Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-GAYΡΟΣ: ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ..


Μετα την ατιμωρισια για τα χθεσινα αισχη στον προτελευταιο τελικο του ΣΕΦ που διακοπηκε ο αγωνας γιατι εγιναν αισχρα επεισοδια(γιατι ατιμωρησια ειναι οι εξι αγωνιστικές αντι για ενα πρωταθλημα κεκλεισμενων των θυρων και -4 βαθμους οπως ελεγε ο κανονισμος) αυριο μεθοδευουν την τιμωρια της εδρας μας για τον ντερμπι με τους GAY..
Αυριο εκδικαζεται η υποθεση για τα υποτιθεμενα επεισοδια απο οπαδους μας στην Καβαλα και η διοικηση του gayρου εχει βαλει λυτούς κ δεμενους για να τιμωρηθουμε και να παιξουμε το ντερμπι χωρις οπαδους.

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να κανουν κατι τετοιο,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει ντερμπι και η Αθηνα θα ξαναζησει στιγμες Δεκεμβριου 2008..Να το θυμαστε..Δεν θα περασει ετσι κατι τετοιο.

Αυτος ειναι ο θρηνος..μια ζωη χερι χερι με τους φασιστες του Μπατσοκ,με την αστυνομια και με το παρακρατος..Κλεμμενα πρωταθληματα,επεισοδια και ατιμωρησια,δολοφονιες οπαδων κ ατιμωρησια,πρωταθληματα στα χαρτια,χαρισμενο γηπεδο,προπονητηριο χτισμενο απο την χουντα,προεδροι φυλακοβιοι που επαιρναν δημοσια εργα,σκανδαλο με φοροδιαφυγη λογω μη σφραγισμενων εισητηριων,σχεσεις με την ΕΡΤ και με ολους τους ΑΡΔ,πρωταθλημα με 10 ομαδες παραρτηματα τους,Μητροπουλοι κ Γκαγκατσηδες,οπαδοι πρακτορες της αστυνομιας κ ρουφιανοι της ασφαλειας κλπ κλπ
Υ.Γ. ο Γκαγκατσης ρε ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ Μαριδακη δεν ελεγες οτι ηρθε στον γκει μονο κ μονο για την υποθεση του Γκαλετι?Γιατι σε εκπροσωπει και σε ολες τις αλλες υποθεσεις?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...