Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Έξω Οι Κλέφτες!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ;
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πατρίδα μας έπεσε στα δίχτυα του Διεθνούς Λησταρχείου (περισσότερο γνωστού ως «Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» – Δ.Ν.Τ.), που απ’ όπου πέρασε άφησε πίσω του συντρίμμια. Το Δ.Ν.Τ. θα φέρει πείνα, ανεργία και δυστυχία, φαινόμενα που δεν θα είναι προσωρινά, αλλά θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Επιπλέον, η προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ., σημαίνει και την απώλεια της όποιας εθνικής ανεξαρτησίας μας είχε απομείνει. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, αφού πλέον από δω και πέρα, άλλοι, ξένοι, θα αποφασίζουν για την ζωή μας, ενώ οι «ελληνικές» κυβερνήσεις θα παίζουν διακοσμητικό ρόλο. Άραγε, πως φτάσαμε ως εδώ; Ποιοι μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια; Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας;
Όλοι πλέον παραδέχονται σήμερα, ότι η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της πολιτικής όλων αυτών που κυβέρνησαν τον τόπο μετά το 1974. Οι πολιτικάντηδες παρέλαβαν το 1974 μια χώρα με μηδενικό χρέος και με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Ιδού που μας κατάντησαν σήμερα, ΟΛΟΙ τους. Και δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβέρνησαν διαδοχικά. Συνυπεύθυνοι είναι κι αυτοί του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην ξεχνάμε, ότι συμμετείχαν και στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και στην οικουμενική, χωρίς να αλλάξουν τίποτα. Μην ξεχνάμε, ότι η σύμβαση με την Siemens, του 1990, φέρει τις υπογραφές και του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου, αλλά και του Φλωράκη. Σήμερα παριστάνουν τους τιμητές των πάντων, και εξωθούν με την δήθεν επαναστατική στάση τους σε ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία (π.χ. προ ημερών, κατέλαβαν το λιμάνι του Πειραιά και με το έτσι θέλω δεν επέτρεψαν σε χίλιους τουρίστες να αποβιβαστούν). Αλλά και ο Καρατζαφέρης, το αγαπημένο παιδί του Μητσοτάκη, ας μη μας κάνει τώρα την αθώα περιστερά. Μην ξεχνάμε, ότι μέχρι το 2000 ήταν στη ΝΔ, ενώ σήμερα έχει εξελιχθεί σε δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχνάμε, ότι αυτός ζητούσε μανιωδώς τον τελευταίο καιρό «να πάμε τρέχοντας στο Δ.Ν.Τ. γιατί εκεί μας περιμένουν πολλά λεφτά». Άρα, είναι κι αυτός συνυπεύθυνος για τη δυστυχία μας.
Όποιος, λοιπόν, σήμερα συνεχίζει να στηρίζει τα κόμματα της κρίσης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ), είναι σα να λέει: «Μπράβο, καλά μας κάνατε, κάντε μας κι άλλα»!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...