Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ρόλος του Κατσουράνη


Μεγάλη αναταραχή έχει προκληθεί στις τάξεις της Εθνικής, οι μαζικές αποχωρήσεις παικτών με τελευταία αυτή του Φάνη Γκέκα, μαζί με τις φημολογίες ότι και άλλοι διεθνείς αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια οδό. Μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μερικοί παίκτες της «γαλανόλευκης» είναι δυσαρεστημένοι με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο θεωρούν ως «κολλητό» του Φερνάντο Σάντος.
Ο ρόλος του Κατσουράνη
Οι διεθνείς φωτογράφησαν τον Κώστα Κατσουράνη, η συμπεριφορά του οποίου πείραξε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, αφού φερόταν ότι ήξερε το ερχομό του Πορτογάλου τεχνικού, από το Μουντιάλ της Nοτίου Αφρικής και συγκεκριμένα στο ματς με τη Νιγηρία. Μάλιστα πριν το πρόσφατο παιχνίδι με την Κροατία ο παίκτης του Παναθηναϊκού τους είχε αποκαλύψει με ποιο σχήμα θα παραταχθεί το ομοσπονιδακό συγκρότημα στο «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ.
Επίσημη τοποθέτηση
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διεθνείς αναμένεται να τοποθετηθούν την Παρασκευή με επίσημη ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα. Οι πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας έχουν ταραχτεί από τα σενάρια των τελευταίων ημερών και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να ρίξουν φως στην υπόθεση και φυσικά να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Όπως είναι φυσικό, οι Έλληνες φίλαθλοι αναμένουν με αγωνία την επίσημη τοποθέτηση, καθώς μετά τον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012, δεν φάνηκε ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα στην Εθνική.
http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...