Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η "Σέχτα" ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας του Γκιόλια

  • Η "τρομοκρατική" οργάνωση "Σέχτα των Επαναστατών" τελικά είναι η υπηρεσία delivery που αναλαμβάνει με ηλεκτρονικό της έγγραφο την ευθύνη για την εκτέλεση του Γκιόλια

Το απολύτως αναμενόμενο έγινε σήμερα, αφού με ηλεκτρονική επιστολή έφτασε στην αστυνομία η ανακοίνωση - προκήρυξη της ευθύνης για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Καμία έκπληξη δηλαδή, πέρα από το γεγονός πως η ελαφρότητα του είναι των δολοφόνων, αποτυπώνεται στην κατηγορία που εκτόξευσαν κατά του νεκρού Σωκράτη Γκιόλια, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για το σκάνδαλο των αναβολικών στον αθλητισμό!!! Προφανώς οι "τρομοκράτες" δεν βρήκαν κάτι καλύτερο ως δικαιολογία, που να μην ξεσκεπάζει ταυτόχρονα τους εργοδότες τους. Η προκήρυξη θα δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού μέσα από αυτήν το μόνο που επιχειρείται είναι να ρίξει "ομίχλη" στο προσωπείο των μελών της οργάνωσης που αναλαμβάνει και εκτελεί δολοφονίες delivery ("παραδίδονται δολοφονίες και στο χώρο σας", θα μπορούσε να είναι το μακάβριο μοτό της διαφήμισής τους στις σκιές του υπόκοσμου όπου κατοικούν και συχνάζουν οι "τρομοκράτες").
Την ευθύνη για τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια ανέλαβε η «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξη που έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Οι συντάκτες του κειμένου, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, επιχειρούν να δικαιολογήσουν τη δολοφονία Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως οι Π.Κωστόπουλος, Θ.Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν.Χατζηνικολάου, Γ.Κουρής, Δ.Κοντομηνάς.
Παράλληλα, το κείμενο περιέχει και σχόλια κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
Εν τω μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία. Από τα έως στιγμής στοιχεία οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι στην «επιχείρηση» πήραν μέρος τρία άτομα, από τα οποία δύο περίμεναν το δημοσιογράφο στην είσοδο και το τρίτο στο δρόμο κοντά στο κλεμμένο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Σωκράτης Γκιόλιας δέχθηκε και τις 16 σφαίρες στο σώμα.
Οι περισσότερες είχαν πύλη εισόδου από πίσω, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να διαφύγει και ο ένας από τους τρομοκράτες συνέχιζε να τον πυροβολεί. Ο δεύτερος τού έριξε τη χαριστική βολή με τρεις σφαίρες στο κεφάλι.
Μετά από όλα αυτά, είναι ηλίου φαεινότερο πως μία νέα επιχείρηση έχει ανοίξει στην χώρα. Η "Σέχτα των Επαναστατών"... και καλά θα κάνει ο κύριος Παπακωνσταντίνου να κινήσει γη και ουρανό για να την εγγράψει ως επιχείρηση ή να την κατηγορήσει για... διαφυγόντες φόρους και οικονομική ζημία του δημοσίου...
Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα της "Σέχτας" των πάσης φύσης αλητών...
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...