Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Ρέππας σήμερα ή αύριο ανακοινώνει επιστράτευση των φορτηγών

Πλήρης αποτυχία υπήρξε στην συνάντηση του υπουργού Μεταφορά κυρίου Ρέππα με την αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων και βυτιοφόρων.
Η συνάντηση, που τελείωσε πριν από λίγο, ήταν ιδιαίτερα ¨θερμή".
Αναμένεται εντός ολίγου, ο κύριος Ρέππας να ανακοινώσει την αποτυχία της συνάντησης και την "ανάγκη" επιβολής άμεσων μέτρων, λόγω πλήγματος της εθνικής οικονομίας, από την απεργιακή κινητοποίηση των φορτηγών.
Το υπουργείο Μεταφορών μετά την σαφή μη υποχώρηση των ιδιοκτητών φορτηγών, ανακοίνωσε μέσω του γενικού του γραμματέα πως θα συνεχίσει τις επαφές του με την πλευρά των απεργών, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα υπάρξει απόφαση που θα ανακοινωθεί είτε σήμερα, είτε αύριο. Σε επίμονες, εκτός μικροφώνου, ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τον γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών, δεν υπήρξε καμία άλλη απάντηση πέρα από το "κλισέ": οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν αργά σήμερα...
Τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση συνοψίζονται σε μία μόνο λέξη:
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Η δημοκρατία του ΔΝΤ βρίσκεται πλέον σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ πλέον αρχίζει να προσδιορίζεται το πλαίσιο των κινήσεων που θα νομιμοποιούνται από την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου. Θα επιτρέπονται διαμαρτυρίες μόνο για το ύψος των κυμάτων της θάλασσας καθώς και για την ταχύτητα του ανέμου. Οποιαδήποτε άλλη διαμαρτυρία, θα θεωρείται παράνομη και θα "αναγκάζει" την κυβέρνηση να δείχνει την αίσθηση που έχει για την... δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...