Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πανό υπέρ Πατέρα και κατά «Τζίγγερ» στο Κιτσμπούελ

Οι αντιδράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού για τα νέα δεδομένα στο πολυμετοχικό καθεστώς και την αποχώρηση του Νίκου Πατέρα από τον προεδρικό θώκο της ομάδας, συνεχίστηκαν και επί του αυστριακού εδάφους.
Περίπου 25-30 οπαδοί βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Κιτσμπούελ και παρακολουθούν το φιλικό που δίνει ο Πρωταθλητής Ελλάδας με την Γουέστ Χαμ. Φρόντισαν μάλιστα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να στείλουν το μήνυμα τους με τρία πανό που ανάρτησαν («Πατέρα μόνο εσύ», «Τζίγγερ πούλα και π…», «Έξω οι τσάτσοι»).
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κάποιοι φίλοι του «τριφυλλιού» βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Κάρλος Φρέιτας, με αφορμή τις εξελίξεις στις υποθέσεις των Κρις και Γκαλάς. Οι οπαδοί μίλησαν με φιλικό τρόπο απέναντι στον Πορτογάλο που τους άκουγε.« Δεν έχουμε πρόβλημα μαζί σου, αλλά με το αφεντικό σου. Αυτός που σε πληρώνει, έχει καβούρια», του είπαν, βγάζοντας και κουνώντας τις φόδρες από τις τσέπες τους για να γίνουν πιο παραστατικοί.
Ένα μικρό πρόβλημα δημιουργήθηκε γύρω στο δεκάλεπτο, όταν φίλοι του «τριφυλλιού» άναψαν μια φωτοβολίδα. Αμέσως κινήθηκαν προς το μέρος τους άνθρωποι του γηπέδου στο Κιτσμπούελ, την έσβησαν και τους είπαν να μην το επαναλάβουν. Το ματς διεξάγεται κανονικά παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που έβαλαν σε σκέψη τους ανθρώπους των δύο ομάδων για το αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί το φιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...