Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Οι διάλογοι στο Δ.Σ. μεταξύ των μελών αλλά και των οπαδών!


Οι διάλογοι στο Δ.Σ. μεταξύ των μελών αλλά και των οπαδών
Ο Νικόλας Πατέρας ήταν απών, ο Παύλος Γιαννακόπουλος επίσης, κατά συνέπεια ο μοναδικός εκ των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα μπορούσε να επιλεχθεί μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου του «τριφυλλιού» ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Τον «τυφώνα» μάλιστα πρότεινε για την προεδρία ο μέτοχος Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί από τον Νικόλα Πατέρα να τον εκπροσωπήσει! Νωρίτερα τα μέλη είχαν ερωτηθεί εάν υπάρχει κανένας που θέλει να προτείνει κάποιον για τη θέση του προέδρου.
ΞΥΛΑΣ: «Εγώ θέλω να προτείνω τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που είναι ενωτικός, που έχει την πείρα και το ειδικό βάρος και μπορεί να σηκώσει και τη φωνή στον εκάστοτε ισχυρό μέτοχο. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Εχει κανείς αντίρρηση; Η πλευρά Βαρδινογιάννη ποιον προτείνει;».
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Εμείς δεν έχουμε κάποιον να προτείνουμε, ήρθαμε για να ακούσουμε τις προτάσεις που θα γίνουν, αλλά είμαστε σύμφωνοι με την επιλογή του Θανάση. Ακόμα καλύτερα και εάν είναι ομόφωνη» (σ.σ.: όλα τα μέλη συμφώνησαν).
ΘΑΝΑΣΗΣ: «Σας ευχαριστώ όλους σας, με τιμά αυτή η πρόταση, αλλά δεν μπορώ να τη δεχτώ. Είναι ηθικό το θέμα. Εγώ θεωρώ ότι ο Νικόλας Πατέρας ήταν επιτυχημένος πρόεδρος και ότι πρέπει να μείνει στη θέση του. Είναι ηθικό το θέμα και δεν έχω και το χρόνο να το κάνω».
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;».
ΝΙΚΑΣ: «Εγώ προτείνω τον Νικόλα Πατέρα να είναι ξανά υποψήφιος».
ΞΥΛΑΣ: «Ο Νικόλας με ενημέρωσε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες υπέβαλε την παραίτησή του δεν έχουν αλλάξει, ίσα ίσα που έγιναν χειρότερες με τις επιστολές και τις δηλώσεις που έπληξαν την εικόνα του Παναθηναϊκού».
ΧΑΤΖΗΣ: «Εγώ θέλω να υποβάλω την παραίτησή μου για επαγγελματικούς λόγους».
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Αυτή η εξέλιξη δεν μας δεσμεύει στο να επιλεχθεί ο πρόεδρος από τα υπάρχοντα μέλη του ΔΣ, καθώς ο αντικαταστάτης του κ. Χατζή μπορεί να είναι ο οιοσδήποτε. Προτείνω να δούμε και το θέμα της διοικούσας επιτροπής για να “τρέξουν” και τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Με τον προπονητή κ.λ.π.».
Κάπου εκεί τα μέλη του ΔΣ δέχτηκαν αντιπροσωπεία έξι οπαδών της ομάδας και ακολούθησαν τα εξής:
ΟΠΑΔΟΙ: «Ρε παιδιά, είναι δυνατόν ύστερα από τόσον καιρό να έχουμε μία χρονιά τόσο επιτυχημένη, που πήραμε το νταμπλ, που ήμασταν στα ίσα εξωαγωνιστικά, που είχαμε ενότητα και έγινε αυτό που ήθελε όλος ο κόσμος να το χαλάσετε; Πρέπει να μας πείτε το γιατί! Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Πείτε μας έναν λόγο!».
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Εγώ τα ξέρω τα παιδιά και είναι φίλοι μου. Και εμείς τα ίδια με εσάς θέλουμε, να πηγαίνει καλά η ομάδα».
ΝΙΚΑΣ: «Το γεγονός ότι βρίσκεστε εδώ είναι μία μεγάλη κατάκτηση του συλλόγου».
ΘΑΝΑΣΗΣ: «Αυτοί που έπρεπε δεν ήταν εδώ για να αποφασίσουν. Εγώ φοράω παντελόνια και πονάω όσο και εσείς την ομάδα».
ΟΠΑΔΟΙ: «Εμείς θεωρούμε υπεύθυνους τον Βαρδινογιάννη και τους Γιαννακόπουλους. Θανάση, κοίτα να μαζέψεις τον ανιψιό σου».
ΘΑΝΑΣΗΣ: «Μη μου μιλάτε εμένα έτσι. Ξέρετε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου».
ΟΠΑΔΟΙ: «Βρείτε τον τρόπο να μείνει ο Πατέρας, να ξέρετε ότι δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο».
* Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Νικόλα Πατέρα το Σαββατοκύριακο, ο Τζίγγερ εμφανίστηκε κάθετος στο ενδεχόμενο παραμονής του Αντωνίου, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το κόστος των μεταγραφών. Εφτασε πάντως στο σημείο να πει στον Πατέρα να προτείνει αυτός τον αντικαταστάτη του.
* Από την τετραμελή επιτροπή χθες παραιτήθηκε ο Δημήτρης Σκιάνης για προσωπικούς λόγους. Ετσι την Τετάρτη θα προκύψει από την αρχή νέα επιτροπή, η οποία θα κληθεί να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν το «τρέξιμο» της ομάδας με τον προπονητή Νίκο Νιόπλια.
* Από τη στιγμή που δεν βρέθηκε άμεση λύση με την 4μελή επιτροπή, ήταν αυτονόητο ότι ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα μπορούσε να ειδοποιηθεί για τις επαφές που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Τετάρτη. Είναι ωστόσο δεδομένο ότι δεν τίθεται αυτήν τη στιγμή θέμα μη εμπιστοσύνης στον πετυχημένο Ελληνα προπονητή.
* Οταν ορίστηκε η Τετάρτη για ημέρα του νέου ΔΣ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε «να δούμε τι ώρα, γιατί έχουμε και το μπάσκετ». Εκεί ο μέτοχος Γιάννης Ξυλάς απάντησε: «Θανάση, ο ανιψιός σου μας το έκοψε το μπάσκετ δυστυχώς» δίχως να υπάρξει συνέχεια.
* Μικροένταση προκλήθηκε μεταξύ των μετόχων, όταν η πλευρά Βαρδινογιάννη τόνισε ότι δεν έχει κάτι να προτείνει για την προεδρία, αλλά θα συζητήσει τις επιλογές που θα προταθούν. Αυτή η θέση προκάλεσε αντίδραση και ακούστηκε η φράση: «Δηλαδή εμείς ήρθαμε εδώ 20 άτομα για να συζητήσουμε ή να κάνουμε ο καθένας τις προτάσεις του;». Ακολούθησαν επεξηγήσεις και το θέμα έληξε άμεσα.
* Ο Νικόλας Πατέρας ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις και μάλιστα ο ίδιος είχε προτείνει στο πρόσφατο παρελθόν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη τον Θανάση Γιαννακόπουλο για διάδοχό του. Η επιστροφή του από το εξωτερικό αναμένεται το αργότερο έως αύριο, αλλά ούτως ή άλλως το τηλέφωνό του είναι ανοιχτό…
Τι θα κάνουν οι μέτοχοι
Το αν θα κληθούν αυτοπροσώπως στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ανάλογα με το πώς θα προχωρήσουν οι μεταξύ τους επαφές για τον επόμενο πρόεδρο.
Εάν πάντως κληθούν, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα δώσει το «παρών» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αντιθέτως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι θετικός, ενώ ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται να παραβρεθεί κανονικά. Ερωτηματικό παραμένει ωστόσο το τι θα πράξει ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
Συλλαλητήριο Νο 2 την Τετάρτη
Δυναμική αναμένεται να είναι η αντίδραση του κόσμου του Παναθηναϊκού και στο προσεχές ΔΣ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 4 μ.μ. Ηδη από χθες το απόγευμα, μετά την ενημέρωση των όσων ειπώθηκαν στη συζήτηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισαν πως θα δώσουν ακόμη πιο δυναμικό «παρών» στην επόμενη συνεδρίαση ζητώντας την παραμονή του Νικόλα Πατέρα.
Μάλιστα, οι «πράσινοι» τόνισαν πως μετά το ΔΣ άπαντες θα αναχωρήσουν με πορεία για το κλειστό του ΟΑΚΑ και τον 3ο τελικό του μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...