Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:"ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ"-ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

Έλαβα το παρακάτω μήνυμα από αναγνώστη:

"Αγαπητό μπλογκ,κάτι πρέπει να γράψεις για την κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά οι Νεοδημοκράτες στο Ηράκλειο.Οι άνθρωποι της Μπακογιάννη,πανταχού παρόντες,προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να μας αποθαρρύνουν από την ενεργό συμμετοχή μας στη Νέα Δημοκρατία.

Τι εννοώ;Σ'εμένα,πρώην στέλεχος άλλου κόμματος,με πλησιάζουν διάφοροι άγνωστοι που γυρνάνε στα γραφεία της ΝΔ και μας λένε "Περίμενε να ανακοινωθεί το νέο κόμμα της Ντόρας και θα γραφτείς εκεί,αν πας στη ΝΔ τώρα πάει να πει ότι είσαι Σαμαρικός...γίνεται Σαμαρικός και από Κρήτη;"

Αυτή είναι η πρώτη...προσέγγιση:Αν το "θύμα" εκφράσει ενστάσεις,αρχίζουν το καλόπιασμα:"Όταν θα έρθεις με τη Ντόρα και δουλειά θα βρεις,αν είσαι άνεργος και κανείς δε θα ενοχλεί το μαγαζί σου,αν έχεις.Δεν θα δεις ποτέ ΣΔΟΕ και ΕΦΕΤ"!

Το τελευταίο στάδιο,είναι οι απειλές στυλ "Ξέρουμε ποιος είσαι,πρόσεξε τι πας να κάνεις" κλπ.

Πρέπει να σας πω ότι ο Σαμαράς αρχίζει κι έχει μεγάλη δυναμική στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα,ειδικά από απογοητευμένους πρώην ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ αλλά και αρκετούς του ΠΑΣΟΚ!

Όλα αυτά έχουν θορυβήσει τους "ντοράκηδες",όπως τους λέμε και φτάνουν στο σημείο που περιγράψαμε.

Παρακαλώ δημοσιεύστε τα συγκεκριμένα γεγονότα στο ιστολόγιό σας για να ενημερωθεί ο κόσμος,γιατί πραγματικά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

Γνωρίζοντας το Μητσοτακέικο,δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε τα όσα γράφει ο αναγνώστης:Η βρωμιά,οι τραμπουκισμοί κσαι οι μαφιόζικες μέθοδοι είναι...τρόπος ζωής για την Αυτοκράτειρα...Ζωνιανών και λοιπών χασισοπεριοχών!

Καλώ τους Βουλευτές ΝΔ Ηρακλείου να ενημερωθούν και να προστατέψουν τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στο κόμμα:Δεν είναι δυνατόν τα "ντοράκια" να αλωνίζουν στην Κρήτη κι εκείνοι να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια!

Εύχομαι καλό κουράγιο στους λεβέντες Κρητικούς,που τολμάνε και τα βάζουν με το καθεστώς Μητσοτάκη:ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...