Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

«Δεν τα παρατάω»


«Δεν τα παρατάω»
Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «’ΧΤΥΠΑΕΙ’ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ» ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΤΖΙΓΓΕΡ: «ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΘΩ».-
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν απάντησε στη χθεσινή επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη που τον αποκαλούσε «απρόθυμο αγοραστή», ωστόσο κάτι τέτοιο ενδεχομένως να γίνει σήμερα.
Πάντως, ο «Βγενό», μιλώντας χθες στο στενό του περιβάλλον, επανέλαβε τα όσα τόνισε και στη χθεσινή δεύτερη επιστολή του προς τον Τζίγγερ ότι, δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει.
«Φαίνεται ποιος θέλει να πουλήσει και ποιος θέλει να αγοράσει. Τι θέλει δηλαδή; Να αρχίσω να λέω νούμερα στην τύχη; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε τέτοιες αγορές. Δεν καταλαβαίνω γιατί θυμώνει τη στιγμή που μιλάει αόριστα στην ανακοίνωσή του. Ας ξεθυμώσει για το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται ότι δεν έχω λεφτά όταν έχω βάλει 20 εκ. ευρώ στην ομάδα και όλοι μαζί οι μέτοχοι 67 εκ.», έλεγε στους άμεσους συνεργάτες του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σύμφωνα με την «SportDay».
«Λίγη υπομονή»
Ο «Mr. Mig» παρουσιάζεται επίσης να μην κάνει πίσω παρά τα όσα έδειχνε η χθεσινή του ανακοίνωση. Μάλιστα, για όσους υποστήριζαν ότι τα παρατάει, έλεγε: «Είναι λάθος αυτό. Στο τέλος της ανακοίνωσης λέω να μη βιάζεται ο κόσμος να βγάλει συμπεράσματα. Λίγη υπομονή και εδώ είμαστε. Δεν τα παρατάμε».
«Θα το δείτε»
Εξάλλου, οι συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, υποστήριζαν ότι: «τα deal που έχει πετύχει στην καριέρα του δείχνουν ότι όταν αποφασίσει να αγοράσει κάτι, το πετυχαίνει. Έχει μια συγκεκριμένη τακτική, την οποία ακολουθεί πάντα και χτυπάει την κατάλληλα στιγμή. Το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την περίπτωση και θα το δείτε».
Σκέψεις για ανακοίνωση
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπάρχει η σκέψη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα να βγει μια ανακοίνωση των μετόχων με επιθετικό ύφος κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Εξάλλου, ο Νικόλας Πατέρας ήταν ιδιαίτερος ενοχλημένος με το ύφος της ανακοίνωσης του Τζίγγερ κι αυτό φάνηκε και από την αιχμηρή απάντηση που έδωσε προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.
«Φοβήθηκε μήπως δεχθώ»
Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του φερόταν να λέει ότι: «ο Βγενόπουλος φοβήθηκε μήπως δεχθώ την πρότασή του και γι’ αυτό δεν την έκανε».
Λήγει το τελεσίγραφο
Την ίδια ώρα, λήγει σήμερα στις 4 το απόγευμα το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Ανδρέα Βγενόπουλο για την κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης. Βεβαίως, όπως όλα δείχνουν, το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε, μια και ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει συνηθίσει να αιφνιδιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...