Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τα έχουμε ξαναπεί….


Τελειωσαν οι μεταγραφές και βγήκαν όλοι στα ΜΜΕ…βρε δεν ντρέπεστε ΌΛΟΙ μαζί….Ο καθένας από αυτούς τους μετόχους έχει τη δύναμη να αναλάβει από κάτι ξεχωριστό στην ομάδα και να το απογειώνει.To εχω πει και θα το ξαναπω παλι.Ολοι τους εχουν βαλει τεραστια ποσα και τους ευχαριστουμε για αυτο γιατι στην Παναθα δεν ειμαστε αχαριστοι.Ομως την εταιρεια που λεγεται παναθηναικος για αυτους την εξευτελισαν, την απαξιωσαν,την εβαλαν πανω απο το εγω τους και στο τελος την διελυσαν.Οταν αυτοι οι τοσο αξιοι επιχειρηματιες με τεραστιες περιουσιες ο καθενας δεν μπορουν να συννενοηθουν μεταξυ τους και βγαζουν ανακοινωσεις ο ενας για τον αλλον ,μιλανε με απαξιωτικους χαρακτηρισμους ο ενας για τον αλλον,τη να κανει ο κοσμος.Ο κοσμος ξενερωσε τελειως με ολη αυτη την κατασταση γιατι κανενας τους δεν βγηκε μπροστα να πει την αληθεια σε ολους εμας που στηριζουμε χρονια ολοκληρα την ομαδα.Αν βγαινανε μαζι και μας ελεγαν κυριοι το σχεδιο τις πολυμετοχικοτητας απετυχε παταγωδως εξαιτειας λανθασμενων επιλογων των μετοχων και ζηταμε μεσα απο ενα καινουργιο σχεδιο που εχουμε φτιαξει την βοηθεια σας ωστε να βγουμε απο το πιθανο αδιεξοδο στο οποιο εχουμε περιελθει ,θα τους παραδεχομουν και θα ειμουν απο τους πρωτους που οσο κραταει και αντεχει η τσεπη μου θα εδινα στην ομαδα εκτος απο τα διαρκειας καθε χρονο.Καμια ομως προσπαθεια συμπλευσεις απο ολους τους μετοχους δεν εγινε και τα χτυπηματα μεταξυ τους εφτασαν στο σημειο να εχουμε 30100 διαρκειας και μολις 7000 χιλιαδες πρασινες καρδιες να βρισκονται στο τελευταιο παιχνιδι τις ομαδας.Το γιατι εξηγηθηκε το πως θα φτιαξει αυτο με τον κοσμο?Δυσκολο αλλα υπαρχει τροπος.Ο κοσμος ηταν ειναι και θα ειναι για παντα η δυναμη τις ομαδας δεν δεχεται ομως οτι απο τις λαθος κινησεις σας ξανακανεται πρωταθλητη τον φαπα οταν θα μπορουσατε να τον ειχατε τελειωσει μια και καλη.Το τιμημα των πραξεων σας ειναι μεγαλο και εχει κοστος κυριοι μετοχοι κοστος που εσεις δεν το μετρατε και δεν το λαμβανεται υποψην σας αλλα περισσοτερο απο ολα μετραει η γεννιες που ερχονται να ειναι πρασινες και οχι κοκκινες οπως με τις πραξεις σας προς τα εκει πηγαινει το πραγμα.
Παυλο τεραστιε ……πως ειναι δυνατον ο μεγαλυτερος συλλογος της χωρας να ειναι φτωχος? Εαν εσεις ολοι δεν βοηθησετε οικονομικα πως να εχει χρηματα ο συλλογος? Πως εχει χρηματα ο θρηνος?γιατι εκει υπαρχει ενας ανθρωπος(??) που οπως και εσυ βαζει χρηματα και δεν τα παραταει διοτι ολοι τον στηριζουν Ενωθειτε για το καλο του μεγαλου ΠΑΟ διοτι μονο τοτε θα γευτουμε τις χαρες της ομαδας μας και τις προσπαθειες τις δικες σας.
ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΑΛΛΟΙ; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ), ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ… Και να ξέρετε κάτι όλοι όσοι σας πιστέψαμε και επενδύσαμε πάνω σας όλα μας τα όνειρα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: ότι όποιος τελικά εγκαταλείψει το πλοίο του Παναθηναϊκού τώρα στα δύσκολα, ή στηρίξει αυτήν την αρρώστια που ζούμε τον τελευταίο καιρό, θα γραφτεί κι αυτός με μαύρα γράμματα στην Παναθηναϊκή ιστορία και τίποτα δεν θα μπορεί να τον ξεπλύνει… όπως κι αν λέγεται, όσα κι αν έχει κάνει… ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ! ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Ξέρουμε ότι η νίκη του κόσμου θα έχει τελικώς αντίκρισμα. ΜΕ ΕΣΑΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...