Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Έτοιμος να αναστήσει τον Θρήνο…


Το γνωστό λαμόγιο ξανα-ανέλαβε για τα καλά την διοικηση της ομαδας και εχει βαλθεί να μας κανει να ξανα-σιχαθούμε με τις επιλογές του..
Τα παπαγαλάκια του διαδίδουν πως οι Λετο-Νίνης-Σίλβα θα πουληθούν με μια καλη προσφορά και θα αντικατασταθούν απο άγνωστους μικρομεσαίους παίκτες.
Η ΠΕΚ,ο Πατερας και οι αφοι φερουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ που τον αφήνουν να αλωνίζει αντί να βγουν δημοσίως και να καταγγείλουν τις μεθοδέυσεις του..
Που ακούστηκε ομάδα που κατεκτησε το νταμπλ και εχει εξασφαλισμένα έσοδα της τάξης(τουλαχιστον) των 20εκατ ευρω να κοιταει να πουλησει ολους τους πρωτοκλασσάτους παικτες αντι να ενισχυθει για να διατηρήσει τα πρωτεία κ να κάνει μια καλή πορεια στην ευρώπη?
Στην Μοτορ Οιλ ο Βαρδινογιαννης ακομα κ την προηγουμενη εβδομαδα εκανε προσληψεις προσωπικου και φετος εδωσε αυξησεις 4% (τοσο καλα πανε οι δουλειες του),στο ποδοσφαιρο γιατι δεν διοικει αντιστοίχως?
Γιατί δεν βάζει το χέρι στην τσέπη αλλα με το πρόσχημα του υποτιθέμενου οικονομικου ανοιγματος σχεδιάζει να κάνει περικοπες συμβολαιων και πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών?Γιατι δεν κανει τα ιδια στην Μοτορ Οιλ?Αραγε αυτη την επιχειρηση του την εχει αφησει ακεφαλη για 1 μηνα οπως εχει γινει τωρα με την ομαδα μας?
Δυστυχως όπως όλα δείχνουν τον πείραξε το οτι πήραμε το νταμπλ και θέλει πάση θυσία να ξαναβάλει τον Κρόκους δυνατά στο παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου..
Τι υπόγειες συμφωνίες εχουν κάνει άραγε αυτοι οι 2 ‘μεγαλοπαράγοντες’ του ελληνικου ποδοσφαιρου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...