Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΓουρουνοΠάγκαλος: ο ανθελληνας προδότης πιάνει τον Παναθηναικό στο στόμα του..


«Βολές» Πάγκαλου κατά ΠΑΟ

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΟΙ”.-
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η σημερινή συνάντηση που έγινε στο γραφείο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κύριου Θεόδωρου Πάγκαλου, με θέμα την «Διπλή Ανάπλαση».
Στο ραντεβού παρέστησαν η Υπουργός ΠΕΚΑ κυρία Τίνα Μπιρμπίλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Μιχάλης Κίτσιος και ο Μπάμπης Βωβός, δηλαδή όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς στα έργα που θα γίνουν σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κύριος Πάγκαλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλλει εναντίον της πλευράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατηγορώντας την πως με την στάση της καθυστερεί την αναγκαία νομοθετική ρύθμιση που πρέπει να προχωρήσει από την Πολιτεία.
Η ανακοίνωση του Θεόδωρου Πάγκαλου:
«Στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010, συνάντηση υπό τον κ. Θ.Πάγκαλο και την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα. Τ.Μπιρμπίλη, σχετικά με το ζήτημα της προώθησης του προγράμματος της διπλής ανάπλασης των περιοχών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συγκεκριμένα: ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν.Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναικός κ. Ν. Κωσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού κ. Μ.Κίτσιος και ο κατασκευαστής κ. Μπ.Βωβός.
Μετά την πάροδο δίωρης ουσιαστικής συζήτησης και ενώ κατά γενική ομολογία υπήρξε σύγκλιση των απόψεων των παρευρισκομένων προς την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή που θα προωθούσε το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης, οι εκπροσωποι της Π.Α.Ε. Παναθηναικός επικαλούμενοι τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποία έπονται χρονικά της αναγκαίας νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, οδήγησαν τη συνάντηση σε αδιέξοδο.
Κατόπιν τούτων, η Κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή πρόσπαθεια για τη σύγκλιση των απόψεων των εμπλεκόμενων φορέων και τους καλεί να δείξουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους, ώστε να καταστεί δυνατή η υποβολή της νομοθετικής ρύθμισης που θα προωθήσει το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης».
Τι λέει ο Παναθηναϊκός
Η βασική αντίρρηση που έχει ο Παναθηναϊκός έχει να κάνει με την άρνηση των αρμόδιων φορέων να δεσμευτούν εγγράφως για την υλοποίηση του έργου. «Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι απέναντι σε όλους αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει το γήπεδο όχι να κάνουμε μια συμφωνία που επικοινωνιακά θα φαίνεται ως θετική εξέλιξη αλλά που το μέλλον της θα είναι αίολο. Τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού θα διαφυλαχθούν πάση θυσία», είναι η ανεπίσημη θέση της ΠΑΕ με την οποία ταυτίζεται απόλυτα και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.
Οι απόψεις του Παναθηναϊκού κινούνται πάνω σε δύο βασικές κατευθύνσεις με σκοπό να προστατευθούν τα συμφέροντα του συλλόγου και να ολοκληρωθεί το έργο δίχως άλλες επιπλοκές και καθυστερήσεις.. 1) στην προσήλωση στην τήρηση της νομιμότητας και το σεβασμό των θεσμών. 2) στη γραπτή αποτύπωση των συμφωνηθέντων μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.
Στην αποψινή συζήτηση οι «πράσινοι» αποδέχτηκαν πλήρως τις πολεοδομικές ρυθμίσεις που εξήγγειλε η Υπουργός αλλά επισήμαναν ότι η ακολουθούμενη διαδικασία που προτείνεται δεν εξασφαλίζει την υλοποίηση του έργου. Για αυτό, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είχαν ετοιμάσει και γνωστοποίησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης Σχέδιο Νόμου, που περιλαμβάνει τις πολεοδομικές ρυθμίσεις της Υπουργού αλλά παράλληλα καθορίζει και εκείνη τη διαδικασία που θωρακίζει την υλοποίηση του έργου του νέου γηπέδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν εμφανής η πρόθεση τόσο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης όσο και της Υπουργού να φέρουν προς ψήφιση ένα νόμο που να επιλύει τις εκκρεμότητες του Νόμου της Διπλής Ανάπλασης ώστε να προχωρήσουν τα έργα. Αυτό που δεν ήταν εμφανές ήταν η πρόθεση των υπολοίπων εμπλεκόμενων μερών να παράσχουν γραπτές δεσμεύσεις για τις υποχρεώσεις εξασφαλίσεις και εγγυήσεις που πρέπει να αναλάβουν.
Η μη δέσμευση των μερών οδήγησε τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να δηλώσουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν συναινεί στην κατάθεση του σχεδίου νόμου στη Βουλή έως ότου τα εμπλεκόμενα μέρη αναλάβουν τις ευθύνες τους και δεσμευτούν εγγράφως για τα ήδη συμφωνηθέντα.
sportdog

Ποιος ειναι ο προδότης Πάγκαλος?
Δείτε
εδώ και εδώ..
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΤΑ  ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ..
ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ απο-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥ τΣΥΡΙΖΑ(που τα εβαλε με την ομαδα μας κ ειδατε που καταντησε) ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 18-20% ΟΠΟΤΕ…ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΈΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Κ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 23 ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΈΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ,ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...