλάδα εγώ που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ απ' τη φάρα σας!
Ελλάδα σημαίνει το ξερίζωμα του προπαππου μου απ' τη Πέργαμο το 22! Ελλάδα σημαίνει ο τάφος του παππού μου Ανθυπολοχαγού στην Αλβανία με τρία παράσημα Ανδρείας και 3ου Βαθμού κρυοπαγήματα, πρωτού δεχτεί κατάστηθα την οβίδα που τον κομμάτιασε!
Ελλάδα σημαίνει τα δικά μου τραύματα απο τούρκικες σφαίρες, ενα στο μπράτσο κι ένα στο πλευρό, όταν υπηρετούσα επίσης ως Ανθυπολοχαγός στα σύνορα!
Ελλάδα σημαίνει το ότι η δικιά σου φατριά μου στέρησε την επαγγελματική μου σταδιοδρομία όταν, ενώ αρίστευσα στις εξετάσεις του Υπουργείου Εξωτερικών και μάλιστα ως τραυματισθείς εν καιρώ ειρήνης, μου έκλεισαν τη πόρτα για να προσλάβουν τελικά ενα "δικό" τους παιδί!
Και μ' έσπρωξαν στο να φύγω απ τον τόπο μου για να δω μιαν άσπρη μέρα!
Αυτό είναι Ελλάδα για μένα!
Αυτό σημαίνει Ελλάδα για μένα!
Να θυσιάζομαι και να ξανα-θυσιαστώ χωρίς να πάρω σέντσι απ' αυτήν!
Κι αν χρειαστεί θα το ξανακάνω!
Αυτό σημαίνει Ελλάδα για μένα!
Εσύ για πες μας που υπηρέτησες και με ποιές συνθήκες!
Πού δούλευες και τι δουλειά έκανες, με στοιχεία, όχι μπουρδολογίες!
Πείσε με οτι αξίζεις να με εκπροσωπείς στον ιερό Ναό της Δημοκρατίας, που το καταντήσατε άντρο ληστών και διαεφθαρμένων!
Αντε ντε, αν έχεις τα κότσια!
Κι ύστερα, έλα να μου μιλήσεις για τα νέα προγράμματα του κόμματός σου και τις μαγικές λύσεις που έχετε, ως συνήθως, στο τσεπάκι σας!
Μόνο έλα με στοιχεία και αποδείξεις, γιατί θα σε λούσω με χειρότερες εκφράσεις!
Σε περιμένω!

Γιάννης Βούρος
Αυστραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...